102

до 94

преди 14 години

Сини ***,обявявате за червен всеки който иска разкриване на престъпленията на всички управляващи от 10.11.89!?!? Ето кой е гузен!!!

101

Калин

преди 14 години

такъв си и смърдиш на комунист, Гоце все още не е отговорил за спонсорите си, част от "предприемчивите" икономически диваци. Пробутвате вече повече от деситилетие лъжи и манипулации за имотите и парите на Костов.. и на яве не сте изкарали нито един имот или банкова сметка. Докато комунистите с по няколко вилки, терени и банкови сметки в евро. 1987 поне сте с поняколко сметки и безумни богатства, натрупани за сметката на хората и на една фалирала страна.

100

Дражко

преди 14 години

Ееееех.Доживехме да чуем от президента едно умно предложение!Сега е време Бойко да се "отърси" от Лостов.Това е момента,който не трябва да се изпуска,защото същия е най- непредвидимия и коварен политик!

99

Анонимен

преди 14 години

Ами американците пък си бият ***

98

до 94

преди 14 години

По какво ме позна,че съм червен бе(*** съм,но безцветен и без мирис),***,ти да не си циганино костоф?

97

hm

преди 14 години

Първанов най-нагло лъже, както междувпрочем му е присъщо. В Дневник има подробна статия за еволюцията на Лев инс и точно в периода 97-2002 в даден момент А.П. е принуден въобще да излезе от управлението, в един момент лицензът му е под въпрос и даже мести регистрацията в Перник. Но пък е факт, че назначенията на Петров и Филчев са от времето на Костов.

96

Анонимен

преди 14 години

конкретно моля за костов-кои са му имотите/всичките/и къщите/всичките/.Така 81 мога да кажа за твоите откраднати къщи??2Ама не мога да посоча нито една защото са измислени като твоите измислици за костов.С тях ще занимаваш пенсионерите на партийни събрания но не опитвай по форумите другарю комунист.Агоце е идеалният предател на българщината ръководител на крадливата партия

95

С

преди 14 години

Ако визира дарение от макъл чорни ще е много смешно :)Намери се кой да ги изрече тея неща, тоя е по-нагъл от наглите

94

с

преди 14 години

Държавата тръгнала по правия път а пък шеф на ДАНС е най големият престъпник през последните 20г. Това го знаят и малките деца.

93

до 92

преди 14 години

Абе червен *** --когато искаха тотално отваряне на досиетата АГЕНТ ГОЦЕ каза не!!! --даже после каза официално ИЗЛЪГА ,че не е АГЕНТ !????но като разбра ,че някой хора покъсно му измислиха и че не бил агент а НЕЩАТЕН СЪТРУДНИК!!!!!!!такива *** и ПРЕДАТЕЛИ КАТО СИРИЩНИШКИЯТ КРАДЕЦ ЛЕВСКИ И БОТЕВ биха ги погалили с въжето!!!!

92

1

преди 14 години

...икономическите досиета на прехода ще бият кутията на Пандора...

91

Анонимен

преди 14 години

Джафкайте се кой е крал-сини или червени,жълти или гербери, а кой не е крал пре тези 20 години 3 месеца и десет дни ??? Прав е Първанов-да се отворят досиетата и тотална ревизия на всички "предприемчиви" люде-от 10.11.1989 до сега!!! Да се види първоначалният капитал от къде е,след което-американски съд и китайско правосъдие !!!

90

Калин

преди 14 години

На коя икономика на онази която е нямаше, *** извършиха масовата приватизацията, те бяха и са на входа и изхода на предприятията. Костов ви е виновен, че спаси страната и я вкара в релси. ББ няма да ви проверява и да вдигне пръст срещу вас, но Костов може защото му пука за страната.

89

Калин

преди 14 години

да се отворят икономическите досиета, ако има воля и дупше да го направят за периода 1987 до 1997 за да излезе наяве най големият погром в бг историята. Да разкрият банковите операции в чужбина. Дали лъжеца Гоце ще запее друга песен тогава. Всеки знае, че главният прокурор Велчев без ден стаж в съдебната система и единствен кандидат за такъв при избора е машата на Гоце заедно с онзи председател на касационният съд.

88

не съм комунист

преди 14 години

и все пак, земята се върти, а Костов е ***. национален предател и разсипник на българската икономика!!!

87

Селянин

преди 14 години

Хайде вади ги тези досиета ,не само да плямпаш като махленските клюкарки .Още по лошо за тебе като ПРЕЗИДЕНТ- ГОЦЕ че си мълчал и си защитавал хора за които си знаел че са се облажили ,ето сега трябва да се сезира прокуратурата за прикриване на престъпления -ВСИЧКИТЕ СТЕ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ.

86

Кицо

преди 14 години

Другарю Първанов. само И.Костов ли ни управлява тези 20 години. Нищо не казваш за олигарсите и ченгетата.Забравили през 1990 кои си раздадохте куфарчетата с пари и почнахте честен бизнес т.н. и т.н.

85

Анонимен

преди 14 години

Щом толкова е чис Костов да му се покаже досието, така съгласни ли сте костовисти? Който гласува с ръчичка надолу не иска да му се отвори досието, който гласува нагоре да се отвори досието на другаря Костов.Ако е чист като сълза както твърдите вие значи няма от какво да се притеснява, даже напротив той трябва да иска да го видим

84

Анонимен

преди 14 години

Кой кой е ли ? Ми ние знаем - ти си си Гоце...

83

bakalova

преди 14 години

goce mumio takava,tova predsmarten vopal li e