302

Охранител

преди 13 години

До Спонги:На колко годинки си готин?Чавдарче, пионерче, комсомолче бил ли си, униформа носил ли си?А може би си бил комсомолски секретар, като другаря Костов а?

301

?

преди 13 години

Василев, тази вечер си направо един Ботев! Евала!Те това е дай го по-весело!Харесваш ми!

300

сако

преди 13 години

то май според тоя мустак Шопов всички извън Атака сме ***..

299

666

преди 13 години

Всички са маскариУЧЕТЕСЕ ОТ ГЪРЦИТЕ

298

?

преди 13 години

На колко години беше преди 22 г.?Аз участвах във всички събития и ако имаше разсрели то май *** щяха нас да разстрелят.Костов трябваше просто да въведе лустрацияи това е!А ти по-леко!

297

Анонимен

преди 13 години

Ама ний те разбрахме бе,Охранител,какво искаш да ни внушиш:"Всички са маскари",нали така?да да да да

296

Василев

преди 13 години

Синьо-червена мъгла кацна на Бойкова хурка и запачна да хленчи за постове и кресла.Това СДС и ДСБ какво е???Кръжоци или селски вечеринки???

295

Охранител

преди 13 години

Презцялото време се опитвам да Ви кажа, че няма никакво знаячение...в момента...кой срещу кого говорил....пият си и уискито-евтино...и ядат евтините парламентарни кюфтете заедно всички.....не е ели так? Трпябва да ги попитаме просто- що не ривахти га ядухти кифтета?...по най вулгарния начин-с бой?!~?!???

294

Анонимен

преди 13 години

ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ СА ЕДНА ГОЛЯЯЯЯЯМА ПИРАМИДА, КОЯТО СЕ ПОДДЪРЖА ОТ СЕГА РАБОТЕЩИТЕ БЪДЕЩИ ПЕНСИОНЕРИ,КОИТО ЩЕ ГЛАДУВАТ КОГАТО СЕ ПЕНСИОНИРАТ И НЯМА ДА ПОЛУЧАТ ОЧАКВАНИТЕ ОТ ТЯХ ПЕНСИИ...ПРОУМЕЙТЕ ГО ! СРУТВАНЕТО НА ТИЯ ПИРАМИДИ МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ СЛЕД ОКОЛО 10-15 ГОД И ТОГАВА ОТНОВО НАЙ-ПОТЪРПЕВШИ ЩЕ СА ХОРАТА РОДЕНИ МЕЖДУ 1965 И 1975, КОИТО ДЕФАКТО ИЗНЕСОХА И НОСЯТ КРИЗАТА НА ПЛЕЩИТЕ СИ.

293

44

преди 13 години

Защо родените след 31.12.1959 год. не им се предостави избор за влагане на допълнителните задължителните пенсионни осигуровки /ДЗПО/ в НОИ? Няма нищо по добро да си избира още един осигурител.

292

Охранител

преди 13 години

До 316: Тъпо парче си ти! Това , че съм се кръстил така, мислиш ли, че точно това означава и че това работя? Че съм охранител? Тъпо парче си ти, че приемаш нещата буквално. Мога и да те обидя на интелект, но ще си замълча, а пък ти продължи да си пишеш щуротиите, те хората четат...и разбират...овца такава.

291

?

преди 13 години

О Хасане здрасти!Нещо се изгуби, откакто си обяснявахме какво е спечелила и загубила България от приватизацията!Като гледам пак започваш с квалификациите!Давай да видим!

290

?

преди 13 години

За да не се мъчите Иване, когато искате да отговорите на някого кликнете върху червената димичка - Отговори. Отваря се една табличка и т.н.Така. По-надолу стана дума за Ал.Божков /Бог да го прости!/ и 15-те дела за клевета от които той успя да спечели 8.Всички тези приказки са клевети, които никой от опонентите на Костов не се хаби да използува публично, защото вече е ясно че са смешни!Не за пръв път се хули политик от голяма класа/както и от малка/!Впрочем кои е любимият Ви бг.министър-пред

289

първокопкорежилентов

преди 13 години

аз съм баща ви слънце-ще задмина тодор живков,все пак от него съм се учил

288

Охранител

преди 13 години

Спонги искал мирно:Някакви тука малокалибрени в един момент решиха, че съм БСП/БКП-ар..е що не го духате..не можахте ли да резберете, че не трябва помежду си да се дърляме, че всички *** все на едно и също място...да го ***...кога ще излезем да ги изметем..?!Кой каза, че БСП са мои любимци!Винаги съм казвал, че ни яхат всички, без значение на цвета си, а те всички са от едно котило-БСП/БКП. И това правителство също. Просто трябваше да има разстрели, но когато беше възможно/преди 22 години.

287

krass BG

преди 13 години

Тази система, която градихме с години ще се срути тотално, пред очите ни, присъедини се към черният сценарий и депутатът от ДПС Хасан Адемов.Нали това е целта,бе турски комунист.Да сринем това ,което окрадохте. Вие ненаситни второразредни *** от ДС на БКП.

286

бай Васо

преди 13 години

Ало старшинките ,дето мръзнете в охранителните кабинки,престанете да се правите на много умни и в политика и в икономика ,защото ако бяхте умни сега нямаше да сте там.Виж потърсете си нещо забавно ,за да убиете времето.Чао.

285

el minero

преди 13 години

Radvaite se na gospodina na snimkata,che sled 2,3 godini ste go zabravim.

284

Анонимен

преди 13 години

Бойко имай поне срам от Бога. Нали уж беше християнин. Църкви отваряше. Ленти режеше. А Господ не гледа как постъпваш с пенсионерите ли?

283

марин

преди 13 години

тоя мартин прилича на баба ми