26

Анонимен

преди 12 години

ГРОБ увеличиха осигурителния стаж за платеното майчинство от 12 на 18 месеца миналата година, а сега още на следващия ден след изборите вече го дигат на 24 месеца !!!Значи работещите майки ще плащат 2 години, а ще получават майчинство само 1 година !!!Бойко БългароубиецПо този начин ГРОБаджиите превръщат платеното майчинство от икономически стимул за повишаване на раждаемоста, в икономическа преса за пълно спиране възпроизводството при българките.Бойко *** за неработещите *** проблеми няма никакви. За тях има над 20 вида детски, които почват не от 0,00 лв. или по-рядко 35 лв. ( както е при българките ) а от 59,15 лв. и стигат до над 800 лв. месечно за *** ( ако *** е настанено в приемно семейство и има някакви увреждания )Бойко ***

25

Тодор

преди 12 години

Кога ще разберете, че комунисти в България никога не е имало и няма да има, кой ви е промил така мозъка не мога да разбера или и ти си от онези коне с капаци, които са готови да тръгнат след всеки който им обещае светло бъдеще, явно си от тях и ще си говорим пак след година и ще видим тогава каква песен ще пееш, знам само, че хора като теб са ни докарали сотук, такива, които не мислят, когато отиват да гласуват, знам, че преди 3 години живях по-добре от сега и ако някой го отрече е лъжец.

24

Анонимен

преди 12 години

Който и да се избере все ще ни ***... поне да не са мазните дърти суруспии от бкп

23

до 9

преди 12 години

Кой те е докарал до тук?Ей *** гербав при Станишев живехме доста по-добре,че и почти 9 милиарда резерв ви оставиха.Сега *** долно хем мизеруваме,хем резерва е изяден незнайно къде.Ай сиктри от тука неблагодарници.И ясно зявявам,че съм безпартиен и не гласувам.

22

СУПЕРГЕРБ

преди 12 години

ЕЙ...ДРАСКАЧИТЕ НА УМРЯЛАТА КОТЕРИЯ БСП------ТИХО...ТИХО...ДА НЕ ВИ СЕ ЧУВА ГЛАСА.НЯМАТЕ ПРАВО НА ГЛАС.МЯСТОТО ВИ Е В КАЛТА И ТИНЯТА---ЗА ТОВА Е РОДЕН ВСЕКИ КОМУНИСТ.

21

Tina

преди 12 години

Само Дянков си харесвам все още...

20

6-1-6

преди 12 години

Какво ви учудва ,еврейската партия герб ,си изпълнява съвестно плана за унищожението на българския род ,но винаги е ставало така ,че накрая *** и техните слуги ядът бахура-с една дума от всякъде прогонени и навсякъде мразени и с право ,всичко ново е не дотам забравено старо ,сатанинската змийска *** и идва скоро края ,ще видите какви колосални промени ще има през следващите 1-2 най-много 3години

19

dd

преди 12 години

Не знаех, че Бойко позволява на Дянков да яде сладко, много го е отпуснал, още малко и газирано ще му даде да пие

18

Анонимен

преди 12 години

Багажа и извън тая скапана държава! След тия избори вече положението е наистина лошо и ще става още по зле! Пълна олигофрения! Само *** ще останат тук!

17

ГЕРБЕР!

преди 12 години

Аз пари неща искам да работя без пари и без заплата и сякакви помощи ЗА ДЪРЖАВАТА НА ГЕРБ - БЪЛГАРИЯ от сутрин до вечер достатъчнисами едно парче хляб и едно парче сирене!

16

Анонимен

преди 12 години

Другари, ще хващаме ли балкана?

15

Анонимен

преди 12 години

КОМУНИСТИТЕ СА КАТО ХИПОПОТАМА-----ДО ГУША ЗАТЪНАЛИ В *** ,А ОТВОРИЛИ ЕЕЕЕЙ ТАКИВА ГОЛЕМИ УСТА.

14

жжж

преди 12 години

ХА ХА ХА БЮДЖЕТА ЩЕ ИМ Е ПАК КАКТО ИЗБОРНИТЕ ДНИ - ХАУС И ПРОСТОТИЯ. ДЕРЗАЙ БЪЛГАРИНО ИЗБРА СИ УПРАВЛЕНЦИ ХАХАХАХАХАХА

13

то4но

преди 12 години

А на гърците им опростиха 100 млрд. дълг и заплатите са 5-6 пъти по-високи :) Но те си нямат Бойко да ги води към светлото бъдеще :) Горките ! а наще овчици пазят дисциплина

12

мразя ги тия

преди 12 години

Ае Дянкич,нъл Бойко каза,че няма да има акциз върху природния газ бе?Как тъй стана ден след изботрите,че ще има *** наполовина.А след месец съм сигурен,че ще увеличиш с още половинка.И после и още и още.Ей лъжете на лягане и на ставане мама му стара.

11

Gen

преди 12 години

Каква изненада, ден след изборите ни информираха, че ни чака тежка година ;-) Интересно стечение на обстоятелствата, ама сигурно е просто съвпадение.

10

В прав текст

преди 12 години

В изборната нощ на първия тур Бойко Борисов директно каза на простия народ, че ще продължи политиката на "финансови икономии" и "финансова дисциплина".В прав текст това означава, че ще ставате още по-бедни и още по-гладни !Днес, когато е готов новия бюджет отново ви подгатвят за мизерията, която ви очаква.Няма как да е другояче с това правителство. То има други приоритети.Главната му задача е да си внася редовно вноските в МВФ и Световната банка. Народа - кучета го яли !

9

Анонимен

преди 12 години

Я вижте дефицита колко е на Гърция Сащ Испания Италия Германия Франция и вижте доходите им :) Вижте сега и нашия най нисък дефицит и доходите ни

8

до 4

преди 12 години

А кои трябваше да изберем, Тодоре? Комунистите от БСП, дето ни докараха дотук ли?

7

м

преди 12 години

Чикодържавата ли трябва ти осигурява щастие и рози. Твоята роля къде я виждаш? Май само мрънкане,а?