53

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Някой,който дължи между 6 и 9 милиона долара в данъци не е ли измамник и крадец?

52

До Всички

преди 13 години

Този ,така наречен Атила,е явно мноооого болен !Да му помогнем,като му съдействаме за лудницата !

51

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

до 45. Може и да не принадлежат директно на народа,но тези които ги ехсплоатират си плащат и нещо обратно . Виж им само стадионите и спортните зали.Има цили нови градове направени с парите от пгазта и петрола. Виждал ли си някои от нашите "бизнесмени" да инвестират нещо обратно. Абрамович е собственик на английски отбор,но дари 100мил. долара за футболен комплекс край Москва.

50

Даола

преди 13 години

За мен Ходорковски е един интелигентен и достоен човек, който искаше да изведе Русия по пътя на един разумен социален капитализъм.Уви - другарят Путин не разреши !Дано да излезе по-скоро от затвора - да не му скроят нов мръсен номер.

49

Акъл море

преди 13 години

Шоп си и говориш за неща,които не разбираш.Беден и недоволен си.И се дрогираш.Ставаш още по-кух.Имаш се за нормален,но не си.Какво ли се занимавам с теб.....

48

Анонимен

преди 13 години

Ако си платиш и за теб ще направят филми - колко си велик и колко добрини си направил. И Наоми Кембъл може да те придружи на вечеря - таксата й беше 30 000 евро...

47

Анонимен

преди 13 години

добре че беше сесесерето, че такива като теб да изпълзят от глинените си колиби, да се наврат по градските панелки и да се правят на велики разбирачи. все някой ви е виновен - комунистите, ***, турците, руснаците, извънземните...

46

марко

преди 13 години

Има филм направен за живота на Ходоровски и всичко което е построир за бедните и възрастните хора.Един фил е направил известен руски режисьор,а друг филм американски режисьор.Унищожават го и това е истината,не крадец и измамник,измишльотици.

45

Анонимен

преди 13 години

кой не обича тези съжества,които съкращават живота на другите - кучетата

44

Калин

преди 13 години

*** беше премиер на Елцин.. да не се прави на ощипан.. дадоха му власт .. реши .. за себе си да работи.. преследва конкуренцията :)

43

Анонимен

преди 13 години

Най-много от всичко Путин обича Русия.---------------- Тоест?

42

Калин

преди 13 години

нищо общо нямам с правешко... пернишкият .. радомирски.. бостан и се имам за нормален човек.. ти и за такъв не минаваш!няма ми сееш .. съветски .. калчища и да ми ги пробутваш!

41

охо-хо

преди 13 години

Атила. Кой си ти, ***, да се наричаш така. Атила. ***. ***. Срам ми е че ти отговарям.

40

Анонимен

преди 13 години

И кво? Сега богатствата на Русия принадлежат на народа ли?

39

Калин

преди 13 години

не ти ща акъла.. пробутвай си го другаде .. от съветски калчища .. мнения не приемам.. то ващо не е мнение а .. дебилства с цел аванта и грабеж!!а за бедност не ми говори..при вас всички бяха бедни.. освен вас де .. авантаджии и мародери!

38

Калин

преди 13 години

*** .. го раздава като кагебиски император .. разликата между истинските .. и кегебиските е, че последните .. не си признават .. животинският произход а .. само го натрапват.. имат се за нещо повече от останалите .. а дефакто.. са тоалетните приспособления в съветска баня.. оцапани и ***.

37

Акъл море

преди 13 години

Шоп си и се дрогираш! Освен това нямаш много под козирката.Беден си отгоре на всичкото.Остави Русия и комунистите и помисли за себе си!

36

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Ходорковки иска да си присвояда природните богатства на Русия и никой да не му търси сметка. Това вървеше по времето на пияницата Елцин, но за щастие на руснаците времената се промениха.

35

ЯСЕН

преди 13 години

АМИ ,ТО ОСТАНАХА ЛИ ХОРА ЗА ОБИЧАНЕ!!! САМО НА КУЧЕТО СИ ИМАМ ДОВЕРИЕ!!!!

34

ягодка

преди 13 години

Животните- единствени, които не те предават и те обичат истински,никой не може да рови в душата на В.Путин какво обича а какво не...да не би са ясновидци.