27

мда

преди 11 години

Черен Петърпреди 5 минути Нали Бойко възложи на астрономите от Рожен да наблюдават горите. Сега Миро щял да пита БАН дюните дюни ли са. - Ама БАН да даде отговора след като му определят бонс бюдета за догодина .....

26

възмутен

преди 11 години

Абе какво има да се проверява - само съпоставката 580 хлд. - 4 милиона казва всичко! И това е направено в сегашно време при сегашните управляващи и никакви оправдания не минават!Тези хора са толкова нагли, че нямам думи просто! Този Найденов, който трябваше още 2010 година да издаде заповед, с която отменя заменките и да оправи бакиите, /по препоръките от прокуратурата/, той не само не го направи, но продължава тази порочна практика кон за кокошка! Този човек ще е виновен за санкциите милиони евро за заменките при положение, че има законова възможност за оправяне на гафа и тази възможност е в неговите ръце!

25

РУМЕН221

преди 11 години

ВРЕМЕ Е ДА СЛОЖИМ РЕД...МИРО НАЙДЕНОВ ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ПРОВЕРКА И ДА ОТГОВОРИ НА ГЛАВНИЯ ВЪПРОС...- ГЕРБАДЖИЙТЕ КАКВО СА - ПАВИАНИ ИЛИ ОРАНГУТАНИ...- ОТГОВОРА ДА Е ПОДПИСАН ОТ ПОНЕ ТРИМА ЗООЛОЗИ...!!!

24

Озадачен

преди 11 години

Имал ли е Гюро глава...?

23

Реалистът 2

преди 11 години

.... Само едно нещо ми е още чудно Дами и Господа :) ?!?! Как все още има БЪЛГАРИ,които изобщо имат грам вяра на Български политик,който и да е той?!?! И как все още има БЪЛГАРИ,които ходят да им гласуват на смехотворните и разядени от корупционни схеми избори?!?!.... За ***... там ясно!... те ходят за по 20-30-40-50 лева на човек плюс някое и друго кюфте и биричка! Смятам че на един средно интелигентен БЪЛГАРИН му е безпределно ясно,че БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ !!!....

22

ами

преди 11 години

Имаше карта за оринтиране в тези местности, имаше си пясък и при дърветата там ! Даже малка трева и под нея пясък. Даже пясък имаше много по-навътре от 400-500 метра.

21

IVO IVANOV

преди 11 години

това прасе обясни как едни крадци които те смениха преди 3 години с обещтанията за справедливост вазмездие нов морал си нагласили един терен да откраднат и как сегашните като виждат накаде отиват нештата след изборите са побарзали да открадна

20

Чужденец

преди 11 години

Проверката да отгвори и на други сакрални въпроси като:1. Миро "***" ли е или не?2. ТИКВУН най-криминалния премиер в Европа ли е или не?3. Дянков страда ли едновременно от циклофрения и шизофрения или не?4. Фидосова има ли котка, която храни с черен хайвер или не?5. Аферата "Цецо и кумецо"по-голяма ли е от "Батко и братко" или не?и т.н

19

Анонимен

преди 11 години

На Боби тъстът правил инвестиционен план в продължение на 1 година на стойност 2 милиона лева без да знае дали ще получи терена????? ----И накрая го получил и на следващия ден го продал! ГолЕм инвеститор е тоя бе!!!

18

monah681

преди 11 години

Proverete Yujen plaj na Varna na dvamata Petrichki mitnichari!!!!!!!!Zameseni ima I v obshtina VARNA!proverete NOTARIALNIAT AKT

17

Е то бива!

преди 11 години

Министърът вместо да демонстрира крещяща некомпетентност и да се чуди, да си подаде оставката. И Нона тоже.

16

Реалистът

преди 11 години

Нещо ново под Българското слънце ли е станало,че чак толкова му се чудите и го коментирате?!?! От 1944 до 1989 ни крадоха най нагло и безогледно бившата номенклатура и тяхното обкръжение от *** и роднини... а след 1989 ни се изредиха та чак и до сега сума ти бивши номенклатурчици и политически мекерета от какви ли не партии.. Същото е и в момента! Само дето "партийците" тоя път са други... Незнам какво толкова го коментирате?!? Пределно ясно е че НА ВЛАСТ СЕ ИДВА ЗА ДА СЕ *** НЕ ДА СЕ ДАВА!!

15

Бургазлия

преди 11 години

Капиталистите ни откраднаха най-хубавите кътчета на страната и си построиха бетонни площадки и хотели. Всичко от Слънчев браг до Равда е било покрито с дюни и красиви широки пясъчни ивици. А сега се караме за едно кътче, което вече дори и не прилича на дюни, защото е заобиколено от бетон. Гади ми се, че едните обвиняват другите, а БСП са узаконили промяната на статута на земята, а пък по времето на ГЕРБ се доузаконява кражбата на националното богатство на България. Гади ми се от Вас!

14

chicago

преди 11 години

Авъзможно ли е при много,ама при много щателна проверка да се окаже,че Аспарух е забил копието си без разрешението на общината и държавата България няма акт 16.Миро става въпрос за конкретен случай в който пак са замесени"наши хора",не се прави на улав.

13

Анонимен

преди 11 години

takava Politika kato sega6nata ne e imalo dori po vreme na Osmanskata imperia

12

Анонимен

преди 11 години

Дюни ли са или не са? Г-н Найденов, и бесепарите преди вас си задаваха подобни въпроси,докато крадяха.

11

WhahatTheЦвък

преди 11 години

Я ... едно щастливо прасе на снимката!

10

Бай иван

преди 11 години

колкото повече наближават изборите толкова по-интересно ще става :)

9

бобо

преди 11 години

На Боби тъстът правил инвестиционен план в продължение на 1 година на стойност 2 милиона лева без да знае дали ще получи терена?????

8

OSAMA OBAMA

преди 11 години

BANDYUGAZTA MIR4O V ZATVORA !!!