51

Анонимен

преди 1 месец

То бива безразсъдни хора, но това минава всякаква граница!Дано след евроизборите има нови лидери в Европа- по-разумни, по- балансирани в решенията си и най-вече пазещи европейците от война, а не тласкащи я към нея!

50

Анонимен

преди 1 месец

Още едни фашаги се силят към трета световна война, месейки се в чужд конфликт, създаден изкуствено от шефовете им в САЩ.

49

Анонимен

преди 1 месец

Белоусов направи важно заявление. "В хода на СВО всички поставени цели ще бъдат достигнати и стратегическо поражение на Русия, за което Запада мечтае няма да се случи.

48

Анонимен

преди 1 месец

А ние разрешихме ли нашите БТР-и да нахлуят мощно в дълбочина на руска територия?

47

Анонимен

преди 1 месец

Основателна предпоставка за бързо приключване с Украйна . От Запада и от сърце . Проблемът е какво следва от това , подозирам лоши неща за човечеството като цяло , естествено вината е на Путин , проблемът е дали ще имат време да го обяснят и на кого да го обяснят . Тези правителства трябва да бъдат набреме озаптени и това е отговорност на всеки народ персонално , иначе " чао " .

46

БАНко

преди 1 месец

АнонимеНчо , ПИШИ СИ ГЛУПОНТИИТЕ С ТВОЕТО ИМЕ !!!

45

Анонимен

преди 1 месец

А в това време синчетата на Песков,Рамзан,Лавров,Соловьов, Милер,Авен, Ротенберг, Фридман,Абрамович и другите расийски олигарси и приятели на Путин си живеят живота по яхтите.

44

Анонимен

преди 1 месец

Мъчно ми е за Копейкаджиите!!!Кой сега ще им плаща!?КОЙ СЕГА ЩЕ ИМ ДАДЕ ПАРИ!?ОТГОВОРЕТЕ МИИИ. ..

43

Анонимен

преди 1 месец

Какво красиво знаме има Германия! Червеното символизира кръвта, черното смъртта, а жълтото какво показва? Че всички там са с жълти книжки ли?

42

Анонимен

преди 1 месец

за зеленски е борба на живот и смърт, спре ли войната става ненужен, на никого не му трябва победен съюзник

41

Анонимен

преди 1 месец

Вместо блатните да стигнат до Берлин за 3 дни, немските оръжия ще бомбят по тях. Очаквано впрочем, само капейките са още в делириум, че от расия става нещо.

40

Анонимен

преди 1 месец

Драги руски тролеи! Да се обича Мордор,трябва от вкъщи,а не от загниващият Запад!

39

Анонимен

преди 1 месец

Сценката продължава. Същото беше и със Сторм Шадоу на британците. ЗСУ стрелят с тях по руска територия и всички знаят за това. Сега уж разрешавали, естествено след като ЗСУ са ги използвали, просто за да изпреварят скандала.

38

Анонимен

преди 1 месец

Нали само каски и жилетки? Какво стана? Разрешиха ли? Разрешиха. Сега следва пращане на войници. Нямало да пратят. Няма ли? Стой, та гледай!

37

Анонимен

преди 1 месец

Тяхните деди ги разстрелвал Сталин,а ненавиждат Бандера. Воюват в Донбас с Америка,но убиват украинци.Крак на натовски войник никога не е стъпвал на тяхна земя,но главния враг е НАТО! Путин и олигарсите ги ограбили,но виновна е Украйна. Украинските бойци воюват за Родината,а расийските за Лада Калина!

36

Някъде

преди 1 месец

Сега някъде из сибир, в един тъмен бункер едно плешиво джудже слага нов чифт кафяви ***, а една голяма орда покрай границата с украйна вече може и да е станала на пепел...И едно нещо за родните ванцити- мили мои чичаци щкембеклии и лелки миришещи на манжда. МОжете спокойно да емигрирате в най-сигурната страна на земята - путлеpиcтан. Там ще бъдете щастливи и даже ако искате може и да се превърнете в слънчогледи.

35

Христо Христов

преди 1 месец

до БАНко и НАНЕ! почивката свърши! време ви е да се връщате на магистралата да обслужване клиенти!

34

виц

преди 1 месец

Руската войска обгражда Райхстага, руснак вика - немец, предай се. Вътре Хасан и Али се споглеждат и започват да мърморят - къде сега да го намерим този немец?!

33

Ехе супер браво

преди 1 месец

Най накрая европа се пробужда . Защо европа следва путинските червени линии толкова дълго време ? Защо Путин не следва Европейски червени линии вместо това ? Срамота е че гледахме със страх някакъв азиадски диктатор който си прави каквото иска

32

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението?