74

Анонимен

преди 12 години

TOVA E SE LSU4VA BLAGODARENIE NA BOKO KOITO IZBRAHME OSHTE DALGOVE I NISHTO NE RABOTESHTO DA SI PODAVA OSTAVKATA TOVA PRAVITELSTVO TOZI EVROPISKI SAUZ NI IZKO4I PREZ KADE LI NE ?

73

Анонимен

преди 12 години

Интересно защо ли ДДС върху хазарта не го вдигат? 7% ддс хазарт22 % ТОК , ВОДА, ПАРНО ИТ.Н.

72

A4o

преди 12 години

Невеж съм в тия икономически простотии, моля разяснете ми какво е "имитиране на външен дълг" ???

71

Анонимен

преди 12 години

Този месец ще имат свежи поълнения в бюджета от ДДС на топлото и газта, която първо вдигнаха а след това се оказа, че пада с 10%. Най - вероятно ще ги използват за Великденски БОНУСИ В МИНИСТЕРСТВАТА ръководени от Гербери. Затова и бързаха да вдигнат цените от 1 април.

70

Стоянов

преди 12 години

Каква КРИЗА бе? Другите държави даже забравиха вече че е имало криза, а ние сме си все в криза и никога не сме излизали от нея.Въобще дали някой ще им повярва че е заради няква криза?Раздават си БОНУСИ като разпрани ,а сега пари няма кризата била виновна!Долу "ГЕРБ" да еб.а и некомпетентната партия, от крадци и лъжци!

69

Анонимен

преди 12 години

Нов данък лукс от 5 % върху хотелите, яхтите и банковите депозити ще събере веднага повече от 5 милиарда евро и ще се изплати външния дълг без да се теглят скъпи външни заеми.

68

Анонимен

преди 12 години

На следващите избори ще гласувам за Атака!!!

67

Анонимен

преди 12 години

И винаги неприятните "новини" ги изсулват в почивните дни....Смех и глад мори народа!

66

Анонимен

преди 12 години

Един пропадняк разгони фамилията на цял народ. Хак ние! Ама още Фердинанд е казал, че сме едно тъпо и предателско стадо. Гадната истина.

65

Осман

преди 12 години

***,на колене пред ВЕЛИКА ТУРЦИЯ!!!Само ние можем да ви спасим от фалит и разпад!!! *** ке падне-2014г.

64

ГОДО

преди 12 години

ТОВА УПРАВЛЕНИЕ СЕ ГАВРИ МЕКО КАЗАНО С НАС, НАРОДА. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ИМАМЕ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ С КАКВО СЕ ИЗХРАНВАМЕ - ЧАСТЕН БИЗНЕС, ОБЩИНСКА ИЛИ ДЪРЖАВНА РАБОТА,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СИ МЛАД ИЛИ В ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ.НА МУТРАТА МУ ДРЕМЕ.ТОЛКОВА НЕИСТОВО СЕ ДОМОГВАШЕ ВЛАСТТА,ЧЕ Я ОБСЕБИ ЦЯЛАТА,С ЛЪЖИ, МАНИПУЛАЦИИ, РЕКЕТ И СПЛАШВАНЕ.И СЕГА НИ ОБЯСНЯВА КОЛКО СМЕ ДОБРЕ И КАК ДОБРЕ ЖИВЕЕМ. НАПРАВИ ЖИВОТА НИ АД,СЪСИПА И ОКРАДЕ ДО КАКВОТО СЕ ДОКОПА И САМО ОБЯСНЯВА,КОЛКО СМЕ ДОБРЕ.И КРАДЕ ЛИ..

63

Анонимен

преди 12 години

Ние сме малък, зно за смтка на това изключително *** народ. Доказателства - колкото щеш. Но да паднем толкова ниско, та този "лузър", както казва сегашното поколение, а съучениците му от НЕГ в Ловеч наричат"неудачник", който дори откровения американофил и не толкова адекватен Саакашвили изгони като мръсно коте, независимо, че тъст му е един от най-приближените на Буш, да ни ликвидира тотално, не сме го и сънували в най-кошмарните си сънища.

62

Гражданин за EРБ

преди 12 години

Изхарчихме 5 млрд. лв. резерви заради кризата. Сега - заем от 2 млрд лвТАМАН СЕ ЧУДИХ ОТ КЪДЕ ЩЕ ВЗЕМЕМ ПАРИ ЗА ХАМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТИ ВТОРА УПОТРЕБА, А ТО БИЛО ОТ ЗАЕМ...ТИКВУНЕКА Е ПЪРВИЯ КОЙТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН И ОБЕСЕН ОТ НАРАДНИЯ СЪД КОЙТО СЪЗДАДЕ ЗА ДА СЪДИ ДРУГИТЕ - ВЕДНАГА ЩОМ ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ!!!ТО БИВА ДА СИ ***, АМА ТИКВУНЕКА, УДАРИ В ЗЕМЯТА ВСИЧКИ МУТРИКОНГРАЧУЛЕЙШЪН

61

Анонимен

преди 12 години

От къде тогава накъде след като имаме нужда от нов заем,си позволявате да раздавате в министерствата бонуси?Че вие сте за затвора,мошеници!

60

Анонимен

преди 12 години

Предния работодател на Тиквата, Правешкия селянин ни закопа с 12 мрд $ , тоя опъка всичко дето беше поскътано от 1997 г и на всичкото отгоре ще ни закопа с още един дълг

59

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Ето къде са нашите пари,нашите данъци,нашата бедност и лишения !ГЕРБ са единствената партия която не е индексирала пенсиите поне частично заради инфлацията, първата от 14 години насам която не е давала коледни надбавки към пенсиите, първата партия в историята на България която национализира пари за пенсия (проф. пенсионни фондове), пари за здравеопазване - резерва на НЗОК... И понеже тези пари бяха национализирани защото "нямало пари" - само за 2011година - в условия на бюджетен дефицит, служби на бюджетна издръжка излапаха 120 милиона за "бонуси" -За сравнение колко са тези 120 милиона за една година:- увеличиха пенсионната възраст за да спестят 56 милиона за 4 години- това е бюджета на БАН за две години- Това е 2/3 годишна субсидия за БДЖ- това е фонда за лечение на деца в чужбина за 12 години напред ( той е 9 милиона годишно и има "таван" от 180 хил. лева на дете)- толкова струва завода за преработка на отпадъци които вече 8ма година чакаме от Боко!

58

АРЕ ДЕ

преди 12 години

ДАЙТЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ!!!!!АЗ СЪМ ТОТАЛНО ПРОТИВ ТИКВЕНЯКА!!!!!

57

Иван

преди 12 години

Това което комунистите не успяха да направят за 45 години,го направиха техните наследници- болшевиките от ГЕРБ/ГРОБ/ . Перфектно изпълниха задачата на кукловодите си- ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ! Заключение и финансов анализ на ИНДЪСТРИ УОТЧ !От края на 2012 тук става като в Гърция, Борисов е безпомощен !Последните промени в кабинета, назначението на четвърти подред здравен министър и неквалифициран министър на икономиката, въобще не са най стряскащите новини, които ни поднася управлението. Състоянието е доста по опасно. Недвусмислен знак затова е, че вицепремиерът Симеон Дянков настоява да бъде свалено ДДС и то още към края на 2012 година, когато за всички е видимо, че постъпленията за държавната хазна буквално се топят.Предложението на Дянков е някак странно, ако вземем предвид факта, че финансите на бюджета се формират основно именно от ДДС. Състоянието с финансите на страната на практика е катастрофално. Реално България е пред фалит. За около 3 год. кабинета на Бойко Борисов изхарчи 5 млрд. лв. и то не откъде да е, а от фискалния резерв, което означава, че в началото на 2013 г. такъв няма да има и държавата ни ще изпадне в положението на Гърция и ще се наложи да проси заеми, за да може да изпълнява функциите си. Фалитът на практика е само въпрос на време, но повечето медии и анализаторите си мълчат, за да не са в разрез с политиката на управлението.Управлението на Борисов отдавна изпусна своята възможност и не направи нужното, за да намали разходите си, само намали бюджетите на редица сектори, което почти ги унищожи. Голяма част от малките и средните фирми вече обявиха фалит, а други са на път да го сторят и то не без помощта на Симеон Дянков, който съвсем целенасочено преди 3 години отложи с около една година старта на изплащането на държавния дълг на стойност от 1, 5 милиарда лева, а освен това се прави на ни лук ял, ни лук мирисал и иска бизнеса да опрости част от дължимото на страната.

56

Анонимен

преди 12 години

На следващите избори може да изберете доктор Хр. Стоичков да ви оправи :)

55

Анонимен

преди 12 години

Така става като си избирате пожарникарчета, милиционерчета, стругарки, мъже под чехъл и прочее некадърници, които нямат нито образованието, нито опита да управляват държава. И после дебелата стругарка ще вика на докторите да стоят в България, та тая изобщо адекватна ли е?