270

Нина

преди 14 години

Чака окончателното решение на ЦРУ..

269

Анонимен

преди 14 години

KOMYNISTI4ESKATA MAFIA,NI DOKARA CARQ,DESET GODINI MY PRAVI NA TOZI GENERAL IMIDJ,GOTVI GO ZA PREMIER,NARODE OSYZNAI SE I GRABVAI DYRVETATA I SOPITE I IZGONI TEZI NEKADYRNICI OT YPRAVLENIETO NA BULGARIA,ZA BELENE 6TE VI PI6A KATO MNOGO DOBRE ZAPOZNAT S NE6TATA TAM,RYSNACITE NE SA VE4E PREDI6NITE HORA PO KOMUNIZMA,TE OTDAVNA SI VYR6AT MNOGO DOBRE RABOTATA I NE GI INTERESYVAT KOMISIONNITE PRI NAS,DALAVERITE OTDAVNA SA SPOMEN ZA TEZI HORA,NE ZABRAVQITE,4E IMAT STRA6NO MNOGO KAPITALI,

268

Хлапето

преди 14 години

Айде по живичко със строежа на Белене че да е готово до началото на гейпарада. Какво толкова иска да му се и не види: бодлива тел, барачки за посетителите, няколко гладни прасенца... действайте че няма време.

267

наблюдател

преди 14 години

АБРЕ МУНЧОВЦИ КАКЪВ АЕЦ БЕ?ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ СЕ СТЕГА ЗА ГЕЙ ПАРАД А ВИЕ АЕЦ ТА АЕЦ!А ПРЕГЪРНЕТЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ПЕДЕРАСТКИ ЦЕННОСТИ И ЩЕ СВЕТНЕТЕ КАТО ХАЛОГЕННА ЛАМПИЧКА.ЩО НЕ МУ ЗАБУЧИТЕ НА БОБЕ ВЪПРОСОТ КАК ГИ ПРИЕМА,ПОЕМА ТОЙ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ *** ЩЕНИЯ СЛЕД ЗАПОВЕДТА НА ПОСЛАНИК УРКО?А ЗА ТОКОТ УТРЕ!

266

Анонимен

преди 14 години

272 mnogo ste prav,tova e samata istina

265

Акъл море

преди 14 години

Западът не може да спре Русия! Само с марионетки-атлантици не става! Ако искаш да имаш нещо, трябва да платиш! Кой може да плати за да спечели продажна България? Западът не може или не иска. Единствено Русия може и иска! Защото те когато трябва да постигнат нещо са готови да го платят тройно! Докато Западът иска да получи наготово.Русия иска да се осигури по посока Балканите и ще го постигне! Ако ще атлантиците да си изгризат опашките!Скоро ще млъкнат,както мълчаха 45 год!

264

разумен човек

преди 14 години

По-заблуден и *** човек от теб трудно може да се пръкне! А ако се пръкне нема да се изчува!

263

Анонимен

преди 14 години

Тоя ще си побърка народа с неговите изказвания,по добре да не говори,хич дори да не показва,докато се научи да взима решения и престане да мисли на глас.Такъв примитивен политик дори в Африка вече не съществува

262

Анонимен

преди 14 години

Да познавате 1 пзарникар да е станал политик!Вие си избрахте,абе сега ще трябва да го търпите

261

Анонимен

преди 14 години

И тоя стана като като оня игра ( тука има -тука нема), като не знае какво ще стане с Белене поне да си мълчи. И пак го казвам Брюксел ще реши дали ще го има или нема Белене.

260

Анонимен

преди 14 години

замразен,защото Б.Б. знае че дава пари.И не само знае ,че дава пари,ами и знае точно на кого ги дава.То затова бяха големите тупурдии със замразяването на обекта- за "отчисленията".А не за спирането.То това е като софийския завод за ***.Ще строим завод.Да ама при конкурс,наблюдаван от ЕС " отчисленията" са малки.Затова ще возим *** ,ако требе и около свето.Затова сега избраната пък технология е примитивна,та да има какво да возим и най-важното " отчисления"

259

Анонимен

преди 14 години

ГЕРБ са последната и най-вредна генномодифицирана издънка на партията-майка БКП//БСП. Давам каса бира на всеки, който ми напише поне един депутат или министър от ГЕРБ, който не е членувал в споменатата червена партия.

258

Шел

преди 14 години

Ами то да имаш някакво мнение по тези проекти, че да е твое.Гъркът провокира, премиерът бе прям, както с матреала, Трайков с право не повярва, че са казани тези думи, защото има неустойки и така...

257

за 250

преди 14 години

да има начин да се самовзривят с него............. ех мечти .............тебе кво те топли колко ракети има една чужда държава ?? На всичкото отгоре враждебна на нас, даже не е в НАТО...............

256

Анонимен

преди 14 години

.... А Цаца нацелува Румбича Петков по плевенски за ЧРД !

255

Анонимен

преди 14 години

ако мълчи изглежда почти интелигентен

254

Болярка

преди 14 години

Това, че днес говори едно, а утре друго- мога да го подмина. Времената се менят, договорите също! Това което ме притеснява е, че банкоматите този месец пускат чисто нови банкноти, което означава, че държавата печата пари. Влизането на повече пари в обръщението-значи девалвация. Ако правителството връзва бюджета със спестени пари, да не се окаже, че държавата е като банките. Парите, които ги има в резерва, всъщност държавата не ги притежава!!!

253

Еректорат

преди 14 години

Тази година още има рейтинг,търпеливи сте,носите на санкции и на всичко и над вас ще се издевателства, а догодина има някакви избори наесен и малко ще ви дадат да дишате. Сетне пак.Всичко по реда си - преди избори ще ви галят хубаво да се разкиснете, след това следва опустушителен секс, което явно всички харесват.

252

za 254

преди 14 години

никога не го е казвал, типльо - каза че това е цената на турската с 4 реактора..... ама ти сигурно си зяпал я чалга, я комшиЙката....... :)

251

зевзек

преди 14 години

Не плюйте ББ - той е най-постоянния политик, от 1990 - г. Постоянно се оправдава, постоянно е по медиите, постоянно си сменя мнението. Ето това се нарича постоянство