18

aha,

преди 13 години

Tova koeto dnes stava v arabskite strani, do godina, dve shte rekushira v Izrael i Amerika.Islamistite shte se vazpolzvat parvi ot svobodata i demokraciata.

17

Анонимен

преди 13 години

това са заповеди на 4овек,който вижда 4е с управлението и властта му е свършено!дано го гръмнат или да го обесят на площада....

16

Анонимен

преди 13 години

ВСИЧКИ *** СА ЕДНИ И СЪЩИ-НЯМА РЕЛИГИЯ НЯМА ЦВЯТ НА КОЖАТА,МРЪСНИ КОМУНИСТИ И ТОВА СИ Е

15

Amenhotep

преди 13 години

Кадафи че ще падне, ще падне ... ама някой задава ли си въпроса какво ще дойде след него? Защо отхвърляте тезата, че след Кадафи племената в Либия ще станат "на кълбета" или още по-зле, на негово място да застане някое още по-зло и още по-фанатизирано чудовище?

14

Блъско

преди 13 години

Чудя се сека като падне Кадафи и се разреши пиенето на алкохол ,какво ли ще става тогава,като от 40 години не се пие.Аз като се сетя колко години му свиквах и какво повръщане беше не ги виждам тези лезбийци как ще се научат да пият ,дето незнаят какво е алкохол.

13

НСС

преди 13 години

Губи се ценно време! Всички тренировки на пилоти в симулаторите на ВВС в района на средиземно море се развиват над Либия. Терена е познат на всички. Локационните системи са известни къдеса. Въпрос на няколко часа е въздушните сили и пво на Либия да бъдат унищожени, за да се спрат бомбардировките над населението...Виждате пример, когато политиците вместо да се намесят адекватно, протакат животоспасяващо решение...

12

ЛАЛЕ

преди 13 години

КАДАФИ ДА БЪДЕ УБИТ

11

Анонимен

преди 13 години

DOBRE CHE TUK N.DOBREV GI SPRIA

10

aha

преди 13 години

Tova sa rezultati ot prodaljitelni mandati !Shte sabirame pomoshti za "bratiata" arabi.

9

m

преди 13 години

Види му се края на царството на Кадафи. Само С.Корея няма кво да я бутне.

8

Анонимен

преди 13 години

Е ДА СТРЕЛЯШ ПО ЦИВИЛНИ НЕ Е ЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО ?! КВО ДА ПРЕРАСТВАТ ОЩЕ? А европа щатите и русия си барат оная работа, срам!

7

+++

преди 13 години

на хамериканзите не им стиска

6

Анонимен

преди 13 години

5А не изфъргай се. Югославия няма ядрено оръжие и Петрол...

5

Анонимен

преди 13 години

едно е сигурно, с Кадафи е свършено. Дано успеят да го застрелят преди да избие прекалено много хора

4

Анонимен

преди 13 години

Какво чакат тъпите американци - навремето нападнаха Югославия заради шиптърите, а сега си мълчат да ги таковам в мамата . .

3

Хм

преди 13 години

нещата упорито вървят към халифати...

2

Amenhotep

преди 13 години

Из интервю на Киряк Цонев арабист:- Чуха се и коментари, че ще бъде истинска катастрофа, ако Кадафи падне, защото ще последва ислямизация на страната. Така ли е действително?- Разбира се, има такъв елемент. Ако той си отиде, аз предполагам, че в Либия ще настъпи хаос, наистина хаос сред тези племенни отношения. По-нататък аз се боя за българите там. Повечето българи, които работят в Либия, са в Бенгази. А нашето правителство закри консулството ни в Бенгази, където имаше един човек, въпреки че имаше много българи, въпреки историята с българските медицински сестри и т.н. Това е въпрос държавен, но заради него по-всяка вероятност ще имат главоболия сънародниците ни. Ако не дай Боже стане нещо, и американският флот не може да ги измъкне българите. Мисля, че достатъчно време мина. Спомняте си при атентата над Локърби колко души загинаха, но в края на краищата надделяха икономическите интереси и американците простиха тая работа. А пък ние отказваме да погледнем прагматично и сме готови да жертваме нашите интереси в тази държава, които не бяха малко.

1

Анонимен

преди 13 години

Дай боже и тебе да убият,че си скочил срещу цял народ,