175

оф

преди 13 години

Вчера ги видях *** как пушеха пред посолството и се хилеха. Хич не изглеждаха угрижени или притеснени. Кво ли толкова ги е развеселило? Що ли не ги напсувах....

174

ТАПАТА

преди 13 години

В ролята си на какъв е бил поканен тоя накедърник на сбирка на посланници? Че и се изтъква- бил алтернатива. Затвор за ***, разсипали Майка България!

173

Jolly Roger

преди 13 години

За гнусните червени лъжци, само тежка картечница.

172

Историк на 3 малки

преди 13 години

Не си губете времето с глупости...Даже и рашките се усетиха и забраниха КПСС и дръпнаха, Да не говорим в другите страни от източна Европа.....само тук още балъците вЕрват

171

АЗ

преди 13 години

БСП НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ..НЕГИ ИЗГОНИХМЕ ОТ ВЛАСТ ЗА ДА СЕ ВРЪЩАТПО-ДОБРЕ ДА СПРАТ ДА СЪНУВАТ

170

Анонимен

преди 13 години

"Осъдиха депутати от ГЕРБ Стоян Гюзелев и Димитър Аврамов за конфликт на интереси"Ти това е нов морал!

169

KOMANDIRA KOSTOV

преди 13 години

SERJ TI SI MOQ IDOL!!! OBI4AM TE!!!

168

да бе

преди 13 години

Къде сте тръгнали да сваляте ГЕРБ?Лидерите на партиите в опозиция +Костов са сърдити на електората си ,...тогава каква я мислите ?Те само ревът /че нямат далавера /,ама и не искат да управляват ,...няма кинти !

167

Tepix

преди 13 години

Бойко не е стока, ама Сергей се подиграва ... Серго, хората не са толкова късопаметни.

166

Анонимен

преди 13 години

143-кой открадна европарите,кой изяде парите за онко болните,кой изсече горите.от къде идват Масларова,Р.Овч.,милионера под прикритие- Гоцю...???

165

До 150

преди 13 години

Много си ***, бе, Сашееее! Отиде си БСП, е мен това ме интересува!

164

Анонимен

преди 13 години

Ало Ор стига Герберски лъжи. Кой не разплати 2 400 000 на фирмите във икономическа криза. Кой оряза строителните фирми първо с 10%, после със 7%, като с това разори фирмите остави работниците без заплата, а в НОЙ няма осигуровки, ако не се сещаш започва с Д. А сега всички се мъчим с безумния График за отпуските.

163

roland

преди 13 години

гнусни червени бокулуци дрогирани

162

oleeee

преди 13 години

Тези от триглавата ламя не се ли накрадаха БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. Да обясни този *** /Стонишев/ какви са Масларова, Орешарски, военният му министър, малоумният дето беше министър на икономиката. Това не са ли крадци ????? Крадлива и гадна ***

161

до 136

преди 13 години

По тяхно време спряха еврофондовете последната година.Преди това за три години усвояването беше толкова, колкото и при гербавите сега. Само че тогава не бяха само магистрали, а и за селските райони, и за фирмите.От "крадливите" проекти останаха само ... два! И по тях има осъдени.Останалото се оказа, че ОЛАФ го призна. Въпреки Калинка :)

160

за 165

преди 13 години

Срамота........да се поучи от БСП , една България построиха, 3 откраднаха

159

Анонимен

преди 13 години

"Депутатът и общински лидер на ГЕРБ в Горна Оряховица Мирослав Петков крадял ток от уличното осветление в града."И тези ми говорят кой крал :))))))))))))))))))

158

ДО 158

преди 13 години

Жалко,че виждаш клечката в окото на ГЕРБ а не виждаш кола който ви стърчи от .....

157

к-рзаекипанаднесбг

преди 13 години

ква алтернатива бе ***...

156

Анонимен

преди 13 години

*** били електората на БСП!Хихихихи! като си спомня кой ги пазеше като грабиха Маркелита мандричката и кои ги пазеше когато убиха момчето в София! Хихихи! не беше ли ръководената полиция от Цвъцко:))))) Явно вече директивите са нови! Електората да се пази!