86

Анонимен

преди 14 години

Ама ти наистина ли си вярваш, че Бойко е уплашил Путин и последният е намалил цените. Много сте ми смешни това недоправените милиционерчета с лъскави мозъчета.

85

?

преди 14 години

Какво стана комунисти?Май и други могат да се справят по-добре от вас.

84

Анонимен

преди 14 години

въпреки бабаитските пози и дрънкане бойко е на път да осъществи гоцевите идеи за голям енергиен шлем, т.е. пред руските претенции сегашната власт се е навела повече даже от станишев. затова е смешно да говорим, че сме диктували условия на русия - просто ни шепнат нежни думи докато ни набиват южната тръба.

83

Анонимен

преди 14 години

По-добре да лапат още година ,а ако не беше Бойко щеше да продължи далаверата много време ,за което му правя евала. Иначе парите там са голями и си спомням ,че Андрей Луканов участваше в Топенерджи и спомина покрай газта.

82

Анонимен

преди 14 години

"Конкретните стойности на договорените цени обаче за сега няма да бъдат оповестявани по желание на руската страна." Предлагам и търговете да се правят така.Който спечели да не се оповестява цената с която е спечелил.

81

СОФИЯ

преди 14 години

БРАВО ГЕРБ

80

Анонимен

преди 14 години

Нищо не е истина,докато не го изпитащ на собствения си гръб. Докато реално не почустваш по собствения си джоб,че държавата купува по-евтин газ,всичко е в сферата на добрите пожелания и захаросаните обещания!!!

79

Иван Костов

преди 14 години

Всички сме креатури на БКП

78

Анонимен

преди 14 години

Посредниците се махат след една година .... както винаги казват нещо от тук оттам ,друго е, че ние искаме да знаем всичко,ама няма газ=мъгла . Тоя дето води преговорите обяснява какви успехи е постигнал,обаче като дойдат другите на власт ,ще обясняват какъв предател е бил преждепреговарящия ,,,,да ме прощават всички многовярващи ,ама аз това съм видял,,,,

77

ГЕРБер

преди 14 години

"След 12 месеца лъжи вече не вярвам на нито една дума на Бойко и ГЕРБ."Простено ти е. Ти гледаш през червени очила.

76

фох

преди 14 години

Преди 10 г Бакърджиев сключи супер изгоден договор след това Овчаров и той сключи супер изгоден договор сега Борисов той сключил двойно супер изгоден договор.Абе на нас българите ни дай с Газпром да преговаряме.Скоро ще сключим договор в който Газпром ще ни плаща че им вземаме газа.

75

Mickey

преди 14 години

do 75"ГЕРБ са за предпочитане пред всички останали партии " (???!!!??) ***! Нито са по-добри нито са по-лоши от останалите креатури на ДС/БКП! И няма как да са , щом от едно място се дърпат конците!

74

Анонимен

преди 14 години

След 12 месеца лъжи вече не вярвам на нито една дума на Бойко и ГЕРБ. Освен това още не сме чули позицията на руската страна. Може би в като я оповестят в понеделник, ще стане ясно че всъщност всичко е ОК, само дето газът не ПОЕВТИНЯВА, а ПОСКЪПВА. Но това са подробности от пейзажа. Важното е стадото да не спира да блее във възторг. Това е задача 1 пред медиите и Бойковизията.

73

Анонимен

преди 14 години

Те посредниците пак са Газпром.

72

Бонго

преди 14 години

Значи да разбирам, че посредниците имат още 1 цяла година да лапат. И това се коментира като голям успех. Ами то след 1 година не се знае още колко пъти ще се подписват нови договори. Големи герои, големи патриоти.

71

до мазн. избирател

преди 14 години

много си мазничък бе ( *** ),,,

70

Избирател

преди 14 години

ГЕРБ са за предпочитане пред всички останали партии

69

Анонимен

преди 14 години

Интересно. Очудващо мощен оргазъм получи овчето стадо от тази новина. Дай му да чете, че цената се намалява с няколко процента.

68

Анонимен

преди 14 години

обещаното не е като даденото. няма да е сефте сутринта бойко да каже едно, вечерта да каже друго, а на другия ден да се окаже, че е трето. засега имаме 2 факта: - подписан е договор, за който ни се КАЗВА, че намаля цената и премахва оскъпяващите посредници - договора остава ЗАСЕКРЕТЕН поне една година напред айде събери 1+1.

67

Анонимен

преди 14 години

Ще стане точно така, както с цената на тока!!! Боко каза, че ще падне с 15-20%, но тя се вдигна с 2% /фактически с 7%/.....