357

Анонимен

преди 14 години

АЗ 10 ПЪТИ ГО ЗАДАДОХ ТОЗИ ВЪПРОС-ЗАЩО ПАРВАНОВ ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ?КОЕ Е ТОВА КОЕТО ГО ПРАВИ СИЛЕН ПОЛИТИК!?НИКОЙ НИЩО НЕ КАЗВА!!!КОЕТО ЗА МЕН ЗНАЧИ ЧЕ ТУК Е ПУЛНО С МАТРОСОВЦИ НА БАРИКАДАТА!СТАРА КОМУНИСТИЧЕСКА ТРАДИЦИЯ!

356

ЯКО

преди 14 години

youtube/watch?v=rwusQ_0Vwus Мног е яка и подходяща Бай бай се казва

355

Анонимен

преди 14 години

Ти ви го казаха бе Хора, Костов е откраднал няколко милиарда и сега се е присламчил към Герб от страх да не излезе това на яве

354

Индира

преди 14 години

Това е болезнената за много руско-червендалести антибългари истина. Много точен коментар. Нека да слагат обърнати надолу палчета. Те са от счупената ръчичка на Начко ;)

353

Деян

преди 14 години

@358, Много добър въпрос. Моят отговор е: Не виждам причина да остане! Създаде св. Троица, сега трипа политически дивиденти, явно се готви за нещо голямо.

352

Ето

преди 14 години

Ето причина защо този на снимката не трябва да бъде президент.Той Даде на ахмед дУгЪн орден стара планина.Само като знаете това не трябва да гласувате за него

351

зъл

преди 14 години

Ей, още един заблуден :) Ти не разбра ли, че в последните 20 г. вкл. и сега държавата не се управлява нито от Боко, нито от Гоце, а от Гоцев - има разлика в една буква, но я има :)

350

Анонимен

преди 14 години

ГЕОРГИ ЖЕКОВ-ДОСТИЙНИЯ ПРЕЗИДЕНТ!

349

Анонимен

преди 14 години

Първанов ги разби, полудяха!!!!!Страхотно, Титаника на Бойко и Костов и Дянков взе да потъва в лъжите им и простотията им

348

д

преди 14 години

Напълно адекватен коментар! Костов разказа играта на държавата. Само че заради елементарният двуполюсен политически модел и бързооборотната цикличност, поради липсата на гражданско общество хората се разцепват и казват или добро или лошо. Делят се на комунисти и Костовисти и гербаджии защото е модерно! Развитието на държавата е в ляво! Няма как да се саморегулира нашият пазар...Просто доходите са разпределени недемократично и измамите преобладават. Ако я няма твърдата ръка на държавата...не

347

Bili

преди 14 години

Basiram se 4e na tupazite ot BAN im e postaveno partiino pru4enie da zamursqvat forumite v rabotno vreme s komunisti4eski brutveji.Toest s na6te pari.Ei taka se razxodva narodnata para.Alo ADMINA NEKA VSI$KI U4ASTVA6TI NA FORUMA DA SE REGISTRIRAT OT TUK NATATUK.Xora nastoqvaite za tova.Komunistite obi4at da sa ANONIMNI I DA UGRqT V GRUB I OT ZASADA.

346

Анонимен

преди 14 години

Много знаете вие,от къде му е къщата, много, нали вие шеф и ви плаща

345

ХХУ

преди 14 години

Нещастен Българино,щом не си разбрарл понятието комунист,то заслужаваш Гоце,Станишев/който даже и пожарникар не е/,Р.Овч.,Масларка,Белене,Скравена и т.н.всичките им производни.Не разбрали,че всичко различно от комунист е по-добро??????????????????

344

Анонимен

преди 14 години

Че заминавай за северна Корея,там управляват ***

343

Деян

преди 14 години

Първанов, търпи критики? Уау, това искам да го видя! Може би трябва да разбера къде е Иво Инджев за да го питам колко е висок прага на търпимост на Президента към критики. Комуниста говори за еднополюсен модел, я се разкарайте, 'ба си държавата.

342

Калин

преди 14 години

Освен,че излъга за доносническото си минало убиеца на редки животни Гоце върти поредните си комунистически номера:Разговора с Дянков е от частен характер,той е приел молбата му за среща по негови думи изречени публично!По закон ГОЦЕ не може да записва филмира стенографира и прочие без съгласието на Дянков и да го разпространява.Гоце е нарушил закона и това са фактите, червените *** мастурбиращи пред профила му,да не умозаключават.Назначеният от тях и Гоце "СЪД" също!На закона му трябват факт

341

батцофи

преди 14 години

Жизнения стандарт си го търси на Позитано. Те ти го откраднаха. Те го откраднаха от дядо ти и от прадядо ти. Търси си го от Манджуков, Черепа, Чавдар Чернев, Червенякови, Руменякови, Бледорозовонякови и т.н.

340

Анонимен

преди 14 години

абе кажете защо Парванов е добър за президент?!! не говорете за Костов и Борисов и други!!!просто някой да обясни защо Парванов не трябва да си ходи?

339

Анонимен

преди 14 години

Ей това за бедноста и ограбването е при ***, така наречените леви партии

338

Анонимен

преди 14 години

НЕ ИСКАМ КОСТОВ И ДЯНКОВ ДА МЕ УПРАВЛЯВАТ