76

Анонимен

преди 13 години

Българския социализъм се провали с гръм и трясък през 1989г и сега моето поколение плаща дълговете натрупани при глупавата индустриализация която реализира по най-тъпия начин БКП. Днес не стига че им плащам дълговете на некадърните комунисти ами и трябва да хрантутя тяхните мързеливи синчета. Това се казва дискриминация, г-н Корнезов и не забравяйте че целта на правото не логическа главоблъсканица от закони в която се губи справедливостта.

75

Анонимен

преди 13 години

В България е необходима спешна ЛУСТРАЦИЯ!!!

74

Анонимен

преди 13 години

До 2121, Наздраве! От поста ти лъха...комплексарщина! Заради такива,като теб няма да се оправим скоро! Най-важен си си ти! Другите ...дреме ти! И думата лузър си има БГ еквивалент, ЗАГУБЕНЯКО!

73

Анонимен

преди 13 години

Сигурно Корнезов ще ги срази.Но ще срази и справедливостта и морала.Човешките ценности, драги ми законотворецо, трябва да бъдат поставени на пиедестал.Достойният човек не би бил агент,а камо ли след това да бъде лицето на демократична България.Тъй,че победата на съществуващия закон ще бъде пирова победа.В ущърб на почтеността.

72

ДО 72

преди 13 години

Да аз съм гласувал за тях и ще глсувам пак ако трябва само и само да не са тези които са в момента!

71

Анонимен

преди 13 години

Гнусните комунисти си пазят протежетата и кадрите.Ама този народ как ги избра отново преди 6г. направо не ми го побира умът.Сигурен съм, тези които най-много реват сега, че било зле и са гладни, те са гласували за тях, с надеждата да им върнат старото време.

70

иво

преди 13 години

Айде малко информация за тези които се правят много на отворени :Новият шеф на разузнаването в НАТО кадър на КГБОбучаваният шест години (1983-1989 г.) в академията на КГБ нов директор на унгарските тайни служби бе назначен и за ръководител на разузнавателния комитет на НАТО. Поста се поема на ротационен принцип.

69

Дипломат

преди 13 години

За съжаление ние често имаме склонност да изместваме фокуса и да не обръщаме внимание на тогавашната конюнктура... С риск да ме смажете от злостни коментари само ви задавам следния въпрос ( не твърдя, че съм на тази позиция)- хората са вярвали или не в друга идеология? Прави ли са неща, които са смятали за правилни.. Защото и социалистическите идеи , и комунистическите са "рожба" на идеалисти, но реализирани от... Ще оставя сами да си довършите изречението..

68

2121 до Дипломат

преди 13 години

59Продължавай да изреждаш, каква мизерия било сега!Мизерията е за лежачите на държавната цицка увиснали!Тези социалистически *** само ме кефят, защото разбирам, колко прав бях котгато 1990 г. се отказах от държавното!Аз току що се нахраних и разпускам пред компютъръ с чаша бяло вино!Лузъри, които се оплакват , че нямят какво да ядат страшно ме кефят и виното ми се ослажда повече!А найгот ми е като сипя една паница чорба на такива като теб!

67

До 63

преди 13 години

Отиди на лекар ама СПЕШНО !!!

66

123

преди 13 години

Евтим Младенов (бащата на министъра на МВнР) е бил радист в българските посолства по света и кадрови служител на Първо главно управление на ДС... Дипломат от кариерата таратанци!? кой измисли тая простотия?

65

Дон

преди 13 години

До 59,Благодаря за допълнението не мисля че може да се добави още или някой можа да опревергае това

64

Дипломат

преди 13 години

Запасняк, това с децата на бившите агенти е малко пресилено..Дори в такива семейства децата често пъти въобще не желаят да се занимават с подобна дейност..

63

2121

преди 13 години

Корнезов си е един зловещ комуноидно сталински остатък, изкопаемо!Заради мръсниците от ДС е готов да жертва авторитета на България пред нашите евроатлантически съюзници!Всъщност на тази руска подзлога това е целта!!!Дотук тищо ново!!Поинтересното е че вече Атака показа истинското си лице на отроче на ДС!И не само на ДС, а и на КГБ!!Българи, докога ще сме толкова прости и ще се оставяме на банда *** ченгета да ни манипулират и ограбват?!?!

62

до дон N56

преди 13 години

А ти можеш ли да мислиш изобщо. Да, това е основния проблем на България заради, който сме в това положение. Това е нещото от което излязоха всичките проблема в България. Ако всички протурски и проруски ДС *** бяха избити навремето щяхме да сме много по-добре.

61

Анонимен

преди 13 години

Абе я си представете следното-в Германия да се изтъпани някой доносник на ЩАЗИ и да почне да поучава на морал обществото???Няма такъв филм!

60

Анонимен

преди 13 години

до Дипломат, е нали това казвам...Не знам дали е бил добър или не, но това не е и важно.Казвам,че това което правят не е правилно! Конюктурата тогава беше друга и всичко го знаем. Независимо дали се харесва на съвремен иците ни или не, но това е факт!!! Но ей така да се намираме на приказка си бръщолевим, то нали всичко ни Мара Фтасала...

59

Анонимен

преди 13 години

Напротив 56, именно това е най-големият проблем на държавата вече 22 години и от него произхождат всички останали текущи и минали проблеми.Това, че се неглижира чрез замазване темата за ЛУСТРАЦИЯТА докара всички беди на България.

58

Дипломат

преди 13 години

Дон, никак даже! Пияни акушери израждат бебета; хора, които не могат да свържат двата края; млади български майки , лишени от детски надбавки и майчински; неработещо правосъдие; премиер, който променя коренно мнението си след най-много час; народни представители, които взимат космически хонорари, на фона на редовия българин, който не може да си купи месо повече от 2пъти в месеца... Да продължавам ли?

57

Запасняк

преди 13 години

Защо продължават от служба "Военна информация" да паращат пак само тежни служители за военни аташета и по някой друг офицер за комушлаж.Не е ли пак същото те пак обслужват освен държавни и партийни интереси.Преди поправката в ЗОВС в. аташета бяха подчинени и трябваше да се определят от Началника на ГЩ. Сега на министъра на отбраната който е политическо лице и си правете извода.Да има поправка в закона и синове и дъщери на бивши агенти да не заемат дипломатически пост и да са министри.