165

Реалността

преди 3 месеца

До Анонимен 169 "Рублата неочаквано укрепна силно след санкциите." Рублата се е обезценила с над 100% след санкциите.

164

Анонимен

преди 3 месеца

Да, може, и една от мишените би била тази база на НАТО в Румъния, която толкова много рекламират. Противникът ще атакува най-опасните за него места с брутални бомби и изобщо няма да рискува.

163

сравнението

преди 3 месеца

Вова не се върти като зашемеден и стигта с тези пинизи с киевските жидо масони!Хората загиват а вие искате да се сдушите с киевските *** на костите на руснаците!Изхода е един-първо киевските хохали изчезват!Второ и главното-есичко.което правите за света минава през изчезването НА ИМПЕРИЯТА НА АНТИЧОВЕЧНОСТА-САЩ!ФАШИНГТОН ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНЕ ЗАЕДНО С ПЕЧАТНИЦАТА НА НЕФЕЛНИТЕ ЗЕЛЕНИ ХАРТИЙКИ!

162

Анонимен

преди 3 месеца

Рублата неочаквано укрепна силно след санкциите. Руският валутен пазар преживява известен "санкционен шок" след последните опустошителни санкции на Ада срещу московската борса. Само че вместо да отслабне, рублата показва неочаквано укрепване. Ситуацията започна да прилича на 2022 г., когато рублата се засили силно след началото на СВО в Украйна.

161

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Русия удря само военни цели, украинците ударих плажуваще с забранените от ООН касетъчнои бомби.

160

Анонимен

преди 3 месеца

Cтигa глупocти и кажeтe нe на укро-натовската пpoпaгaнда!!! Следете телеграм каналите: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Два Майора; Архангел Спецназа; btr80; Союз Добровольцев Донбасса; Също така гледайте предаването "60 минут" и "Вести" в smotrim.ru различни канали в smotret.tv

159

Анонимен

преди 3 месеца

Днес Русия удари в Украйна,по сграда ,ранени ,2 жертви и може би още в развалините,кадрите вървят по новините. Отговорът на Украйна беше светкавичен - удар по Севастопол,също с жертви! Какво мисли Русия,че това е Чечня,Грузия или Афганистан? Чудно ли е, че за визитата в Корея,за първи път самолета на руски президент беше ескортиран от изтребители над цялата РУСКА ТЕРИТОРИЯ???

158

Анонимен

преди 3 месеца

"Киев не може да нанася удари с ATACMC, тези системи не работят без натовската електроника която е над Черно море" - Днес съответният дрон е излетял от Сицилия, минал е над Южна България и е кръжил над Черно море южно от Крим.

157

Василев

преди 3 месеца

Как печели войната Русия, до този момент каква е равносметката, има международно признати анексирани територии, икономиката не е минала на военни релси,няма вече руски войници в ковчези, китайци и индийци не взимат руски суровинни на половин цена , отколкото плащаше ЕС , и за какво нейните говорители и пионки в Европа настояват всеки ден за сключване на мир???Агент Дарси Кейтър!ЦРУ!!!

156

Public enemies

преди 3 месеца

И какво толкова заплашва Русия че се заговори за ядрено оръжие цялата руска армия е в Украйна, в източна Европа няма кой да воюва с нея.

155

анонимен

преди 3 месеца

Този здрав лие

154

Слава на СССР

преди 3 месеца

1957 година в центъра на цивилизована Европа, в Брюксел, затваря последният човешки зоопарк където са докарвали жени и деца от Африка да ги показват на европейците като живoтни. През 1957 година СССР пуска първият в историята спътник в Космоса.

153

Анонимен

преди 3 месеца

Днешният удар по Севастопол с АТАCMC е направляван с американски разузнавателен дрон RQ4B Glabal Hawk който е в Черно море, не в Украйна. Украинците само натискат копчето, от тук нататък всичко се контролира от НАТО.

152

Анонимен

преди 3 месеца

2 Сатанки у Киев - като Хирошима и Нагъзаки - и капитулират урките :)))

151

Анонимен

преди 3 месеца

В украйна правят масови хайки и ловят невинни и цивилни хора по улиците и ги измъкват от домовете им за да ги пращат като мес0 на фронта. Нашите русофоби заслужават такава съдба. Нашите русофоби само могат да пишат спам тук във форума и във фейса. Нашите русофоби биха се надрискали от ***, само когато им поискат документите.

150

Анонимен

преди 3 месеца

В италия са легализирали познатия на всички фашистки поздрав с вдигане на дясната ръка напред и нагоре, които е забранен в целия свят. Имайте предвид демократо-атланто-гейо-фашаги, че никой няма да се занимава да ви завзема и да ви интегрира като едно време. Нито рим, нито берлин. Просто ще ви натрескат водородните бомби и без вас. Взимайте се в ръце, че скоро няма да ви има и няма да има и одрисканата от вас територия.

149

Анонимен

преди 3 месеца

Досега 500 хиляди украински войници бяха убити, с ранените и инвалидите това е 2 милиона загуба за Украйна. До лятото на 2025г ще бъдат убити и новите 500 хиляди, ако могилизацията успее да ги събере. И тогава започва изпращенето на фронта на 18 годишните, 65 годишните и жените. Анлия и САЩ вече поискаха от Украйна да свали възрастта на 18 години, 17 годишните поличиха призовки да се регистрира, никой не може да напуска Украйна. И до лятото на 2026 ще бъдат убити и децата, жените и старците. И тогава кой ще воюва? От къде ще закарат пушечно месо, сеща ли се някой?

148

Възраждане! Време е!

преди 3 месеца

Контингента от гласуващи за пп-дб възлизат общо на до 150 хил човека и управляват създадената от себеподобните им кл0аkа. Възраждане събраха над 604 хил подписа за референдум, който беше отклонен. Защо така?

147

Анонимен

преди 3 месеца

201 населени места в БГ без нито един жител. Това се получава след 35 години еврокраваро-атлантическо р0бств0.

146

До 148

преди 3 месеца

Не знам кой вие, ама 2та по сила армия в света вече 3та година не може да отлепи от границата си. Муахахахаа