118

Анонимен

преди 6 месеца

като и гледам снимката на гаргамела смятам че Васиев и е направил комплимент, за какво извинение *** гербавите?...

117

Анонимен

преди 6 месеца

Бойко им спря доставката на кристали и глей ко става

116

Анонимен

преди 6 месеца

Гербавите и вожда им Бочко унищожават бавно и методично България и българите, те наложиха просто тията ,кражбите,Гешев,Цацаров, безнаказаноста, лъжите,обедняване, мафиотите на границата и в икономиката, липса на здравеопазване, отказ от еврото и Шенген, лансирането на Шиши и т.н. Те са проклятие за България, тия които гласуват за тях мислят ли за бъдещето на децата си?! Или ги интересуват само службата дадена им от Банкя?

115

Анонимен

преди 6 месеца

лойко трябва да обслужи интереса на делян мазното кафе, иначе правителство не

114

Анонимен

преди 6 месеца

Това е тъжната съдба на всички гербави калинки.

113

Анонимен

преди 6 месеца

дано народо проумее стокхолмския синдром, който го тресе и да спре да гласува за доказани мошеници като герп, дъпъсъ, въZраждане, итн и бсп, които са доказали във времето че са вредни за държавата!

112

Анонимен

преди 6 месеца

Никой ли не вижда какво всъщност представлява тази Габриел.Сламена кукла в ръцете на мазника Лойко.Просто не може да е свестна. Ако бях премиер бих и възложил само да ми носи кафето,но не и да го прави.Не давам гаранции обаче,че няма да го разлееТолкова за "капацитета" Габриел..

111

Анонимен

преди 6 месеца

Китай наложи санкции срещу редица американски отбранителни компании. Както съобщава Министерството на външните работи на Китай, цитирано от световните издания, това е отговор на доставките на американско оръжие за Тайван."Продажбата на американски оръжия на китайския регион Тайван е явно нарушение на принципа за един Китай и на разпоредбите на трите съвместни китайско-американски комюникета. Незаконните едностранни санкции, наложени от САЩ на китайски компании и граждани под различни фалшиви предлози също причиняват сериозни вреди на суверенитета и интересите на Китай, подкопават мира и ст

110

Анонимен

преди 6 месеца

Смятам , че е време да спрем да се обиждаме на *** народ . Народа изобщо не е глупав , просто не е организиран , но и това ще стане .

109

Анонимен

преди 6 месеца

Не знам как биха протекли разговори между луди и бандити , но предстои да видим . Едно е ясно изначално , към общество и държава са нефелници вкупом .

108

До българка

преди 6 месеца

ох, и ти си една българка... да защитаваш мафията, бравус

107

Анонимен

преди 6 месеца

......ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ДЪРЖАВА...... Съгласен, но какъвто народа, такива и политиците, такава и държавата. Виц: Малкото глистче пита баща си "Тате, тате, ама защо другите червеи живеят в ябълки, круши, плодове, ание, тате живеем в л...на". Големият *** отговаря "Това, сине, е нашата родина". Мда.

106

Вълканов

преди 6 месеца

От препирни се стигна до ситуация, когато малки камъчета ще преобърнат талигата.

105

Анонимен

преди 6 месеца

Може пък Бойко да реши да замени Габриел, ама по-добре да е нещо по свежо например Рая да не е оня хипопотам Сачева.

104

Пешо

преди 6 месеца

В нета се публикуват безсрамни лъжи, обиди и се лее злоба и простащине от странаци на ППДБците. Те само това могат: лъжи, обиди, измами, кражби и пак лъжи. Хубавото е, че българите вече видяха и разбраха какви лъжци, крадци и измамници са Василев, Петков, Иванов, Атанасов и &, и на предстоящите избори ППДБ ще останат последни, ако минат 4%та бариера. Пък, вие си пишете лъжите, обидите и лейте злоба....тя ще ви застигне!

103

Анонимен

преди 6 месеца

поредната гербава калинка се оказа гаргамел, никой не и е виновен, че е послушна борисова пешка

102

Анонимен

преди 6 месеца

Евалла , Турция успешно манипулира процесите при нас ! Вече сме територия , и след не много време , пак ще сме турска губерния

101

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен Банки ще фалират и с евро. Ето 2007 какво стана в САЩ с $ и ЕС с еврозона когато се спука имотни балони.

100

Анонимен

преди 6 месеца

Асфалт паша има много кадъни в ЗайчарникаМоже да похарчи някоя от воле..

99

Стилиян

преди 6 месеца

Мислех че никога няма да го кажа но ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ДЪРЖАВА. Малко достойнство поне не им ли е останало. Дори и нови избори да има какъв е смисъла като менюто е едно и също. После било отговорно да се гласува. Как да гласуваш като виждаш че всички са едни и същи. Нали нещо трябва да ти хареса за да гласуваш или може би ако НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО са повече от всички други бюлетини изборите ще са невалидни. Май така трябва.