70

Халтурко

преди 11 години

Както се очакваше новоизбрания кабинет ще трябва да разчита на верните кучета на Боко и Цецо и въпреки това да се опитва да прокарва някаква надпартийна политика!!!

69

кънчо

преди 11 години

Бойко ще гази през трупове, за да остане в политиката. Цветанов е приготвил арсенала с мръсни номера и чака сигнал. Ако не ги спрем сега, предаваме България!

68

иван

преди 11 години

това правителство служебното де да забрани със закон партията БКП БСП АБВ И ДРУГИ ВРЕДНИ КОМУНЕСТИЧЕСКИ ПАРТИИ КОИТО СА ПРОТИВ НАШАТА ДЪРЖАВА

67

ДалайМама

преди 11 години

Няма да му е леко на този кабинет!!!Цветанов и Борисов са доста амбицирани да използват всички възможни лостове за манипулация за да си купят и манипулират резултатите от изборите!!!

66

Think

преди 11 години

68 хайде да видим дали ще излезе народа на другия ден,а ?! Промит мозък .. ще излязат една шепа хора , които пак ще са платени на комунистите... Ей такива *** като тебе цепят протестите...Защото протестите са да се подобри положението ......И гласът на народа бе чут ... сега упрявляващите ще си направят сметката за другия път и ще си вземат поука.Ама тези управляващи,за които е важен народа.А не съселчето и соколчето, дето искат да продължават да са перманентно на работа във фирма ВЛАСТ !!!

65

Вагнер

преди 11 години

Докажи ти бе еврей крадлив!

64

Анонимен

преди 11 години

Ако разпишат анекс към договора на американците за Мариците за още 15год. да им дадем още 13 милиарда ще докажат ,че нямат нищо общо с ГЕРБ и са готови да продадат народа си обричайки го на глад.

63

Торкемада

преди 11 години

Опасенията на Станишев са не само основателни, но и засягат не само БСП, но и всички останали опозиционни партии!!!

62

Гей на квадрат

преди 11 години

Станишкааа,вади вибраторите и отивай да протестираш.

61

СърФист

преди 11 години

Дори и да имат най-доброто желание да работят за България, министрите от служебния кабинет ще трябва да се съобразяват с досегашните блюдолизци на аген Буда и Цецко Шестодомника!!!

60

Анонимен

преди 11 години

БСП вече се плашат и от сянката си.

59

иван

преди 11 години

а лошото е че все още има помунестически ***

58

Think

преди 11 години

Станишев докажи , че не ла.аш всяка вечер на движението за права и свободи ... Някак си те кара да се чувстват прав , свободен и да се движиш....БСП - ЗАКРИВАЙ !

57

Ъпсурд

преди 11 години

Сега каквото и да направи този кабинет отговорността е на Плевнелиев, а той наследява бакиите на Борисов и неговите ята от амбицирани калинки !!!

56

крас

преди 11 години

Бих уважавал една пенсия да каже, че е от БКПно наглеците от БСП да изчезват в забвениетоПризовавам всички пенсионери да гласуват за внуците си НИКОГА ЗА БСП

55

мале,мале

преди 11 години

ЬЗ викам да сменат и сервитьорката у нашто кръчме,щото е герберка,ние служебен кабинет ли правим или подменяме всички ,като след избори.Ей на тоя нема угодия.

54

гонзо

преди 11 години

Е как да докаже, като са си герберчета до един. От радост Бойко заклал прасе в Банкя.

53

ДалайМама

преди 11 години

Хубаво е, че най-сетне имам правителство.Лошото е, че те тамън ще научат къде е *** и ще трябва да си ходят, като до тогава ще разчитат на верните на Цветанов и Борисов калинки!!!

52

НАГЛЕЦ!

преди 11 години

СТАНИШЕВ старши беше един от лидерите, който гордо развяваше червеното знаме, но от него капеше кръв.Сега Станишев младши не само, че и той развява червено знаме, но с лозунгите на баща си, иска пак да залъже една не малка част от гладния и обезверен народ и да се докопа до властта. Особено след като усети, че разочарованията на народа от управляващите бързо расте, а народното доверие в ГЕРБ пада.

51

veronika

преди 11 години

До Анонимен Naglostta na Stani6ev --nqma ravna na sebe si .