45

Случаен

преди 13 години

Не си прав брато. Все още с умиление си спомняме за сервилата, кашкавала, сиренето, бозата и какво ли не от миналото.

44

Анонимен

преди 13 години

Я люблю фасул чорбой и мясой мръвкой.

43

1

преди 13 години

Преди 3 години бях взимал от една известна марка салам Камчия и пекох парчета на скарата. Тогава не беше зле салама Сега когато го сложа той започва да се топи и да сдтава все по солен.

42

Mad Butcher

преди 13 години

Хахаха, смешници. Отдавна съм в този бранш и смело мога да заявя, че това си е порочна практика, която се е наложила много отдавна. И технологично е възможно, и е доста по икономично. Продуктите с изтичащ срок се преетикират, а вече "тръгналите" се примилат в кутера с прясно месо и се бухат оцветители и много подправки. Така не дава голяма фира и си е чиста далавера. Имаме договорки с големите магазини да им вземаме стареещата продукция, която ние им доставяме и така ни правят по-голям оборот.

41

anonimen

преди 13 години

това правителство нищо умно не е направило до сега само издънки,и не очаквам нищо добро.БДС ама друг път ,откога ще е стандарта отпреди 20 години ,щтото хората са забравили какво е това от тогава,се *** сме яли,ами могат да правят салами от 20 годишното замразено месо от Ирландия ко като е старо кой ще разбере нали има месо ,ха ,ха

40

удхаус

преди 13 години

Специално за колбасите кучето се разфасова с колибката!!!!!!!!!!!!!!!!!

39

Анонимен

преди 13 години

не "някоя",ами само с това са ни хранили.

38

Колт

преди 13 години

Ей, тоя лъжата я няма за нищо :))). Колбасите в БГ особено от около 2 г. насам са пълна гадост. Даже и случайно да се появи нещо сносно само след месец-два и то е скапано. Хубаво, че не могат да скапат филетата. А луканка и всякакви сухи, полусухи и т.н. колбаси от години не стават за ядене. Даже на голяма част от тях и котката ми се мръщи и не ги яде, въпреки че е много лакомо животно. Какво ли има в тях та животното се мръщи?

37

Анонимен

преди 13 години

Тоя Вътев не е ли собственика на "Тандем"? И неговите продукти са пълен ***!!!!

36

123

преди 13 години

има су6еници и луканки,които са отвратителни на вкус-така ,че е вярно за тия изрезки в тях.не купувам от мн време.и за кожите е вярно.госп.защитава гилдията,ама не по правилния начин-всичко се маистори тук

35

Анонимен

преди 13 години

Ами то и на евтините колбаси не пише, че се правят от "дупета", ама .......

34

f.p.

преди 13 години

Ха-ха-ха... Не знам какво вкарват в колбасите, но са пълен ***. Смърдят на ***.Вече нямаме животни които да се отглеждат в България и да отиват в кланници за прясно месо. Всичко е внос, на 20+ години замразено.Навремето купувах само унгарски колбаси, но и на тях им намериха цаката вносителите. Сега не ям месо и колбаси. Няколко пъти съм купувал за кучетата (кренвирши и салами), но и те категорично отказват да ги ядат.

33

33

преди 13 години

ТОЯ ПУСТ МИНИСТЪР ,поне да беше казал кви са тея мишмаши че хората да не ги копуват все са на някоя умряла фирма :@,още малко ще кажат че правят саламите от истински дупета :D

32

до 30

преди 13 години

АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ!!!

31

2012

преди 13 години

Покрай тез дупета сме изяли и някой пишчица

30

Анонимен

преди 13 години

Колко скъпи са "скъпите колбаси без дупета" ?

29

опа

преди 13 години

Само да ви вметна че вчера си взех нарочно както сердно скъп луканков салам от една от известните БГ фирми, също така си взех и от "дупетата" - които всъщност са крайчета или капаци - пак луканков салам - произход Германия. ПОзнайте какво. Българският салам имаше вид и вкус на гума с подправки, германскте "дупета" си имаха вкус на луканков салам - и другата разлика е че "дупетата" са около 4-5 пъти по евтини!

28

Анонимен

преди 13 години

Името на Председателя на Асоциацията на месопреработвателите е Кирил Вътев, а не Красимир. Не може такава престижна медия като вашата да подхожда толкова непрофесионално!!!

27

Расъл у Расник

преди 13 години

"такива продукти, ако ги вложим в производство на скъпи продукти, те ще ги развалят"...Стига, бе, немой така...От това качество не смятам че има накъде да се "развалят". Единственото хубаво е, че някои производители освен *** слагат и кайма, но са им доста завишени цените и шумно се рекламират

26

Саламджия

преди 13 години

Да наистина съм работил в месопреработвателно предприятие,няма да коментирам кое как и от какво се прави ,ще кажа само че кремвиршите се правят само и единствено от свинска кожа,тя на вид и на вкук не е лоша но е кожа ,а разликата от пилешки до телешки кремвирши е една чашка боя на един кутер от 300кг.Хаиде да ви е сладко.