215

мдааа

преди 11 години

Защо Костов не получи втори мандат, след като според някои тук, България е била толкова добре след управлението му?:))

214

:))

преди 11 години

Значи, рационално мислещите хора срещу- опита, възрастта, по-малкото зло, виШето и ....Схващате ли.Само не знам рационално мислещите хора имат ли партия и ако-да , коя е.Приятен ден...........И на теб. Но вземи се научи да пишеш по-грамотно. Лек ден.

213

Анонимен

преди 11 години

Нека да помислим! От 12 г. Костов не е на власт. По-добре ли живеем? Някое от правителствата след неговото продължи ли да прави реформи или ги заместваха с имитации докато икономиката ни не рухна? Преди 12 г. след период на хиперинфлация, тръгнахме нагоре. Бяхме много по-добре от Румъния. А сега? Къде сме? Дали не оглавяваме почти всички негативни класации? И всичко това е поради отказ или липса на реформи. Поради НЕЖЕЛАНИЕ или може би поради ЛИПСА на необходимите познания и воля.

212

:))

преди 11 години

Щом си толкова млад защо си против Костов.Какво си спомняш от неговото управление.Подскажи ми кой е по-достоен,по- опитен и по-знаещ да управлява държавата ни.Вярно, десебар не се създава на конвейр...............На 35 съм...И помня доста, ама малко символи дават тук...:)))

211

до 236; я пак

преди 11 години

тук няма индивид без ВИШО- даже са по две, по три ! Вече и патките на село ги дипломираха с ВИША диплома ! Жална й майка на тази " държава " с такива ВИШИСТИ !!!.............Тук има 4-5 костовисчета, дето пускат пост след пост и създават усещане за множественост. Аз лично не познавам човек, който има намерение да гласува за него. И за да няма реплики, ще отбележа, че съм с висше образование, работещ млад човек. :).....Ти чети!***!:))))

210

до:))

преди 11 години

Щом си толкова млад защо си против Костов.Какво си спомняш от неговото управление.Подскажи ми кой е по-достоен,по- опитен и по-знаещ да управлява държавата ни.Вярно, десебар не се създава на конвейр.

209

До 234

преди 11 години

За какво да им дадем шанс - да доокрадът и малкото което остана в БГ и после кво правиме - пляскаме с ръце викаме ура и ходим по стачки

208

:))- ЧЕТИ

преди 11 години

тук няма индивид без ВИШО- даже са по две, по три ! Вече и патките на село ги дипломираха с ВИША диплома ! Жална й майка на тази " държава " с такива ВИШИСТИ !!!

207

Анонимен

преди 11 години

Дали ДСБ-БДФ ще събере достатъчно електорална подкрепа за да влезе в новото НС с 14 депутата до голяма степен зависи от това дали мислещите дясно-ориентирани хора ще припознаят в платформата на тази коалиция своите виждания от една страна. От друга страна ще зависи от това доколко голям ще бъде относителният дял на фалшификациите и манипулациите на изборните резултати, както и на "корпоративния" и "купен" вот. Успех на ДСБ!

206

Ще гласувам за ДСБ:)

преди 11 години

За всеки, който споделя идеите на ДСБ има смисъл да гласува за тях. Прогнозите за "ниската електорална подкрепа" за ДСБ са силно преувеличени. Целта е симпатизантите им да бъдат разколебани. Това е единствената истински дясна партия. Точно това я прави много НЕУДОБНА за популистките формации и онези, които стоят зад тях. Да им дадем шанс!

205

до 228

преди 11 години

его още един ***. то тези след 1995 които струваха нещо отдавна са на запад тука останаха само чалгаджии. а въобще няма да им коментирам образованието

204

колко струва

преди 11 години

килограм уранова руда на международния пазар ? Кой трябва да си заработи милиардите откраднати от нас ? А кой ще копае уран и как ще стане- кажете вие !

203

:))

преди 11 години

Тук има 4-5 костовисчета, дето пускат пост след пост и създават усещане за множественост. Аз лично не познавам човек, който има намерение да гласува за него. И за да няма реплики, ще отбележа, че съм с висше образование, работещ млад човек. :)

202

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 224:СРЕД РОДЕНИТЕ СЛЕД 1975 г., които така силно "сакате", *** МАЙ СА ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО СРЕД ПО-СТАРИТЕ. ОСвен това, Костов, Доган и Станишев не са мутри. Мутра е Борисов (в същност и той не е точно мутра, ама прилича), Костов е политикономист, Доган - "философ" от ДС, Станишев - безхаберно синче на комунист от ЦК и Политбюро на БКП.

201

до 217

преди 11 години

предприятията които струваха нещо ги продадоха комунистите, царя и турцитеерп -тата, бтк, цигарения холдинг да продължавам ли още. явно си комунист нали? само един комунист може да каже на черното бяло без да му трепне окото

200

Анонимен

преди 11 години

Не не искаме мутри като Костов Доган,Станишев,Тиквата.иСКАМЕ ХОРА РОДЕНИ СЛЕД 1995 А НЕ ТАКИВА КОИТО СЕ ПОКРЪСТИХА В ИМЕТО НА ГРАБЕЖА.ЗАТОВА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА ЗАЩОТО ПАК ЩЕ БЪДИТЕ СЪЩИТЕ ***.нИЕ ВИ ИЗХВЪРЛИХМЕ НО ВИЕ ПАК НАПИРАТЕ.НАГЛОСТ

199

работещ

преди 11 години

До охх 219:Много сте се объркали. РМД-тата ги създаде Карабашев (помните ли го, това лапе-мошеник?), друг е въпросът, че Костов не му попречи. След това Карабашев се оттегли във фонд "Златен лев", чрез който комунистите приватизираха на безценица сума предприятия. А покойният Александър Бошков на практика им помогна.

198

Анонимен

преди 11 години

Не не искаме мутри като Костов Доган,Станишев,Тиквата.иСКАМЕ ХОРА РОДЕНИ СЛЕД 1975 А НЕ ТАКИВА КОИТО СЕ ПОКРЪСТИХА В ИМЕТО НА ГРАБЕЖА.ЗАТОВА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА ЗАЩОТО ПАК ЩЕ БЪДИТЕ СЪЩИТЕ ***.нИЕ ВИ ИЗХВЪРЛИХМЕ НО ВИЕ ПАК НАПИРАТЕ.НАГЛОСТ .

197

Дедо поп

преди 11 години

Чада божий дето защитавате *** костоооф едно питане към вазе. Защо *** изгуби изборите, при положение че при неговото управление хората бяха добре. Май само някой хора бяха добре -5%, другите 95% кучета ги яли. Сега *** са загрижил за народа, а га яде баницата не рева

196

има, има...:)

преди 11 години

Разбира се, че могат да се вдигнат доходите както говори Сидеров, това не е популизъм. Друг е въпроса, дали Атака могат да го направят. Над 10 милиарда ни струват *** на година - ето ти пари?Контрабандата ощетява държавата с поне 5-6 милиарда - ето ти пари?30% от икономиката е сива или направо черна, да падне до 10-15%-ето ти пари?...Има как, но липсва воля, а и народа (ние хората) сме виновни, че толкова сме си занижили критериите и не протестираме и изискваме повече от политици/бизнесмен