299

Отвратен

преди 13 години

Червени и сини може да са крадяли но имаха компететни и можещи кадри по места .А герберчета не прости а уникално *** и крадливи.Няма да ги Бъде!

298

Дени

преди 13 години

Василев ,приятно ми е да ти чета коментарите , всеки има право на мнение ,но когато човек се пристрасти толкова много и стигне до фанатизъм това вече е прекалено. Това ,че сме критични и не одобряваме действията им и най-вече виждаме каква е реалността не означава ,че сме крадливи сини и червени. Не ме интересуват никакви цветове , по принцип харесвам бялото ,но вие виждате само розово.

297

смех

преди 13 години

Василев ти откачи бе момче. Герб и демокрация и свобода, може, ама колкото Станишката е хетеро. Понтира нещо, ама никой не верва !

296

Angel

преди 13 години

Dokoga shte nagnetiavate naprejenie,s tezi trimata *** ???

295

Аз

преди 13 години

Признавам, че много от нещата са трудно доказуеми за обикновения човек, но за правораздавателната система не чак толкова. Но виж за предизборните обещания и настоящия резултат, това е нещо, което и сам можеш да прочетеш и да се убедиш. Досега всъщност не съм видяла доказателства за нападките над останалите политици, не съм и чула някой да ги е искал!ПП: Не знам кой е Нов морал, но определено не съм аз. Явно трезвомислещите сме повече, отколкото предполагаш.

294

мухала

преди 13 години

тоз пак е забегнал от 4 ти километър, добре че поне не всички гербери са като него че не ни мърдаха още 50 ама тоя път бойковизъм. май живеем в демокрация другарю василев от около 22 години, ти да не си бил в някой бункер като във ъндърграунд и сега да си изпълзял и да си мислиш че боко е наследника на тато, ех до какво водят наркотиците до лудницата.

293

Анонимен

преди 13 години

Нещо вярно от това което пишеш има ли?Я разкажи повече за фабриката за фалшиви цигари на Бойко, къде е, каква е...Кой точно ти я даде тази информация, Яне ли?дай инфо, на фсички ни е много интересно!

292

Анонимен

преди 13 години

ТРИМАТА ОТ ЗАПАСА---СМЕШНИЦИ...АКО НЕ БЯХТЕ ЗА ЗАТВОРА ВЕДНАГА БИХА ВИ ВЗЕЛИ В ЦИРКА

291

:(

преди 13 години

Стоят прави до стената и гледат сърдито като наказани двойкаджии,чак им се реве на сиромашките:(

290

Пешев

преди 13 години

Сергей Дмитриевич се е вживял в ролята на Павлик Морозов и е готов да се хвърли към амбразурата... пардон премиерския пост.Гладна кокошка просо сънува. Вземи се прибери от където дойде (Украйна) и си продавай идеите там. Може и да ти излезе късмета с някой украински мужик.

289

комуноидотрепач

преди 13 години

Какво искате? Да падне това управление и Георги Първанов да стане министър-председател, Яне Янев вътрешен министър, Иван Костов финансов, а Алексей Петров президент с тези думи Волен Сидеров се обърна пък към вече независимите депутати, иначе членове на РЗС."За другите не знам, но когато Костов беше финансов министър, ни измъкна от "Лукановата зима". После като министър-председател ни измъкна от "Виденовата зима". Предполагам, че на Волен туй никак не му се нрави. И с право.

288

Патршкова

преди 13 години

Георги Парванов е покровител на банда за мокри поръчки

287

Муто

преди 13 години

Прав е бил Тато ,че е искал да го погребат с лице към земята.Сега като се сетим как беше при него и почнем да съжаляваме, да можен да му целуваме ***.

286

кико

преди 13 години

Тия на снимката са се наредили като за разтрел.Амин !

285

Волен Луфтханзата

преди 13 години

Волен Луфтханзата само се натяга, за да го огрее и него пожарникаря с някой и друг луксозен апартамент.

284

Василев

преди 13 години

Как се надушват синьо-червените крастави крадливи магарета!!!

283

Анонимен

преди 13 години

Докажи с факти твърденията си иначе му се вика дезинформация..... драскачо нов морал, аз, :))))) още?

282

Писко

преди 13 години

A бе, Василев, бъркаш форума със събрание на БКП :)) Кви са тия лозунги, бе гербераст???На Герб им стигат такива като тебе та на следващите избори да изчезнат.Много непрофесионално подхождаш, направо не си заслужаваш надницата :))

281

Анонимен

преди 13 години

Мдааа определено платения червенотиквении драскач се върна..... от обяд с банички с Трактори и комбайни.... само с какъв патос пише....

280

деси

преди 13 години

това правителство май не им се нрави нещо и защо ли се питам така подскачат тези от снимката че чак до бой ще стигнат.от дена на ден им спират кранчето сега и нелегалните им бензиностанции хванаха.нама кражби няма пари и беснеят.трябваше някой да ги сложи на място.