75

Анонимен

преди 3 месеца

Всеизвестно е ,че Русия е най-старата държава в света.Тшя кога са имали блата и мочурища,никоя държава в света не е имала.Ленин създаде кирилската азбука,а Путин изобрети атомната бомба.Ся Русия кат са разпадне ще видите как света ще пропадне.

74

агент Мъдлър ЦРУ

преди 3 месеца

Доларът. Всички там си държат парите в долари и плюят САЩ.

73

Валери

преди 3 месеца

Промиване на мозъци още от малки.

72

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 72 "Ами ако не знаеш каква е била или имената на българските владетели значи си тотално неграмотен" Ми хайде де, чакам да я кажеш. Защо се бавиш?

71

Обединява ги

преди 3 месеца

ВОЙНАТА НА ПУТИН.....СРЕЩУ СВЕТА...

70

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 59 Ами ако не знаеш каква е била или имената на българските владетели значи си тотално неграмотен. Извърташ въпроса защото не можеш да кажеш името на нито един украиски владетел защото такъв не е имало. А и и как да има владетел след като такава държава не е съществувала.

69

Дедо Пицо

преди 3 месеца

Учат ли ги ча мацква се е наричало Кучково и там са живели болшинство мюсюлмани.

68

Анонимен

преди 3 месеца

До Христо Христов "и отказа на Запада." А, манипулатора на факти пак се появи. Я кажи, какви са били условията на Сталин за да има "обединение" на двете Германии. Изброй ги тук.

67

Анонимен

преди 3 месеца

До 53Киевска Рус са били варяги, тоест викинги, ама Путинчо си мисли, че били рашки :)))Единствено управляващата каста са били варяги или рус(старо норвежко племе) както прабългарите в България.

66

До Анонимен 12

преди 3 месеца

Не и след 24.02.2022 , тавариш.

65

Анонимен

преди 3 месеца

До 58- име на владетел на руската империя от 716-717г. има ли;0 Само, че всеки българин знае кой е кан Тервел и битката му при Константинопол и че арабите се страхували най-много от 3 неща- морето, халифа си и БЪЛГАРИТЕ. Свети Тривелий- спасителят на Европа е същият кан Тревел, който е каннизиран от църквата. Не стига, че е дал над 600 години несмушаван монопол на християнството в Европа, ами и руснаците нямат идея кой е той Смешници...А уж били православни- хахахаха

64

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 60 Продължаваш с руските измами. Не само, че се казва, не само, че го пише в учебниците им (за разлика от руските фалшификатори, в западните учебници си служат с истински факти), ами и официални гости на честванията присъстват в знак на солидарност и уверение, че ядрено оръжие никога вече не трябва да се налага да се използва.

63

...

преди 3 месеца

Българската азбука

62

Анонимен

преди 3 месеца

Ние съществуваме като държава от 7-ми век рашке на прашка :))) Може и по рано да сме били държава, но Византия тогава се е принудила да ни плаща репарации и са ни признали :)))

61

Анонимен

преди 3 месеца

Вместо да се занимават с глупости да учат Аз съм българче

60

ПорЦелан

преди 3 месеца

Между другото бях командировка във Лвов 2019-та. Трябваше да вечеряме в един ресторант "Месо и Правосъдие", но аз се заблудих и попаднах на площад "Арсеналски". Там продаваха стари книги като на "Славейков" и имаше статуя на типчен колхозник с книга. Та един местен ми обясни че това е статуята на Кирил, който измислил азбуката за всички славяни и бил роден в Украйна. Общо взето цялата им история е такава.

59

Христо Христов

преди 3 месеца

Хубаво е децата да учат историческите факти. Не трябва да се премълчават, както у нас се премълчаваше за предложенията на СССР германиите да се обединят още през 50те и отказа на Запада. Или за концлагерите край Рейн на Айзенхауер, където на над милион немци е отказан статут на военнопленници и са били оставени на голо поле с дъждовна вода.

58

Анонимен

преди 3 месеца

До 54. Честват, да. Не знам за предишните чествания, но на последното, обаче, дума не беше казано за това кай е пуснал бомбите.

57

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 56 Що бе, каква е българската парична единица от 9ти век?

56

Подсказвам

преди 3 месеца

До Анонимен 56 а български аналози от това време?