34

И

преди 12 години

Това не са никакви природозащитници, ами абсолютни асоциални ***!

33

anonimen

преди 12 години

Tazi na snimkata da ne e bila Nadziratel vav Buhenvald stoto tam sa nasaskvali Pomiarite za udovolstvie

32

ACI

преди 12 години

LELE IMA LI TAKAVA NAGLOST,KAK TAKA DRYGARITE TAKA QROSTNO SE ZAGRIJIXA ZA KYCHETATA VAPREKI CHE TE YBIVAT XORA,MNOGO SAM LYBOPITEN AKO NA TAZI DRYGARKA OSAKATIAT BASHTA I ILI MAJA I KAK SHTE REAGIRA,NIKOGA NE SAM I PREDPOLAGAL CHE V BG IMA TOLKOZ SMESHNI ORGANIZACII ILI TOLKOZ NEVIDIMI DYSHICI KOITO ISKAT DA SA CENTAR NA VNIMANIE

31

anonimen

преди 12 години

A kade biaha kogato pomiarite nahapaha Profesora ili sega dogovoriha Komisionna za Ministarai drugite

30

Анонимен

преди 12 години

И само искам да попитам каква природа защитават тия "природозащитници"?То по тая логика и защитаващите правата на човека са природозащитници. Ама не са, нали?Това, че ги няма е друг въпрос.Тия не защитават никаква природа, а само и единствено един вид животно - кучето.

29

Анонимен

преди 12 години

е не, една банда сектанти, да ми диктува как да живея, е така не става, за това ще има избити и изтровени *** по улиците и ще се увеличават

28

Анонимен

преди 12 години

баси и държавата, полицията за хората няма пари за оборудване,машини оръжие и заплати,тръгнали зоо полиция да правят....както винаги каруцата пред коня.

27

АКЪЛ

преди 12 години

Трябваше Цецо Цв. да се сети и да използва ситуацията. Като се съберат на едно място всички кучкари и да прати достатъчно полиция и да ги арестуват всичките узперкали помиярозащитници начело с Яворчо от "4въшки". След това ще има 72 рахат и ловците да заловят и изтребят всичките ***. После като ги пуснат от ареста - тия всичките от НПО-тата да си търсят нова работа ха-ха-ха! Нещастници гнусни! Като видите оставена паничка с храна или вода за пес - ритайте я да се разсипе- да умрат от жажда

26

Анонимен

преди 12 години

"...ще отпаднат засега от закона, тъй като природозащитниците се опасяват, че някои кметове на общини могат да злоупотребят и да наблъскат животните..."Да ги осиновяват тогава, да им таковам таковата.

25

Хирург

преди 12 години

МАСОВА КАСТРАЦИЯ на кучкарите! Така постепенно ще се намали и броя на кучетата.

24

Tonco

преди 12 години

stiga be, ya otidete v angliya da miete cinii, ili v mayorka da duhate supata....

23

qwerty

преди 12 години

Писна ми всеки ден от тия ***. Да ги трепат, каквото искат да ги правят, ама да е по-бързо, защото има по-важни проблеми в държата, които да занимават политиците и обществото.

22

rrrr

преди 12 години

надписа на плаката - да бе отминават ме,ама друг път, аз като човек патил си от псетата мога да кажа, че евтаназията е решението! като видя вече статия за *** и ми се драйфа, честно!

21

опала

преди 12 години

Само кукушици протестират!

20

Ветеренар

преди 12 години

В тази държава ЕВТАНАЗИЯ трябва само за Герб ! Друго не виждам !

19

prava_ta

преди 12 години

тези защитници досега се изхранват на гърба на кучетата и данъците на хората и са заинтересовани, за да запазят големите си доходи, цялата страна да стане кучкарник,иначе няма приходи и бизнес. Макар и абсурдно, не е изключено след време и цял град като София/инфраструктурата и площа е идеална за целта/ да стане огромен развъдник за кучета, а хората да се разселят по други места, тогава може да се обяви- в туристическите гидове за най-голямата атракция на зверове на открито.

18

КАКВО

преди 12 години

А какво ще прави тая зоо-полиция? Хората ли ще брани от кучетата или ще арестува някой, който ритне псе, което предната вечер го лаело и/или хапело? Иначе искаме ИНФОРМАЦИЯ - как върви СЪБИРАНЕТО на псетата и Убихте ЛИ ПОНЕ ТЕЗИ от Малинова долина или още се кумите?

17

ДИМИТРОВ ПЛОВДИВ

преди 12 години

Имам пеперудка в джоба,яко някой пес ми скочи ще го разпоря!Не се крия,но и първи не нападам!

16

Анонимен

преди 12 години

Мама ви *** ако некви *** ме нападнат и наръфат вас ли да викам с плакатите с кученцата животни долни?!На света има милиарди кучета.1000-2000 по-малко няма да е никаква загуба.Дори напротив ще стимулира останалите да бъдат добри стопани.Хем не искате да се грижите за тях,не искате да им плащате таксите данъците храната лекарствата,обезпаразитяванията и каквото и да е било,хем не искате да ги ловят,кастрират и приспиват.Колко сте сбъркани!Май сте повече животни отколкото хора.

15

Анонимен

преди 12 години

Направо да проустроят къпалните в приютите на едни газови камери за кучета и край с тях.