109

Анонимен

преди 3 месеца

До фен на Бойко От силното слънце напоследък ще да ти е .

108

Анонимен

преди 3 месеца

Започва се още от платения паркинг с поне 3 леа на час , после чдър+шезлонг струва колкото каже мутрата . Цените на храната и напитките са като в Монако , на улицата се продава дрога , музиката дъни цяла нощ . Затова ходят в Гърция , от зор , не от келешлък .

107

пияница мистик

преди 3 месеца

До Вьзмутен === 12 години яде постна пица при ГЕРБ, пък после като дойдоха ПП/ДБ, Славуцата и БСП и тая последната сглобка, начело с Денков и Кокорчо и Парапетов зад гърба си какво яде? Само салам "Народен", да ти е по-блажно на душичката. Явно сегашните цени са по-добри от тези дето ГЕРБ ПОДДЪРЖАХА без никакви амплитуди нагоре-надолу, с нулева инфлация цели 12 години :))) Кажи бе, другарю Олиг :))))

106

Анонимен

преди 3 месеца

Кабинетът е готов.6 *** от Величие са за 121.

105

СПОКО БОКО,

преди 3 месеца

ОТЦЕПВАТ СЕ СЛУЧАЙНО 6 ДЕПУТАТА ОТ НАПОЛЕОН БОНАПАРТ И ИМАШ ТОНЧНО 121 ДЕПУТАТА! АЙДЕ СЕГА ТЕАТРИ... ПРЕДИ ЛЮБО НЕЙКОВ СЕ ПРАВЕШЕ НА ТЕБ, СЕГА ТИ СЕ ПРАВИШ НА ЛЮБО НЕЙКОВ!

104

Леманс

преди 3 месеца

Българският народ казва на народните представители и на пъртиите, че не ви одобрява!!!Омръзнахте на хората с мръсните си интриги, с грозните обвинения и оплювания един към друг, с просташкото си говорене, с безмислените събаряния на редовни правителства, с отвратителните манипулации, с лъжите, с надменността ви, с измамите ви, със саботажите, които са във вреда на България, с хаоса и беззаконието, в което хвърляте страната ни, в липсата на законност и справедливост.....

103

Днес защо

преди 3 месеца

Не публикува думите на бившият Главен прокурор Гешев,че има доказателства за изнасяне на чували с пари с. държавния самолет за Ливан?Много го пазите тоя Лойко.

102

МУТРОС

преди 3 месеца

Мутрата хем се хвали,че е първи с голяма преднина,хем се оправдава с другите,че не може да направи правителство.Какво ли не изрече по адрес на ПП+ДБ.Сега те пак са му виновни.Всеки провал,който претърпи мутрата е все заради някой друг.12г.затъвахме заради него при спокойна,мирна световна обстановка-нито Шенген,нито Еврозоната.Регулаторите са все с негови хора,отдавна им изтече мандата и никой не се вълнува.Да оставим,че прокуратурата съвсем се скри.Мутрата е най-вредният човек в д-вата.

101

Анонимен

преди 3 месеца

И сега като всички са толкова отговорни политици, кой по-точно ще поеме отговорността, че няма пари по ПВУ и, както се вижда, няма и да има? Кой ще понесе наказание, че не си е свършил работата? Никой. Защо? Защото никой не е получавал задание да направи нужното, за да получим тези пари. Защо? Защото само и единствено наши хора трябва да ги усвоят.

100

Анонимен

преди 3 месеца

Докато нахвали себе си Буци няма да му стигне времето за консултации на всички партии .

99

Анонимен

преди 3 месеца

Бойко , хората ходят в Гърция , защото нашето черноморие е опасано от бариети и платени паркинги и човек трудно може да стигне до морето , нощувките са по скъпи , храната е по скъпа , мутри , а морето малко мирише *** л...а , затова годят в Гърция от немотия , не от много пари . Цяла година заделят хората пари за 5 дни в Гърция , но на истинска почивка , отколкото 5 дни в България

98

Чери

преди 3 месеца

"има ли значение кой ще стане премиер, когато милиарди са безвъзвратно загубени, подчерта Борисов" и в същото време: "ГЕРБ като първа политическа сила трябва да има премиер, отбраната и външно министерство" Какво да си мисли човек за човека с тези противоположни позиции изказани в едно изказване.

97

А,ха

преди 3 месеца

И малцинството е .... ГЕРБ и ДПС.По гласуването ще ги познаете И ме изтриха.Какво обидно съм написал?

96

седларов

преди 3 месеца

А защо не предложи Шведска изборна система ?!Само Гръцката ли го кефи? Защо ли?!

95

Анонимен

преди 3 месеца

Уникат , 11% преднина , ама не обелва дума , че от 30 % гласоподаваемост , кво му пречи да се праи на луд , кат народа е луд .

94

Анонимен

преди 3 месеца

Аутистите пепе да не се кефят! Паралелно от Наполеон Велики се отцепват 5-6 депутато, точно колкото трябват на мутрата за 121 депутата.

93

Ицо

преди 3 месеца

Добре бе... тея където гласувате за ГЕРБ по съвест, а не по прнинуда или срещу пари. Не ви ли пречи че на практика гласувате за ДПС? Смисъл как ви тече мисълта? Демек вие сте българи които сте ЗА връщане на турското робство, в нова мафиотска форма? Макарче Пеевски така или иначе управлява от години, така че може би "връщане" не е думата.

92

До 100

преди 3 месеца

Не се прави така в "много" държави.Единствени в Гърция е така.

91

Суровикин

преди 3 месеца

Бойко и Пеевски подават оставки от партийте си и тогава може и да стане правителство.

90

НОВ ЗАКОН-БОНУС 50

преди 3 месеца

ПАРТИЯТА ПОБЕДИТЕЛ ДА ПОЛУЧАВА БИНУС=50 ДЕПУТАТА. ТАКА БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ ИМА ПРАВИТЕЛСТВО И НЯМА ДА СЕ ХАРЧАТ ПО 2 МЛРД ЛЕВА ЗА БЕЗСМИСЛЕНИ ИЗБОРИ..НАРОДА,АКИ НЕ Е ДОВОЛЕН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО, НА СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ ЩЕ ИЗБЕРЕ ДРУГ ПОБЕДИТЕЛ.. ТАКА СЕ ПРАВИ В МНОГО ДЪРЖАВИ