76

tt

преди 12 години

zasto tezi ewrei gi atakuwat po cql swqt?kakwa e pri4inata ,za koqto gi mrazat tolkowa?4e predadoha bog li?

75

_Ястреб_

преди 12 години

92 - Тракиец или тракодонец?

74

israel

преди 12 години

good morning israel youtube/watch?v=LPzpIwj0oCw

73

ТРАКИЕЦ

преди 12 години

ДА ЖИВЕЕ НЕЗАВИСИМА ТРАКИЯ! ТРАКИЯ НА ТРАКИЙЦИТЕ!

72

до 89

преди 12 години

Ходи се прегледай жадна за власт, ***!

71

ГЕРБ - Терорист No1

преди 12 години

Има две версии: 1) Атентата е дело на ГЕРБ заедно с американския посланик и ЦРУ за да бъде въвлечена България във войната с Иран! 2) Атентата е дело на мутро-комунистите и терористи от ГЕРБ за да се замажат очите на хората след доклада на Европейската комисия! Не забравяйте, че Бойко Борисов (Боко Тиквата или Агент Буда) е преследвал и се е гаврил с много хора докато е бил член на БКП преди 89-та. През 90-те години ръцете му са изцапани с кръвта на много хора и наркотрафик Напълно възможно е ЦРУ да прикрива и използва този ***! ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПОДКРЕПА НА ГРУПАТА ВЪВ ФЕЙСБУК ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ИЗПРАВЯНЕ НА БОЙКО БОРИСОВ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ЦВЕТЕЛИНА ПРЕД СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪД!

70

до 85

преди 12 години

Преди няколко години имаше журналистическо разследване след заплахи за терористични актове в София . Бяха сложили сак с вестници и часовник в НДК, и два часа хората го прескачаха, докато го намери охраната . Голям смях !

69

Анонимен

преди 12 години

Защо няма нищо за пожара в Малинова долина ?

68

Анонимен

преди 12 години

Само като видях ,че осуетени 8 атентата от България и ми стана ясно ,че доклада е скалъпен :D:D:DБългария осуетява 8 атентата............... :D:D:D:D

67

Авто-Мото

преди 12 години

Продавам синята лада комби на снимката.

66

nikicska

преди 12 години

81 хехех. радвам се че така мислиш, мнението ти е много ценно и важно за мен!

65

Съдията до 78

преди 12 години

*** си като Гошко Вратарчето,ама ти е простено.

64

до 72

преди 12 години

Добави ме мила, няма да съжаляваш скайпа ми е alexander.zubev

63

nikicska

преди 12 години

Не виждам нищо обезпокояващо ако се атакуват само израелски гражданя,стига да няма пострадали българи нямам нищо напротив. Израелците се подобен начин на всякъде по света,явно има защо.... незнам аз не съм експерт. Ами ако българи се атакуват по подобен начин в Израел??????????????? Ще започнат да гонят Българите с цел да няма проблеми и да не пострадат местни жители. Ние винаги сме виновната страна,това е причината поради която живеем по този начин и всеки ни тъпче.

62

до 74

преди 12 години

То и никоя к*рва не казва на висок глас : "А съм к*рва!". Ама това не променя нещата.

61

до 70

преди 12 години

А ако се окаже,че не си прав,тогава всеки който си реши да се направи на парчета ще го прави където си поиска.

60

STARBUCKS-USA

преди 12 години

Гледам сценариите за атентата се редят един след друг. Още вчера ви казах,ще изядете хляба на Стивън Спилбърг.Елате в Холивуд,под пари ще останете.Спрете се бе хора,ходете се лекувайте.

59

I'm

преди 12 години

Стига дращили глупости за нашите политици в конкретната ситуация. Ясно се вижда, че пазят пълен неутралитет в изказванията си. Нито един път никой от политиците ни не замеси нито Иран, нито който и да било. Всички изприказвани приказки за Хизбула и Иран са само и единствено от страна на Израел и САЩ. Никой от нашите политици не е обвинил никой, още по-малко пък да насочи обвинения към друга държава или групировка, което бих казал е една изключително умна позиция в случая.

58

50

преди 12 години

Известно ли ти е, че по думи на колеги на този шофьор, той е искал да се напуска работа преди 2 седмици? Странна работа, никакви разследвания в тази посока. Има нещо гнило в цялата работа.

57

до 68

преди 12 години

Дай скайп , аз много си падам по сини очи