28

Арменския Поп

преди 13 години

Приемаааааам оплаааакваниииияяяяяя.Пооооо 5 лееееваааа заааа жаааалбааааа.Звъъънетееее нааааа тееелееефооон 123 зааа всииичкииии мооообииилнииии оооооопераааторииии.

27

прасчо

преди 13 години

Овцете ги хранят и доят,а нас само ни доят....Ние сме най-овчето племе на света и поради това вълците и доячите в нашата Родина са от един отбор,малък но сплотен.....и ни скъсват *** от сметки

26

Анонимен

преди 13 години

Мартинчо и Ваньо ли бе,сетили се те за потребителите.вижте че хората вече няма какво да ядат,не могат да си погасяват заемите,няма работа.вие пак предизборно започвате да мислите за хората.гооооолеми лисици,ей.

25

...

преди 13 години

тука в БГ мобилните обератори са като умрелите! А за умрелите се говорят или само хубави неща или нещо! Така, че нищо няма да кажа за който и да било БГ мобилен оператор!

24

ivanina-j

преди 13 години

Във връзка с обвързващите договори. Преди няколко месеца пристигат в селото на родителите ми едни дами, събират възрастните хора на около 70-75 год., обясняват им, че понеже са лаялни клиенти на Viva tel операторът им прави подарък един от най- калпавите марки мобилни телефони. После "Подпиши се тук, че си си получил подаръка". И естествено шрифта трябва да го гледаш през лупа, след което се оказва, че възрастния човек си е преподписал договора за 2 год. ЧЕСТИТО!*** се оплачи на арменския поп.

23

georgi44

преди 13 години

Хм.. това е добра инициатива на сините. Най-вероятно това им е част от предизборната кампания, но все пак е похвално. Защото предизборната кампания на РЗС примерно бяха СРС-тата и купищата глупости с които ни заляха. Ако някой иска да бъде опозиция на ГЕРБ и да печели избиратели трябва да е с работа, а не със скандали.

22

недоволен

преди 13 години

Абе,оная миглена кунева нали беше комисар на годината по защита правата на потребителите.Нещо в България не видяхме ефект от нейната работа,е...т ни отвсякъде.

21

до Говорител - Мобил

преди 13 години

Душевно болен социопат си ти.

20

Анонимен

преди 13 години

Сините?Костов не взе ли 200 000$ за да държи МТЕЛ монополист до 2000 година!!

19

хахаха

преди 13 години

ХОРА, не знам дали обърнахте внимание но когато станаха леките земетресения, дето паднаха 2 кумина всички мрежи на операторите бяха down. ТЕ НЯМАТ КАПАЦИТЕТ. В КАКВО ИНВЕСТИРАТ В ПОРШЕТА???? Утре ще стане нещо и комуникационата система ще е ка****. Аз искам да имам връзка в извънредни ситуации с близките ми. ОБАЧЕ ДЪРЖАВАТА ми удря теслата. Мога да си купя една радиостанция за 80лв? Само че закона за разпространение на съобщенията ми го забранява да я използвам и трябва да съм абонат на тая мафия

18

Анонимен

преди 13 години

мобилните оператори правят същите *** номера както БТК едно време.

17

Ред

преди 13 години

Най после смислена кауза която бих подкрепил. Но и да видим до къде ще я докарат, да не забравяме че депутатите също са клиенти на операторите. И много лесно могат да бъдат "привлечени" на тъмната страна. А цялото това нещо да се окаже въздух под налягане.

16

е

преди 13 години

Те, сините, явно сега са паднали от леглото- събудиха се белким, предизборно!

15

Анонимен

преди 13 години

Костов на протест и за продажбата на Балкан несамо за операторите Тиси червена мазна к ка

14

Говорител - Мобилтел

преди 13 години

Кво ревете, бре?Я да върнем левче за минута!Плащате най- ниската тарифа в целия Йевропейски Саюз!Плащате най- ниската тарифа в целия Съединен американски щат!Плащате най- ниската тарифа в цяла Айзия!Плащате най- ниската тарифа в цяла Афстралия!Даже маймуните в хАфрика говорят за по два банана за минута!

13

верно е

преди 13 години

Аз съм мнооого недоволен ор Мтел.Зарязах ги и с радост гледам как много хора около мен го правят.Като цяло като,че ли Виваком са най-коректни.Когато ти изтече договора не го преподновяват и можеш да го спреш с 1 месец предизвестие когато пожелаеш.Но и там те мотат с разни кодове и обаждания на 123 и вко ли не.Но Мтел са уникални там е невъзможно да спереш номер без разправии ,плащания на неоправдано високи неустойки и са адски некоректни.Никога не бих използвал услугите им повече.

12

#10

преди 13 години

Слагам минус не на коментара ти, а на оператора...

11

Nikolay

преди 13 години

Аз искам да протестирам против производителите на колбаси, кренвиршите не са качествени...да се направи нещо.

10

един от пострадалите

преди 13 години

Когато въпреки всичко спазиш едномесечния срок за предизвестие за прекратяване на договора или пренос на номера и подадеш заявление при тях, за този последен месец получаваш БОМБАСТИЧНА СМЕТКА + разпечатка, според която 30 дни!, денонощно!, на всяка минута!, си избирал номера на SMS-игра!?!Т.е. не си ял, спал, ср*л, ходил на работа и т.н. Зомбиран техен служител ти обяснява, че някой близък ти е направил номер!? И се чудиш: *** ли си, или не!Тяхното не се губи

9

Азъ

преди 13 години

Костов,ако го направите тва до месец-ще гласува половин България за вас!