140

До 118

преди 13 години

Стига си писал глупости! Нямало е закони разрешаващи избиването на евреите от нацистите и още повече закон разрешаващ на Сталин да си убива които си иска. Това е правено самосиндикално без знанието на обикновенните хора! Тук случея е много по различен!

139

Тъпо Кистерме

преди 13 години

Аз бих претрепал тъщата с камъни. Тя ли тряа да е мюцулманка, или този който издава присъдата?

138

Боби

преди 13 години

Васко, аз още веднъж ще подкрепя тезата, че сте коне с капаци!:) Чувството ми за справедливост ме кара да вися тука и да обяснявам, че в Корана няма заповед за убиване с камъни, тя съществува във фъкх-а (ислямското право)! А такава заповед има ..интересно къде....в християнската Библия (но не се изпълнява)! Това е!:) Колкото повече знаещи българи - толкова по-малко роби! Четете и се интересувайте, не се образовайте от новините, защото те просто продават реклама или ви зомбират! :)

137

Вили

преди 13 години

Виж сега, 104 :)Прелюбодеянието е закононарушение, но на моралния закон, не на закона на РБългария. Ако искам да изневеря на мъжа си, значи ще го направя с причина. Т.е. мъжът ми е плевел, мързеливец, *** или с една дума - ненужен и негоден. Жена не изневерява толкова лесно, повярвай ми. Ако си се нагледал на други случаи, то е вероятно е свързано с някоя 16-годишна пикла, дето се чуди къде да си сложи прашките.Отново казвам - това наказание е незаконно и трябва да бъде унищожено.

136

haha

преди 13 години

Ислямът сам по себе си не е зло, хората са проблемът.

135

Анонимен

преди 13 години

Ако ние имахме такива закони планът Ран-Ът нямаше да се осъществи.В зората на "демокрацията" трябваше да пребием няколко *** с камъни на площада и сега България щеше да цъфти.

134

Васко

преди 13 години

Още веднъж ми се подкрепя тезата че исляма не е религия а варварщина. Да претрепеш жена с камъни. В тия средновековни държави, жените са третирани като мулета които единственои служат за разплод и за нищо друго, един бръмбар има повече права отколкото една жена. Мъжете ходят като изкопани от филм на ужасите, пушещи опиум и джамалосвайки си по цял ден. По загубена религия от исляма не съм виждал.

133

Amenhotep

преди 13 години

"DURA LEX, SED LEX" - "Лош закон, но закон"

132

Боби

преди 13 години

Жоро и аз съм го чел(за разлика от някои Бай *** тука).Корана трябва да се чете със Сунната (примерите на Мохамед), наричат се Хадиси. Това е нещо като закона за движение по пътищата и правилника за прилагането му - едното без другото не може, но когато има несъответствие м/у Хадис и Свещен текст, тогава Корана е най-важен. Хубаво, че има интересуващи се българи като теб, че тези евреи с техните манипулативни медии ни промиха мозъците!

131

Анонимен

преди 13 години

Една пребита с камъни, но милиони спрени да проституират.Мъдри хора, хитър план.

130

Анонимен

преди 13 години

Откъде си ги учил това християнство братко, доста си объркАл религиите.На който му се каже два или три пъти, и пред свидетели, и не възприеме, нека Бог да го вразуми!

129

Amenhotep

преди 13 години

Прочети СУРА 9:5 - там има напътствия за убийства ... но не с камъни, а от засада!

128

Amenhotep

преди 13 години

126Имайки в предвид какво представлява нашият съд днес, най-вероятно ще осъждат на смърт само за неплатени сметки за ток и парно (при това нецигани). Виж че само преди месец, осъдиха 2 ***, които се напили и с особена жестокост убили пенсионер в къщата му за ШЕСТ ЛЕВА, само на ПО ТРИ ГОДИНИ И НЕЩО

127

Анонимен

преди 13 години

" Когато жена оседлае кон, идва краят на света ! " - стар филм и много по - стара източна мъдрост.

126

До 118

преди 13 години

Да и какво доказва това? Такива са били законите по онова време! Хитлер е бил избран и подкрепян от целия немския народ. Днес това ти се струва варварско, но по онова време това е бил закона наложен и подкрепян от мнозинството. Църквата в миналото пък е изгаряла живи хора за неща които днес знаем, че са абсурдни, през френската революция са обезглавявали хора без съд и присъда и т.н. След 100 години нашите закони може би ще се струват абсурдни на общество от бъдещето.

125

Жоро

преди 13 години

Преди 10 години се насилих и прочетох корана /в превод на български естествено/. Признавам, че много работи не разбрах, но никъде не прочетох , че трябва да се убиват хората с камъни. Дори напротив, навсякъде се говори, че Бог /Аллах/ е отворен, милостив, даващ надежда, помагащ на разкаялите се и т.н.

124

Боби

преди 13 години

до 124:) Да, те са му направили клопка, за да намерят нещо да го обвинят:или да я освободи и да наруши закона, или да потвърди закона с което да наруши Своята заповед за прошка и милосърдие.В единия случай е щял да бъде убит,а в другия да му се присмиват. Но Христос единствено е искал да ги изправи, за да мислят за себе си и за своите грехове. Искал да им напомни под бремето на собствените беззакония да не бъдат строги съдии на чуждите престъпления. А Закона си е Закон приятелю :)

123

Amenhotep

преди 13 години

Да от страна на алкохола, дрогата и проституцията ислямът има добри идеи (въпреки, че тоталната забрана за алкохола за мен е извращение). Обаче, за сметка на това, ислямът забранява свободата на мисълтта и третира жените по-зле от животни. Жената няма права ... жената не може да ходи на училище в много ислямски страни, жената не може да излиза на вън сама, жената не може да говори с непознати, жената не може да показва лицето си и т.н. и т.н...

122

Анонимен

преди 13 години

Ти като си чел да ти кажа една случка от точна същата Библия - Нов Завет. евангелие от Йоан 8 глава:3. Тогава книжниците и фарисеите доведоха при Него една жена, уловена в прелюбодейство, и като я поставиха насред,5. а Моисей ни е заповядал в Закона такива с камъни да убиваме; Ти, прочее, какво казваш?7. А като настояваха да Го запитват, Той се поизправи и им рече: който от вас е без грях, нека пръв хвърли камък върху нея.11...Иисус й рече: и Аз те не осъждам. *** си и недей вече греши.

121

Кънчо

преди 13 години

Каква трагедия,каква загуба за Околовръстното....:)))