181

До тъпите укри

преди 3 месеца

Позицията на президента Радев НЕ Е проруска, позицията на президента Радев Е ПРОБЪЛГАРСКА.

180

Анонимен

преди 3 месеца

веднъж от 40 години насам, може би виденов е изключение, някой прави нещо добро за скотонаселението и те милите скотованковци веднга му скачат от горе с храчки. заслужаваме си съдбата

179

Анонимен

преди 3 месеца

А световната преса,какво каза ,че на подобна среща във Вилнюс не присъства принц Чарлз който играе ролята на президент в една монархия,а прати британския министър на отбраната

178

Анонимен

преди 3 месеца

"Това не е в полза на украинският народ, украинците умират на фронта в една война" А да оставим урките да си решават сами кво е по-добре за тях, а не разни колхозници и ***?

177

Невероятни тъпаци

преди 3 месеца

Всичките тия мнения ще се променят тотално след като Тръмп спечели изборите. Дори Христо Иванов се усети накъде отиват работите и се изсули. Пък ако някой иска да помогне на Украйна, ще ви кажа - Украйна акъл не иска като "евроатлантици" като Тафров, а Украйна иска пушечно месо, заминавайте там с целите си семейства да загинете с чест за Зеленски. Акъл евроатлантиците нямат, затова никой не ви слуша.

176

Анонимен

преди 3 месеца

А на мен днес приятел от Полша ми писа да ме поздрави за позицията на Радев :)

175

Какво казва Главчев

преди 3 месеца

Позицията на правителството на Главчев е позиция на сателит на САЩ. Според това, което е написано, трябва да да подкрепяме продължаването на войната в Украйна до последният украинец. Това не е в полза на украинският народ, украинците умират на фронта в една война, която Украйна не може да спечели. Колкото до международното право, то значи нещо ако важи за всички. Крим и Донбас се отделиха от Украйна и се присъединиха към Русия, така както Косово се отдели от Сърбия

174

Анонимен

преди 3 месеца

Даже още по зле, кАпейката Волгин беше първа кАпейка ама като чу за Брюксел и побегна с 200 да взима евраци. Що не отиде в пРосията някъде за копейки?

173

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 179 90 процента е съдържанието на вода в мозъка ти. Резултатите от изборите ясно показват колко са такива като теб.

172

Дядката

преди 3 месеца

Браво на Президент Радев!Адмирации!

171

До 181

преди 3 месеца

Е къде е имало така среща щото ,аз до колкото знам Зелето е забранил на някой в Урколандия да говори за мир с Русия

170

И в Румъния казват

преди 3 месеца

Румънският сенатор Диана Сошоака, говорейки на парламентарно заседание, поиска преразглеждане на участието на страната в НАТО и национален референдум по този въпрос. Сенаторът в доклада си също осъди неоколониалната политика на Съединените щати, като каза, че "намесата в делата на Украйна доведе до ескалация на конфликта с Русия и създаването на заплаха за цяла Европа".

169

ПроСоТо

преди 3 месеца

уточнение за кухоглавитеайдиоти:..-Ако Радев беше "проруски",щеше да агитира Путин да се не мотае,а да действа по-твърдо...Само че генерал Радев знае ,познава отлично ЧЕРНАТА СТРАНА на военщината и за това винаги е прокламирал за спиране на военните действия !!...Това НЕ е "проруска позиция",кухоглавци !

168

До 179

преди 3 месеца

Ами не сме русофили,а много мразим някой да ни занимава със смешни държави като Урколандия и да ни дава наклон на ...

167

Анонимен

преди 3 месеца

И като е толкова за мир тоз чиляк, колко пъти ходи да посредничи за мир до Киев или Москвето? Ни един ли? Това като ***, всички плюнчат по ЕС ама ни една дори и опит не направи да иде в пРосията в рая на путинарко

166

Анонимен

преди 3 месеца

>>> Че човек е гладен, е факт и не да обръща много внимание на този пчелен факт и вместо мед, обича да преяжда със свински пържоли в ръка с комат хляб.... даже в полезрението му да няма ни зарзават, ни домат. Най - важното на човека е Шкeмбето му да е огромно и да може със зaдна прaшка да хвърчи по земята без опaшка!

165

Анонимен

преди 3 месеца

айде сега някой поет като хасан фасильоф да го застреля. по евроатлантически. в държава в която 90% от населението са русофили какъв да е президентът. демокрация му се вика на това кухи еврогейтарашки кратуни.

164

Анонимен

преди 3 месеца

До 174 Ами те да кажат първо тяхните президенти дали ще присъстват, щото това не е задължение на президента на една страна,а на такава среща преди време британския министър на отбраната,който е задължен да присъствa, защото Великобритания е член на НАТО нарече Зеления Клоун нагъл неблагодарник

163

Анонимен

преди 3 месеца

В парламента вместо да се мъчат за правителство, да спретнат един импийчмънт и на есен, пак 2 в 1!

162

До 158

преди 3 месеца

Ами в Урколандия е печено,а според Фараж ще замирише и на украинско препечено