142

Анонимен

преди 6 месеца

Проруските интереси в "Промяната" лъснаха за пореден път лато прани ***. И Магаренко се оказа руски шпионин. Вместо БТР-и, ще изпраща....ръкавици. И меч. И сега кой ще изчегъртват, и кои паметници ще събарят, и те милите съвсем се объркаха вече...!!

141

Що да не даваме

преди 6 месеца

Имаме толкова русофоби, крякащи по цял ден "слава украине", "братя украинци" и т.н.

140

Анонимен

преди 6 месеца

Китай прати на Путин условие.Щв го подкрепя само ако се откаже от ядрено нападение срещу НАТО...Мислиш ли , че Русия може без Китай?

139

Бай Димо

преди 6 месеца

140, категоричен съм, да! Наличието на 6,000 руски ядрени гъби предотвратява нато да се включи във войната. Оня ден Макарончо опипа почвата с "не е изключено нато да прати войски в Украйна", след който Байдъня и Шолца веднага направиха крачка назад и отрекоха. На никой натовец не му се умира за Украйна. В крайна сметка ще я харижат на Жужака. Щото той толкова много я иска и за Русия Украйна е национална кауза. Пък за запада е просто възможност да отслаби Русия. Кой е в силната позиция, а?!

138

Бай Дрън

преди 6 месеца

Апелирам митницата, да заловят Тагаренко и компания, когато тръгнат да бягат. Някой трябва да плаща сметката все пак.

137

До О, божкеле

преди 6 месеца

"Само Корнелия беше печена и продаде толкова оръжие." - - - Тия направо го даряват. Докато теглят заеми с огромни лихви да плащат заплати и пенсии и които който остане тук, ако остане, ще плаща.

136

Бай Дрън

преди 6 месеца

Тия както се ежат, така и ще бъдат първите зад граница.

135

Jojo

преди 6 месеца

И да пратиш-няма кой да иде

134

Анонимен

преди 6 месеца

До 127...Мислиш ли, защо Русия стихна и вече не говори за ядрено нападение...Това се случи малко след като Байдън прати хабер на руския пл.х., послание В което се виждат всички ядрени глави насочени срещу Русия.И от тогава на Путин му се запуши устата да говори за атомна бомба.

133

Кико

преди 6 месеца

Ако питате мен никаква помощ не трябва да се праща!!!!!!!!!!

132

До Хе хе

преди 6 месеца

Видя ясно дебелия, затуй. И чака от ФАЩ да му обещаят лично гръб и бързо бягство когато тук стане напечено.

131

Анонимен

преди 6 месеца

Как така бързо си промени мнението русофобе Тагарев, все едно некой е щракнал с пръсти :)))

130

Анонимен

преди 6 месеца

До 124....Ако Цар Борис 3 е знаел каква съдба ще го последва тази на България, мигом би пратил войски на Източния фронт.Не се съмнявам.Цар Борис 3 , е бил подлъган от руските обещания за мир После червените пълчища идват и окупират мирна България.

129

До Леле

преди 6 месеца

Право е човечето - то действа само по поръчка. От КоZяк.

128

До123

преди 6 месеца

Май..ната и на Европа

127

Анонимен

преди 6 месеца

Аз съм категоричен че всички русофили трябва да се изпратят в Украйна да се бият за Русия. Те са силно мотивирани ще се бият без пари, а не като непалците и африканците дето Путин им плаща за да се крият в окопите. Идат ли нашите русофилски патриоти там считайте че за 3 дни Киев е паднал.

126

До 123

преди 6 месеца

Аз ще се радвам да заплаши европа.

125

...

преди 6 месеца

срещу човек с език, визия, мисъл, вяра и днк като моето пушка не. да се бият джендърите начело с тагаренко. нормално е като дърпаш мечката за опашката да се обърне и да те тресне на първо време обаче..

124

Леле

преди 6 месеца

"Според министъра на отбраната е много малко вероятно държава сама да реши такова нещо" - аха, т.е. трябва някой да ни каже.

123

<+>

преди 6 месеца

То пък войниците се блъскат да отиват в коч-ината Украйна. Но! Не си и помисляйте ,такава опция като помощ не минава. Като излязат Майките и бабите с чарпаци,*** и точилки ще ви потрошат празните кратуни .Ясно ли ти е пъпеш такъв шантав.