50

Иван

преди 11 години

Софийски апелативен съд оправда Марио Николов и другите подсъдими по делото за източване на средства по САПАРДЯнето ли е крив или кой ?Защо толкова е интересен Янев - не е ли по интересно да се извадят на яве милиардите източени по разни схеми.Или тука са лакеите на Манолова .

49

АНТИ

преди 11 години

ЧОВЕК СЪС ЗАВИСИМОСТИ ПЪК БИЛИ ТЕ И НА СЕКСУАЛНА ПОЧВА КАТО ЯНЕ ЯНЕВ, НЕ МОГАТ ДА СА БОРЦИ ПРОТИВ КОРУПЦИЯТА. ТАКИВА НЕВЗРАЧНИ И ЖАЛКИ ЧОВЕЧЕТА МОГАТ ЕДИНСТВЕНО ДА ПРИСЛУЖВАТ НА СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ! ТОЛКОВА ЛИ НЯМАШЕ ЕДИН СВЕСТЕН ЧОВЕК В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ, ТА ДА БЪДЕ НАЗНАЧЕН ВМЕСТО ЯНКА?

48

Анонимен

преди 11 години

ЯНЕ , РАЗКАТАЙ ТАЯ КЮСТЕНДИЛСКА СЛИВА ...

47

рококо

преди 11 години

БСП за пореден път слага прът в колелото на България по пътя ни към истинско демократично и прозрачно управление.Подобно поведение от тях е очаквано и за никой не нищо ново.

46

финансист

преди 11 години

за жалост лъсна поредната истина и президента я каза а и всички икономисти че другата година пак ще сме си наи бедните и мизерни в европа но лошото че започваме да обедняваме и да слизаме все по надолу и по надолу и се записваме и в световен мащаб по бедност като страни от третия свят и африка на балканите вече сме наи зле в европа сме наи зле започваме и в света да сме зле и стигнахме нивото на африка по бедност наи лошото е че икономикта не е създала и едно работно место през тези 3 години

45

Санди

преди 11 години

ГЕРБ вече започна безочливо да граби парите на данъкоплатците,с глупави и неефективни анкетни комисии оглавявани от ненормалници като този на снимката.Това вече започна да ме отвращава.Аман от циркаджииски номера.

44

NM

преди 11 години

Има нещо порочно тук, Янев до скоро бе яростен противник на ГЕРБ, а днес го виждаме в първи защитник...и как може да се вярва на този човек за каквото и да е, как може да го показват и вменяват на обществото за нормално подобно поведение, какви ценности изграждаме? Определението на това явление е к**ва, пък било то и политическа е еднакво упадъчно и изгражда имиджа на управляващата партия.

43

до тим

преди 11 години

що не си написа цялото име бе другарю.кво е това ***?съкратено на Тимур ли?какво е било постигнато преди 2009?застрояването на държавата за икономически бум ли ти се привижда?или държавните поръчки за батко и родата?айде у лево при манолова.

42

Анонимен

преди 11 години

Е- лошо ли е , е иска такава ревизия така да се каже? Според мен наистина е наложително да се види какво са правили. Какъвто и да е защо му се отрича инициативата за нещо съществено?

41

Анонимен

преди 11 години

Взаимните обвинения водят до нищо.Но тази клика,вихрушка ,глутница ,която ни управлява е винаги една и съща.А лицата,които се ръфат публично ,защитават техните интереси и се облагодетелстват от тях.Избори,честни и демократични ще видим през крив макарон.Глас народен,глас божи "е само за парлама.

40

qwer

преди 11 години

Защо повечето тук са в защита на Манолова бе,нали уж народът иска борба с корупцията ? Има ли значение Янев ли ще е или бай Овчар,важното е да се поведе борба с най-големият порок сред депутати и министри,бивши,сегашни и за обеца на бъдещите. Защо след като комуните са "света вода ненапита" скачат и започват да бранят престъпноста,"честността" им толкова ли е нечестна,че сега треперят и вият от страх какво ли ще научи народът за тех,защо винаги когато стане на въпрос за кражби на милиони скачат?

39

ние!

преди 11 години

Бг---държавта на Златките и Калинките ,.....!

38

Анонимен

преди 11 години

Ян Бибиян е една къртица която иска да стане агроном,той и Волен искаше ама го употребиха и го захвърлиха,и този ще вземе некой лев и ще залезне

37

до dido

преди 11 години

А ти си "нормален" като подкрепяш партията на "бившата" мутра Боко-тиквата тъй наречената групировка ГЕРБ ??????!!!!!!!!????????.........

36

ДДДД

преди 11 години

САМО ГЕРБ .... ВЪН ВСИЧКИ КОМУНИСТИ!!!!!!!!!1

35

тим

преди 11 години

за жалост за последните 3 години сринахме икономиката тотално изгубихме постигнатото до 2009 и от тогава се срина всичко и близките 20 години няма да имаме същата ефективна икономика която постигнахме и бяхме развиваща се и създаваща работни места тогава безработицата беше 4 процента а сега е 25 процента в цяла европа преди имахме една от наи нискта безработица сега имаме една от наи голямите безработици в европа това е факт поради некъдърнотоуправление на правителството

34

Ф.С.В

преди 11 години

Защо когато ГЕРБ снимаха с хеликоптер огромните палати по Черноморието --пострадаха само рибарите от Бургас и Варна ????? ами парите дадени за гориво на хеликоптера са повече от бунгалцата на рибарите!!--вижте къщата на Плевнелиев до Черноморец --кой е разрешил там да се строи--явно земята е общинска защото е на 20 метра от морето-там е забранен строежа

33

александър

преди 11 години

Сега, ще направят комисията нищо няма да открият със сигурност ! Ще приемат бюджета а ние ще сме заети да гледаме работи които така или иначе знаем ! ТОВА Е ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА ГЕРБ !! Не се подлъгвайте българи !

32

до 35

преди 11 години

Доганчо, Петканчо, драганчо, лайнанчо все едно ще бъде за народа...ама на тия стига им лапане! НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ И ДА СИ ХОДЯТ

31

Секси Янка

преди 11 години

Янето е рядко противна мъжка ***