87

Бай Кор

преди 2 месеца

Кви 61 млрд. ?!? Няма да ви дадат толкова и стига сте преписвали под индиго. От тези 61, близо 24 остават в САЩ, за да се попълнят военно временните запаси. С две думи, САЩ се отърваха от старите си боеприпаси и вместо да се налага да ги утилизират, ги заровиха в плодовитата украинска земя. Отделно 9 млрд. са за възстановяване на инфраструктурни обекти. Подробното разпределение, много добре го дадоха по CNN. И САЩ вече разбраха, че получат ли кеш украинците, кинтите изчезват яко дим... Запад...

86

Анонимен

преди 2 месеца

Във Франция е заведено дело срещу Столтенберг за измама(лъжа) за неразришяване на НАТО и създаване на конфликт в Украйна, "Во Франции подали в суд на Столтенберга за развязывание конфликта на Украине Директор французского издательства Talma Патрик Пазен подал всуд нагенерального секретаря НАТО Йенса Столтенберга заобман ипровоцирование конфликта наУкраине. Пазен напомнил, что 19 января 2022 года глава альянса винтервью Der Spiegel заявил, что никаких договорнностей онерасширении НАТО навосток в1990 году несуществовало. При этом многочисленные документы говорят обобратном, втом чис

85

Анонимен

преди 2 месеца

САЩ платиха. Сега украинците от 25 до 27, които бяха пощадени до новият закон за могилизация, ще трябва да бъдат пратени на фронта да умрат. Жалко, а можеше да живеят. Явно ужасът в Украйна остава без край.

84

Анонимен

преди 2 месеца

Запада показаха и затвърди думите на Медведев , че Украйна не е нужна на никого

83

А бе

преди 2 месеца

Интересно ми е -кой е тоя на снимката? Какво работи? Що се оплаква? Мога да му предложа заплата като хигиенист. Трябва да си помагаме- човешко е.

82

Анонимен

преди 2 месеца

Ние решихме да продолжим да доставяме оръжие на Украйна. Сега шансовете да оцелеят украинците вече нямат, много скоро народът на Украйна ще бъде унищожен. А не трябваше години наред да убивате хората в Донбас, да скачате и подкрепяте всичко това. Бумерангът се върна, гадини.Винаги ваш Д.Байдън

81

Странно

преди 2 месеца

Държавите, получаващи подкрепа и помощ от Запада, да най-бързо измиращите нации - виж България, Балтийските републики и останалите индиански племена от Източна Европа. А комунистическа КНДР без западна помощ, с една планина от санкции, днес е световна сила. Северна Корея 1989 - население 17 000 000, 2024 - 27 000 000.

80

Хах

преди 2 месеца

А Западът каза ли, кога ще са изборите в Украйна, щото ти си така лекинко нелегитимен?

79

Анонимен

преди 2 месеца

Всъщност това не е никаква помощ а заем,който ще се връща с лихвите т.е. за нас парите за Вас лихвите.И Фактически е само символичен жест с които се цели да бъде измамен Светът т.е.една голяма измама.Но Светът вече не вярва на лудите мечтатели.

78

аз

преди 2 месеца

Засега!

77

Анонимен

преди 2 месеца

Афганистан си остана цял. Украйна вече загуби Донецк, Донбаск и Крим. Няма шанс да е като Афганистан.

76

Трагедия

преди 2 месеца

Е в 21 век да има такива ръководители, като Зеленски. Както и толкова скромно интелектуално население, което да го подкрепя. Да вярват във вятърни мелници. Хубаво, Украйна побеждава Русия и нейните съюзници Китай, Беларус, КНДР, Иран, другите държави от БРИКС и т.н. После влиза в НАТО и ЕС и просперира. Както България и другите източноевропейски държави. Най-бързо измиращите нации в света.

75

тоя не е легитимен

преди 2 месеца

тоя е нелигитимен по конституция. Изтече му мандата. Технически вече няма със кого да се подпише мирен договор. Освен това на зеления му пада и политическия имунитет и става законна мишена.

74

тоя не е легитимен

преди 2 месеца

по конституция. Изтече му мандата. Технически вече няма със кого да се подпише мирен договор. Освен това на зеления му пада и политическия имунитет и става законна мишена.

73

Хмм...

преди 2 месеца

Абе зелен, как така става бе, ти просиш мъни и оръжие, а твойта Олена богатее ли богатее и все по модни подиуми... А уж Украйна била във война?!

72

Пешо

преди 2 месеца

Как да бъде втори Афганистан, или и в Украйна има американски войски?! А, не там са само бизнесмени:)

71

за тия пари

преди 2 месеца

колко гравирани надгробни плочи могат да си поръчат?

70

в укро бардака

преди 2 месеца

за тия пари на клиента от запад, изпълняват пълна програма садо-мазо поръчки!

69

ХАХА ХА ХА! $61 млд

преди 2 месеца

Като няма налично оръжие ще замерят руснаците с пачки ли? :)

68

Байдън

преди 2 месеца

До последния украинец!