140

www

преди 13 години

Кирил Рашков и един от синовете му в Шоуто на Слави през 2001 година.

139

Гяур

преди 13 години

Не знам за вас, но ако не го осъдят адекватно тоя самозабравил се черен *** Киро, лично ке се погрижа като излезе оттам да усети какво е правил през всичките тия години!!!! Няма да му се размине!!!! А вие ако искате пак гласувайте за Костов, ГЕРБ, БСП и ДПС, които ни докараха до тая катастрофа!

138

Анонимен

преди 13 години

Сидеров и Калин Георгиев заплашвани от Цар Киро

137

arhar

преди 13 години

' Цар Киро не плащал данъци от 2004 годинаРазжалваният ромски цар Киро не е плащал данъци като физическо лице от 2004 година, стана ясно по време на днешната пресконференция на пловдивската Окръжна прокуратура. Все още няма яснота колко дължи Кирил Рашков на НАП, но при всички положения за последните 7 години се е натрупала сериозна сума. '......................................................................Хайде сега всичките , самоопределящи се като държавни мъже и взимащи огромни заплати от държавния бюджет, да ми обяснят как така пред закона всички сме били равни ! Или целта е да има ' разделяй и владей ', за да се държат масите в подчинение ?А кой преди броени дни говореше за предреволюционна обстановка в държавата ? И той ли вече стана гадател като един свой съпартиец ?А какво означаваше РЕВОЛЮЦИЯ, поне според учебниците от годините на ' народната ' власт ? Това не беше ли НЕЖЕЛАНИЕ НА МАСИТЕ ДА ЖИВЕЯТ ПО СТАРОМУ И НЕВЪЗМОЖНОСТТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ ПО СТАРОМУ ?Очевидно е, че случаят в Катуница НЕ е на етническа основа ! Някои просто се страхуват за статуквото си ...

136

Говедарин

преди 13 години

Абе дайте му, 6 месеца условно и го пущайте да се лекува човека, че го уморихте...*** държава...

135

ККК

преди 13 години

такива присъди под натиск хич не ги обичам, стана възстание и изведнъж се оказа че два дена по рано имало сигнал ... а последните 10-15 години кво ? ???Единственото логично обяснение е че някой го е прикривал, него искам да видя осъден, пък Киро нека го пуснат на свобода, другите *** ще се погрижат за него.

134

Анонимен

преди 13 години

Протестите в цялата страна трябва да се преместят пред съдебните згради там са истинските виновници за всичко .Вместо да съдят престъпниците съдиите се чудят по кои параграф да ги оненинят .всички знаем че са корумпирани и в Европа го знаят ЩЕ ВИДИМ ШЕНГЕН ПРЕЗ КРИВ МАКАРОНдокато не изринем тази пастмина от там. Държът се като богове и с право защото са независими .НО Е ВРЕМЕ ДА ИМ ПОКАЖЕМ ЧЕ НЯМА ДА ТЪРПИМ ТОВА призовавам всички протестиращи днес да тротестираме пред съдилищата

133

Пешо

преди 13 години

Ми той да не е будала като нас та да си подава данъчни декларации.Ако има как и аз няма да подавам ама аз съм обикновен човек и мен ще ме санкционират веднага.Все пак *** не плащат нищо на държавата.Тях, никой не ги закача, а киро е ЦАР на ***!Него как ще го цоцат с данъци?Пари от къде освен от нас баламите?Ние сме в тая държава защото си плащаме.Ако не плащаме файда от нас няма.А държавата само това иска да си плащаме наема, който постоянно се увеличава.

132

знаете ли

преди 13 години

Сега ще отиде да живее в Швейцария, щото той пари доста е "спестил", а ние ще стоим да търпим простотията на политиците и ще стане като във вица за Иванчо: "Пръднал Иванчо и учителката го изконила от стаята. Седи Иванмо в коридора и си мисли - Аз пръднах, и ме изгониха, сега аз седя на чист въздух а на учителката и мирише"

131

Анонимен

преди 13 години

Много добре познаваме корумпираната прокурорска и съдийска ***.Това че са му повдигнали обвинения нищо не означава.Накрая ще се отърве с условна за всичко и пак ще заплашва и поръчва убийства.

130

**

преди 13 години

Във фейсбук ИЗТРИХА ГРУПАТА ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРИТЕ ОТ КАТУНИЦА, В КОЯТО СЕ ОРГАНИЗИРАХА ПРОТЕСТИТЕ! Смятайте дали няма цензура и дали живеем в свободна държава, важното е да пазят ***!

129

Анонимен

преди 13 години

ПОЛИЦИЯТА ДА РАЗОРЪЖИ РОМИТЕ И ДА НЕ ДОПУСКА ДА СЪЗДАВАТ ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ!

128

Анонимен

преди 13 години

kakwo nistat , ta toi putli4no saplasi bg naroda towa e tostata4no sa da bade potsatim, pati tapite polizai, ili po to4no korumpirani

127

ФАШИСТ

преди 13 години

до ДНЕС бг- ЖЕЛАЕТЕ или НЕ , АЗ-ПРИСЪСТВА ВЪВ ВСИЧКИ ФОРОМИ !желаете ли да сте в моето полизрение или сте парцуцА -НОН ГРАТА :))))))))))))))))))))))))))))))) НЕ МЕ СПИРАЙТЕ ДА СИ КАЖА МНЕНИЕТО ! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ НАЛОЖА БЛОКИРАНЕТО ви! с уважение се отнасям към вас !

126

Аз Казах!

преди 13 години

е как до 6 г. , нали в началото уш казваха .... от 10 до 20 , че и доживотен , ся кви са тия ДО 6 години, значи ше го осъдят на 3 и ше излезе след 2 ...... ????????????

125

soso

преди 13 години

Аз питам къде бля държавата до сега и защо тези две жертви трябваше да са причината някой да разследва тоя див ***? В България винаги ли трябва да умре някой ,че да се усетят управляващите ,че нещо не е наред?

124

Анонимен

преди 13 години

До 118От *** истина? Няма да стане тая! На физическия извършител на убийството му е платено. А след като го вкарат в затвора Киро *** ще издържа семейството му и то ще живее по-добре от много други. Жалко за момчетата, просто още не са истинали...Всякакви мерки вече са тотално закъснели, затова са и протестите. А трябваше децата да ни отворят очите!

123

Почитател

преди 13 години

Гражданите разбират, че няма полиция. А няма полиция, защото няма министър. И няма да има министър още един месец. Да се назначи нов министър, заявява Мартин Димитров. Къде е министърът? Нали любимата му песен беше - За теб, Българийо, откъсвам цвете, След мен не зная аз какво ще бъде, но сигурно ще бъде по-добре.

122

прасчо

преди 13 години

Учуден съм,че има ***,които боравят с интернет....Но след като вчера видях,че има и горила,която може да смята и макак,който чете списание и пие коняк...............се успокоих

121

Швейк

преди 13 години

Продавам добре запазена Волга, модел 1973г, ляти джанти, шибидах, оригинална емблема "еленче".