71

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 69 === Другарю свинар, като краварите им налеят 60 милиарда, тогава ще видим :))) Засега всичко е в сферата на догадките, а там вие путинонеандерталците сте големи царе. Фантазията ви работи по-добре и от на братя Стругацки :))) Още чакаме да превземете Киев за 3 дена и да стигнете Ламанша за 7, ама всички виждаме, че вече трета година зациклихте в Източна Украйна. ФАКТ !!!

70

Анонимен

преди 1 месец

Дано и в България няма политически партии.

69

Анонимен

преди 1 месец

Гермaния е лидер по печалби от войната в Уркрайна, където капитализацията на немската корпорация Rheinmetall AG е нараснала бързо с 547% от февруари 2022 г.

68

Анонимен

преди 1 месец

В Китай няма демокрация. Китай е диктаторска недемократична страна. В Китай изобщо не се провеждат избори, никакви избори! В Китай няма политически партии.

67

Анонимен

преди 1 месец

Всеки ден се моля Украйна да рухне за да се спасят максимално много хора. Продължи ли войната нито един украинец няма да остане.

66

Анонимен

преди 1 месец

Китай 1987 година беше убита страна. Всеки който е бил в Китай тогава, ще каже, че тази страна никога не може да се възстанови. Всички облечени в еднакви сини дрехи, никакви автомобили (1987г когато в България всяко семейство имаше кола), всички на велосипеди, навсякъде мизерия.

65

абе

преди 1 месец

интересни хора! разни хора, разни идеали!....защо светът не пита хората от тези републики, къде искат, в русия, или в украйна...и да свършва всичко!

64

Анонимен

преди 1 месец

Мене демокрацията много ме кефи, аз много обичам да управлявам, а демокрацията идва от демос, управление на народа. Демокрацията е най-добрата система.

63

Слава на Естония

преди 1 месец

Два мил. евро за мобилизацията на 43 хил души не са толкова много пари, казва командващият естонските сили генерал Мартин Херем. Той е уверен, че в случай на война неговата армия ще победи Русия. "Резултатът от руската атака ще бъде нашата военна победа - на тяхна страна ще има 20 хиляди убити, а на наша само хиляда" - каза по телевизията естонския военачалник. Сега естонските въоръжени сили наброяват около 7 хил. души. Армията е въоръжена с четири самолета: два транспортни самолета от Полша, един дарен от САЩ и един чешки тренировъчен, разработен през 60-те години на миналия век.

62

Анонимен

преди 1 месец

И като им дадоха запада 200 милиарда евро под вид на военна техника и оръжие на украинските фашисти какво стана? Та сега ако им налеят още 60 милиарда краварите какво ще се промени? Кажете ве, кравари у форума?

61

ХаХаХа

преди 1 месец

До 56. А ти защо се забулждаваш, че живееш в демократична система? Да, няма един бащица, има много бащици, т.нар ЕК, коята ти налага какво да произвеждаш, какво да мислиш, как да възпитаваш децата си, ЛГБТИ ценности и не ти дава особено право на избор. И даваш ли си сметка ако Укр победи какво ще стане. Те сега са нагли до немай къде, тогава ще станат 10 пъти по-нагли, ще искат приемане навсякъде без покриване на никакви критерии, ще искат пари, помощи и прочее, които ще потъват незнайно къде.

60

Европеец

преди 1 месец

Сега най-важното за нас европейците е да се обединим и да се консолидираме и да дадем на Украйна гаранции за сигурност, на всяка цена, каквтио и жертви да ни струва това.

59

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

58

Анонимен

преди 1 месец

Нетаняу искал да излезе с някакво лице от тази каша. Определено ще го постигне. Ще излезе с лице на военопрестъпник.

57

Анонимен

преди 1 месец

До По същество Румънците почти говорят български, ние с тях имаме особени отношения, все пак войводите от Букурещ са тръгвали, използват доста български думи, нищо че се пишат за наследници на Римската империя :)))

56

Анонимен

преди 1 месец

Кога ще направи анализ какво ще се случи когато няма достатчъно хора за водене на война? Понеже този момент идва.

55

Анонимен

преди 1 месец

До 56 Анонименкакви мечти бегендар ! Та тя побеждава както винаги е било а ти се гушкай в мъжът си не се пробвай да драскаш

54

Анонимен

преди 1 месец

Тия до вчера цели фамилий бяха членове на БКП сега се големи мине. Ий и подмазулковци на Нато, Сорос, и сащ, ес

53

съгласен донякъде

преди 1 месец

с керемидата!Байдън или по-скоро администрацията му се излагат още дори преди да започне конфликта когато путин струпваше войски и даде ясно да се разбере че без отстъпки няма да се размине.Изобщо воденето му на политика от типа запушваме дупки всякакви и всякъде се оказа пагубна.Рижавия щеше да ги спазари точно с един телефонен разговор.Байдън за съжаление ще сътвори още куп глупости преди да сдаде

52

По същество

преди 1 месец

До тоя отдолу. Да така е. Без Северна Добруджа румънците са последната дупка на кавала, а ние сме ключа в региона. И Дунава става наша артерия, и морето се затваря. Обаче румънците със Северна Добруджа стават западната магистрала до Черно море, а ние сме излишни и ние ставаме последната дупка на кавала. Трябва да си вземем Северна Добруджа. По-важна ни е и от Македония. Може би само Беломорска Тракия може да се сравнява по ключово значение за нас. Но Северна Добруджа е и люлката на нашата страна