55

Ели Коптер

преди 4 месеца

Шойгу, един полет?

54

Нео

преди 4 месеца

Очаква се чистка на чистача.

53

РУZKAТА TPOЙКА

преди 4 месеца

ПАК СА, НАЛАЗИЛИ, КАТО КЪРЛЕЖИ

52

Анонимен

преди 4 месеца

Тоз на фотото кроманьон ли е , или парапитек ,

51

Дарк

преди 4 месеца

Голяма еуфория за всяка статия за Путин настава.Ами искат си го 87%.Какви бунтове,а и от 30 милиона резерв са мобилизирали едва един процент Бунтът на Пригожин бе срещу Шойгу заради стратегията на фронта,а не срещу войната.Срещу се войната по-скоро в Украйна може да се очакват протести,тъй като там се води,особено ако народът сметне,че е загубена,т.е.при първия по-сериозно пробив и без това духът им едва се крепи,главно заради възпитанието им в родолюбие.

50

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименВсички мразят русия, донесе най-гнусния режим, некадърна, злобна, долна, утайката на човечеството...

49

БАНко

преди 4 месеца

АнонимеНчо , КОЕ НА ООН ЩЕ СЕ ЗАДЕЙСТВА , СЕКРЕТАРКИТЕ ЛИ ИЛИ ПОРТИЕРИТЕ ???

48

Василев

преди 4 месеца

Бойко Борисов каза библейската притча , който нож вади от нож ще умре, имайки предвид компроматите!Аз ще перефразирам който вади оръжие от оръжие ще умре, отнася се за варварите, които си мислят че може безнаказано да нападат, убиват,анексират,заграбват,крадат деца,мародерстват,разрушават!Агент Лий Хейни!ЦРУ!!!

47

ЧИСТКА НА Z-ТРОЛОВE

преди 4 месеца

ПУТИН ДА ВЗЕМЕ ДА СИ ПРОЧИСТИ НЕКАДЪРНИЦИТЕ

46

Анонимен

преди 4 месеца

Путин направо да си пръсва черепа в бункера, както другия нацист преди него.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Скоро не е излизал нов анимационен герой.Призрака на киев ,оная с снайпера или саможертвата на 1-2 батальона. Хаймарс и всякакви други хвърчила, които щели щели да.....По добре да изгубиш малко отколкото всичко,На масата и бития-бит e..................

44

ДО ПОБЕДА НА УКРАЙНА

преди 4 месеца

РЕШЕНО Е...!!......... РУZКИТЕ ДА СЕ СПАСЯВАТ, ДОКАТО Е ВРЕМЕ.....

43

Анонимен

преди 4 месеца

Разберете тези който мразят Русия са от мохамеданопомашките райони, но и съветският с еврейски съюз има вина за това тъпкаха ги със по големи заплати от българите по съветският съюз те ходеха първи заедно със ромите на който още през времето на соца им разреши ха да строят нелегално в България, много българи бяха избутвани не им даваха жилища за да дават на такива Като на Соломон Паси.

42

ПРЪДНАНЕ

преди 4 месеца

До БАНко/ РАЗПОРЕТИНО ПАК СИ СИ ВЗЕЛА ПОЧИВКА, ТА ТРЯБВАШЕ ДА ОБСЛУЖА ЕДИН КЛИЕНТ ОТ ТВОИТЕ НА МАГИСТРАЛАТА И МИ СЕ ПРОТРИ ПУТИН!

41

БАНко

преди 4 месеца

ТЪРПЕНИЕТО НА ПУТИН ЩЕ СЕ ИЗЧЕРПА С ПАДАНЕТО НА ЕДНА ДОРИ АМЕРИКАНСКА РАКЕТА В РУСКИЯ !!! ОТГОВОРА ЩЕ БЪДЕ РАЗРУШЕН ХАРКОВ КАТО НАЧАЛО , А МОЖЕ И СТРАТЕГИЧЕСКО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ В ОКОЛНОСТИТЕ НА КИЕВ !!! И ТОГАВА ВОЙНАТА ЩЕ СПРЕ !!!

40

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна удари радар, който е за засичане на балистични ракети, което мен лично ме ужасява, защото ако литнат онези бомби, всички ще умрем.

39

Василев

преди 4 месеца

Ще даваме оръжия, ток и газ за Украйна, още еднпо двойно увеличение на пенсии и заплати!!Агент Матю Донахю!ЦРУ!!!

38

Анонимен

преди 4 месеца

Втората армия хич я няма.

37

НАТО Е В СОФИЯ...

преди 4 месеца

БЪЛГАРИТЕ ИЗБРАХА КОИ СА ТЕХНИ ПРИЯТЕЛИ И СЪЮЗНИЦИ.... ЕВРОПЕЙЦИ, А НЕ ПРОПАДНАЛИ ЕВРАЗИЙЦИ

36

АнонимеН

преди 4 месеца

НЕЩАТА СА ЕЛЕМЕНТАРНИ! АКО ДЖО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ ЗНАЧИ РЕЖИМА НА САМОЗВАНИЯ ПУТИН Е УНИЩОЖИТЕЛЯ НА ТЪПОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОТ ПУТАНГУТАНИ! АКО ТРЪМП СПЕЧЕЛИ ТОГАВА ТЪПОРУСКАТА ПЕЧЕЛИ ОТКРАДНАТОТО ОТ УКРАЙНА И РЕЖИМА В ТЪПОРУСКАТА СЕ ЗАПАЗВА ЧИСТА ПОБЕДА ЗА САМОЗВАНИЯ ПУТИН!