18

абе

преди 2 седмици

че и се крият, и какво толкова ще решават, бойко вече не ще с тях, като му кажат сделка и той си тръска яката....пък и те никога не могат вече да направят правителство - кашата е пълна!

17

Перник

преди 2 седмици

Къде ли може да го е скрил, тука в Перник София запад се превръщат в мажоретки, интересно

16

пияница мистик

преди 2 седмици

Сигурно са наели някоя голяма хижа в планината, купили са си пици с кристали, яко поркане и ВИП компаньонки, а Лена мустака им е носила байрака :)))

15

БОЕЦ БГ

преди 2 седмици

Нищо лошо няма, просто не иска да ги подслушват мутрите...

14

Анонимен

преди 2 седмици

Никаква Коалиция и колкото се може по далеч от ГЕРБ.Който се е докоснал до проклятието на България ГЕРБ е изчезнал от политическата карта на България.На времето покойния проф.Божидар Димитров каза.Който се е съюзил с ДПС изчезва от политиката.Прегрътката на ДПС е прегрътка на боа.А в по ново време ГЕРБ са оприличени от Анаконда.Ако се сдушат и направят правителсто от прегрътката на Анакондата ГЕРБ и Боата ДПС какво ли ще последва.Дай боже да се самоунищожат и България да тръгне по нормален път.

13

Посока

преди 2 седмици

Да се скрият в Канада, на река Юкон.

12

Опг-Перник

преди 2 седмици

ПП са единствената нормална партия в тоя парламент и БСП донякъде,всичко друго е тотален леш.(сбирщина от мафиози,крадци и сeляндури) Понеже много плюехте по ПП докато се мъчеха да направят нещо градивно в предния парламент сега ще видите Опг-то Герб-Дпс какви ще ги надроби за отрицателно време.Нека им погледаме саира няколко месеца и Есента прогнозирам отново десетки хиляди на площада.

11

Анонимен

преди 2 седмици

На мен ми се вижда самодоволен и ухилен на макс както винаги. Кирич нали с партньорката ти щяхте да арестувате Борисов? Май се наядохте двамата и напихте и дадохте носоpoга на женствения..

10

Анонимен

преди 2 седмици

Тука е пълно с хора, които живеят на принципа, КОЛКОТО ПО-ЗЛЕ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ. Някой може ли да го обясни?

9

Възраждане

преди 2 седмици

Ала бала. Искаме програма държавата да си изплати дълговете, да се повиши курса на лева и да спре да налива пари и оръжие в Украйна!

8

колко

преди 2 седмици

да са се скрили ? Кога ще изтече записа от срещата:)Какво има толкова да се анализира?Пп- то е поредната еднодневка която си свърши работата, и върви към края си.

7

Лично мнение

преди 2 седмици

ПП поне придобиха политически опит, и видяха, че Борисов и Пеевски са хищници, които трябва да бъдат отстранени от политиката. ДБ , и по- конкретно Христо Иванов ги завлече в този филм. Не трябваше да се коалират с отегчения Иванов.

6

Анонимен

преди 2 седмици

Преасфалтираха,за да прикрият безобразието на Кирчо,а се намериха хора да гласуват за тоя?Грях им е на душата направо!Докопа ли се до власт тоя ще мачка безнаказано всички в България.

5

Анонимен

преди 2 седмици

Няма медии да не виждат както се случва по парапетите ..

4

Анонимен

преди 2 седмици

меч0кА да го лапне :)))

3

Анонимен

преди 2 седмици

Извършител на убийство се крие в планините, най-официално и даже парадира с това. Поклук.

2

Анонимен

преди 2 седмици

скрил той, качил се е на хижата е напънал здраво лена фанала

1

Потомците на

преди 2 седмици

Шумкари,ченгелари, Харвардските ***-и...се скрили по землянките в Балкана...Помъхнали 20 щайги пици със кристали, 30 кила кашкавал Маджаров, 25 щафетки шпек салам....Готвят се за въоръжена борба...Нестимир спешно търси 2000 манерки....Въъъх..