14

До Сорос

преди 13 години

Сорос, циганино златен. Дай пари и им направи държава като Израел. Бъди сигурен, че няма да имаме дипломатическо предстваителство там. Същото ще направят и Словакия и Чехия и Румъния. Пишман сме от твоите братя. Отгоре на всички тези нещастници ни заплашват и с война?!

13

Анонимен

преди 13 години

Саркози не казва роми (като нашите вазелинени политици) а *** !Това значи ЦИГАНЙОРИ (***).

12

Анонимен

преди 13 години

Мани ще скочат еколозите че изхвърляме токсични отпадъци в морето.

11

Иво

преди 13 години

А ние на къде да ги изриваме??Към морето?

10

Ханът

преди 13 години

И арабите ,които са Препълнили франция пречат,ама не ги гонят.И те крадът,занимават се с наркотици,проституция,убийства.Да, ама франция няма далавера от България и Румъния, а от арабския свят.Кога ще изгоните арабите от франция ??????????Популисти.Клоаката на Европа е точно франция.Един беше казъл:ние ви учиме на култура,а вие хванахте Африка за к.ра:.

9

Анонимен

преди 13 години

Защо не ги интегрират. Задържат децата на българи и родителите им са въвлечени в една неравна битка с френската сиситема и с нехайството на българската държава която не защитава гражданите си, да задържат и ромчетата.

8

Французин

преди 13 години

Защо ги гониш. Решавай нещата на място, радикално. Като ни ги върнеш, ние какво да ги правиме. Пак социални, пак кражби. Слагай ги в гета там и да ***. *** мързеливата ***. Дали им по 300 евро подаяние. И те ги взимат. Няма доблест, няма срам, няма неудобство. ВЕЧНИ ПРОСЕЦИ ! Заради тях ме е срам да кажа там, че съм българин. Да им се отнеме българското гражданство. Да ходят на майната си.

7

Анонимен

преди 13 години

За какво ни ги връща? Ние какво да ги правим? *** ли или на ***?

6

Калин

преди 13 години

а какво разспространяват от външно .. фронт офиса на отворено общество и т.нар хелзенски комитет - колко роми казаха, че са репартрирани обратно .. 14 15 .... няколко човека това онова:)

5

PPP

преди 13 години

На корабите и за Бангладеш!!! Аз давам 500 лева от сърце за тази кауза.

4

Анонимен

преди 13 години

KOCTOB.

3

ali

преди 13 години

все едно тези тук не ни стигат, че ни пращат и още :))) Давайте и другите роми. Предлагам ромите в цяла европа да се съберат в BG. :)))

2

Анонимен

преди 13 години

Абе Сарко, ако кърлеж мине от котка на куче, какво правиме, връщаме го обратно на котката ли?

1

Amenhotep

преди 13 години

Добре де ... А ние к`во правим? Не можем да ги изгоним както напрафиха франсетата.Не можем да ги интегрираме. Не можем и да продължаваме да ги хрантутим. К`во правим???