13

До10

преди 3 седмици

Факта че липсват около милион,показва че трудът във България много ниско заплатен и точно това е причина за тия липси!

12

Анонимен

преди 3 седмици

Що така *** Урсуло - Нали от 2007 година сме на Е.врогейско развитие :)))

11

Анонимен

преди 3 седмици

Д-р Тодора и д-р Съби от БАН - открили топлата вода :)))

10

Майната Ви

преди 3 седмици

Цената на труда надвишава цената в Западна Европа. Особено в строителството и услугите. Спекулациите вървят с пълна сила!

9

Анонимен

преди 3 седмици

Самия пазар е тотален провал. Ако се качи заплатата нали ще се напълни с африки ислями и пак нема работа или ще падне. Нали се вижда че бизнеса веднаг внаса от Бангладеш където гладуват . Така че с отворена държава и пазар няма бъдеще.

8

Явор

преди 3 седмици

При все, че по-голямата част от населението работи за около 15лв на час, не виждам за какъв стандарт изобщо говорите. Тук става дума за оцеляване.

7

MNENIE

преди 3 седмици

България има два Проблема които пречат за високи Доходи .1.Обществената Търпимост за Корупцията в ЕС и САЩ е 10 % - над тази база вкарват в Затвора - в България Корупцията в Обществения Сектор е 95% .2.Печалбата в Частните Фирми в ЕС и САЩ се разпределя 60/40 между Работодателя и Работниците - В България е 90/10% .

6

Анонимен

преди 3 седмици

Манджата изяжда 40% от доходите. В Лидъл пазаруваш за 200 лв и не стига дори за седмица. Количката празна. Купил си някаква панелка за 150 бона в софийската джунгла, с идеята да я даваш под наем, а наемите ниски. Не можещ да избиеш инвестицията 40+ години. Нищо не върви, народът беден, озлобен и многоооо проооост!

5

Анонимен

преди 3 седмици

Ами то почти няма икономика. От какво да забогатее народа като почти нищо не се произвежда в тази държава? Те всички сектори са унищожени. Като почнеш от селското стопанство където всичко е сведено до 4 зърнени култури за износ и никакво животновъдство и стигнеш до индустриалните производства които на практика липсват. Имаме само един IT сектор но дори и той не се развива правилно щото и там няма много наши продукти а се работи на ишлеме, обслужващ персонал и програмисти - общи работници.

4

До 2

преди 3 седмици

2, научната фантастика е в шоррошоидните библиотеки.

3

Анонимен

преди 3 седмици

Чакам коментарите на АйТи-тата, които правят по 15 бона месечно, имат 7 къщи на Бахамите и в Швейцария, накупили са Ферарита и Поршета и си бачкат спокойно, а кинтите падат отгоре постоянно.

2

Анонимен

преди 3 седмици

Цената на труда в България се покачва и стандарта се подобрява .Аз съм на 38 и помня какво беше преди 20 години и виждам и какво е сега.В момента Имаме най високата покупателна способност която някога сме имали .

1

Анонимен

преди 3 седмици

В колонията е така .. Първо прогонете окупатора , и после искайте пари от родината , ако не искайте си пари от посолството на САЩ..