213

Анонимен

преди 4 месеца

Преведено с гугъл преводач.

212

При такива медийни

преди 4 месеца

фанфари, най-нормалното е да станеш мишена. Всеки вражески войник, ще иска да се отличи като ликвидира прехвалената западна техника... и както се вижда, успешно се отличават някои, защото това е страхотна контра-пропаганда.

211

Анонимен

преди 4 месеца

ИРОНИЧНО ИРОНИЧНИЯТ ПРОДЪЛЖАВАЙ В СЪЩИЯТ ДУХ,А БОГ ДА ПАЗИ УКРАЙНА ДО ПОСЛЕДНИЯ КОВЧЕГ!!!...

210

Помнещ

преди 4 месеца

До Набор 1966 На какво се надяват? На същото, което ДОСЕГА им помогна да нанесат КОЛОСАЛНИ загуби в техника на руснаците. Противно на руската пропаганда, техниката им изчезва със застрашителна скорост. Тук вече не става дума само за войната в Украйна. С този темп руснаците ще останат с 20% от ЦЯЛАТА си техника в следващите 3 години, а така не могат да охраняват дори границите си, камо ли да водят война. Приказките за "неизчерпаемите" оръжия на Русия са просто пропаганда и мит.

209

Анонимен

преди 4 месеца

ИСКАМ В БГ-то НА ДЮШЕМЕТО ДА ПОСТАВИМ НАЙ-ЧУДНИЯТ АВТОНОБИЛ ЕЙБРАМСЪТ НАМБЪР ФАЙФ ДА ЗАЩИТАВА НАШИЯТ ЛАЙФ!!!...

208

Набор 1966

преди 4 месеца

До Помнещ. Абсолютно си прав. Вероятно в скоро време самите танкове ще се превърнат в дронове. Управлявани от AI.За пореден път се доказа,че богът на войната е артилерията.Дали ще е колесна,верижна или ще я теглят е важно да имаш повече артилерия и да произвеждаш повече снаряди.От тази гледна точка+превъзходството във въздуха е ясно кой ще победи.Руското превъзходство в жива сила също е в пъти отгоре.Не мога да разбера на какво се надяват украинците.Разбирам желанието им да защитават страната си

207

Анонимен

преди 4 месеца

На подарен кон, зъбите не се гледат..

206

Слава на Украйна

преди 4 месеца

Да се наложат санкции на САЩ за доставката на некачествени и неподходящи танкове! Или от Вашингтон да платят няколко милярда обещетение на Украйна!

205

Ироничен

преди 4 месеца

До Анонимен 211 Само руските пропагандисти бълват опорките че "американските или немските танкове" били "скапани". В тази статия също не пише нищо такова, но какво да се прави, така "трябва" да се "заключава". Иначе за какво живеем?

204

Анонимен

преди 4 месеца

Знчи, ако си укра - виновни са ти руснаците, че не се оставят да наглееш, виновни са ти руските танкове, че са скапани, виновни са ти американските танкове, че са скапани, виновни са ти немските танкове, че са скапани, виновни са ти НАТО, че не ти подаряват оръжие, виновни са ти руснаците, че не са ти продавали оръжие. Общо взето - на укритата целия свят им е виновен и всички са им длъжни. Хахахах.

203

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 207 Повтарянето на думите на Великия Лидер, че всичко върви "па план" вече не вършат работа. И на него не му вършат работа, затова руските военни се тресат от скандали.

202

Помнещ

преди 4 месеца

До Анонимен 206 "Русия имаше доста жертви в първите месеци но тренда се обърна" Дай танковите загуби на Русия и Украйна в цифри за произволно избран от теб период плюс източниците за тези цифри.

201

Анонимен

преди 4 месеца

То да са само абрамсите. Ами леопардите - пълен джънк :) Ами другите прехвалени западни железа - джавелини, стингери и т.н. Същото ще е и с Ф-16. Руските С-400 и С-500 са на позиции и само чакат нагло-сакските кръстачки в Укристан.

200

Анонимен

преди 4 месеца

Русия имаше доста жертви в първите месеци но тренда се обърна и сега е обратното. Хохолите дават яко фира факт.

199

Анонимен

преди 4 месеца

Каква дърворезба и сгради разглобяват американските танкове? С какви патрони стрелят? Вие проверявате ли какво сте написали?

198

Ироничен

преди 4 месеца

До до Ироничен "Украйна започна войната с 4200 танка" Източник?

197

До Сът

преди 4 месеца

Какво рано 10 часа е

196

11

преди 4 месеца

"Единият танк, паркирано под дърво, беше почти неподвижно по време на посещението на CNN поради проблем с двигателя, казва екипът, въпреки че превозното средство току-що е било изпратено от Полша. Те също се оплакват, че при дъжд или мъгла кондензът може да изпържи електрониката в автомобила." - МБУАААХАХХАА! Празни кратуни...

195

Анонимен

преди 4 месеца

Нападната била украина. Защо трябва да ми пука. Не ми пука. И нас ни нападнаха и превзеха без бой. Ей тъй на отвътре. За бог да прости. Амин.

194

Ироничен

преди 4 месеца

До Анонимен 196 Руснаците имат общо малко над 15 хиляди танка от всички типове и видове включително тези "на склад" държани на открито с десетилетия, като това включва над 5 хиляди Т-54/55, които освен за подвижен ковчег за друго не могат да служат. Затова полека лека способностите им да водят бронетанкова война изчезват. Украйна малко по-малко смила бронетанковия компонент на руската армия, но това е добре, защото е едно нещо по-малко за което да се притесняват руските генерали.