57

Анонимен

преди 11 години

Аз мисля, че нарочни хора размиват темата с глупости за да се избегне първоначалния въпрос.А той е, че трабва да се предпазват децата от сбърканите.

56

до 76

преди 11 години

Просто казвам,че ХИВ-ът е опасен за всички и това че си хетеро не те застрахова и ти също трябва да се пазиш. Ами аз мисля,че свеждам риска до минимум,като не права секс от първата среща ,също избягвам хора от малцинствата или емигрански общности. Най-важното е да не лягам с човек,който е имал много партньори. А относно тестът - ако хив се хване навреме вирусът може да бъде озаптен с коктейл от антивирусни препарати и с него може да се живее до 50 години.

55

До 77

преди 11 години

Дам...най-накрая се показа на светло... Не не пише хомо, а психо.

54

лубрикант

преди 11 години

Пич,още съм девствен /***/. Пък и не съм голям фен на аналният секс, предпочитам духовният живот със бял хепиенд,който поглъщам до капка. За мен това е екстрата в секса - бързо,непретенциодно откъм място,без нужда от лубрикант и с малък риск от предаване на полови болести. За лубрикант чети етикетите,там вероятно пише.Не знам какво възпаление те гони,тези продукти са дерматологично тествани.

53

Анонимен

преди 11 години

76-ти личи, че хомотата са сбъркани. И като си направиш ХИВ тест и се окаже положителен, как си се предпазил чрез редовни тестове ?

52

до 72

преди 11 години

Предпазваме се както всеки нормален човек. Спинът не гледа сексуалната ориентация, рискът е еднакъв за всички. Няма какво та ди обяснявам за оралната любов,предполагам си чувал за ароматизираните презервативи. Аз обаче не ги ползвам,искам истински контакт,а не някаква гума. Пък и рискът при такъв секс е доста по-нисък отколкото при останалите видове.Най-важното е да се правят редовни тестове за ХИВ. Мисля че всичко това е достатъчно за профилактиката.

51

до 65

преди 11 години

Ако беше истински гей,щеше да знаеш че Сергей Станишев може да е всичко друго /комунист,крадец,лъжец/ но не и секси. В него няма нищо секси и привлекателно. За сладки политици...В бг такива няма. Напр. Цветанов е най-грозният мъж на планетата,поне от тези които съм видял. Плевнелиев има малки устенца и заглъхнал глас,като на някой плъх...и аз не знам как да го оприлича...Единствен що-годе хубав политик в света е Обама - моментът с целувката между него и жена му е невероятен!

50

До 63

преди 11 години

Че само във Франция ли са се раждали велики поети(повечето гейове), виж по същото време и в Русия са се Раждали велики поети, писатели, композитори и без да са гейове. Наблягам на "раждали", защото "велик поет гей" е за еднократна употреба.

49

До 68

преди 11 години

Най-добре е да използваш бензин. Цялостно поливане и викаш някой да драсне клечката. Ще добиеш тен и аромат.

48

до 66

преди 11 години

Ами Алън Тюринг, Оскар Уайлд. Това са всеизвестни случаи.

47

Gay

преди 11 години

Vinagi ste ima gay and lesbians.Poveche sme ot vas!!!!

46

До 64

преди 11 години

Дрън-дрън ерина. Намери и покажи един единствен документ според който някой някога е затворен с присъда "хомосексуализъм". Е без времето на Хитлер може би. Жалко.

45

Анонимен

преди 11 години

Въобще на хомосексуалистите трябва да им е наложена пълна забрана за общуване с деца.Щом искат да се показват колко са различни, то съответно да им сложат по една марка като на уличните кучета за да ги различаваме и да пазим децата си от тях.

44

до 59

преди 11 години

Не се преследват,ами СА СЕ преследвали. До средата на 50-те години хомосексуализмът е бил незаконен в повечето западни страни,вкл. и България. А Франция е либерална още от Френската Революция и като резултат в Франция се раждат едни от най-великите поети-символисти ,повечето от които гейове.

43

До 60

преди 11 години

Че прочети какво си писал(а) де не се пеняви така. Сега няма да се мъча да си измислям. Не е чак толкова важно.

42

до 55

преди 11 години

Какви глупости подхващаш,ей оплитате се все повече бе хейтърчета,толкова сте забавни и сладки. Какво точно,което не мисли целият народ съм му приписал и кога изобщо съм казвал,че пиша от името на целият народ? Ето това издава какви сте всъщност повечето тук - неграмотници,които ивъртат и изместват въпросите и се залавят за неща,които не съм твърдял и не съм казвал. Това е натурална простащина,в най-чист вид!

41

До 56

преди 11 години

Не знаех, че хомосексуалистите се преследват от закона. В такъв случай си прав.

40

Анонимен

преди 11 години

BRAVO NA RUSNAZITE!

39

до 52

преди 11 години

Много добра социална позиция наистина, пука ти единствено за ТВОЯТА лична свобода. И аз ще кажа същото,когато излезеш на протест за вдиане на заплати и пенсии или против съкращенията!

38

До 53

преди 11 години

Нещо пъхаш в устата на народа небивалици. Айде не говори от името на народа. Никой не те е упълномощавал. Говори само и единствено от свое име.