77

Анонимен

преди 6 месеца

Спешно една доза за Зелето!

76

мдаа

преди 6 месеца

А аз се чудех защо укрофашистите се издъниха с контранаступа, въпреки милиардите от запада. Сега вече ми светна, Зеленски призна, че еди какво си, но как, не е важно. А дали е вярно, няма значение и никога не е имало. Всичко казано от Зеленски и запада е истина и точка.

75

Анонимен

преди 6 месеца

СЛАВА НА РОССИЯ! ДА ЖИВЕЕ ПУТИН! СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ!

74

?

преди 6 месеца

Тези ще изкарат Руската армия като някакви злодей, убийци и крадци.Ало, тва да не са нвюякакви осъдени *** и затворници бе?Това е Руската армия а която става дума, и трябва уважение към денсцификаторите. Те целия източен блок и Украйна я държава денацифицирана близо 50г. Велика армия е тази. Трябва паметник в центъра на София да и направим

73

Анонимен

преди 6 месеца

Българите днес дори и руска лада или москвич не могат да си позволят, а 20 годишните западни таралясници които карат скоро ще им ги забранят. И от 2027 г Еврокомисията въвежда нов въглероден данък на бензина, горивата ще скочат драстично. Но за какво ви е скъп бензин, като няма кола, електричките са толкова скъпи, че ще са достъпни за елита, а народа на колела и пеша.

72

Анонимен

преди 6 месеца

Съединените щати отнеха един от водещите зелени енергийни сектори от Германия. Последният голям производител на соларни панели в Германия спира производството. Става дума за швейцарската компания Meyer Burger, която, както съобщава ERR.EE, затваря завод в Саксония и се мести в САЩ.

71

Анонимен

преди 6 месеца

Естествен , украинския народ се обърна против зеления палячъо

70

Ха ха

преди 6 месеца

Нарко днес за пореден път изплиска легена.

69

Анонимен

преди 6 месеца

Ами пази си пък плановете бе Зелевски...ся ние от нату и това ли да ти помагаме...

68

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 месеца

Е как няма да имат плановете? Месеци наред Киев рекламираше контранаступа като шоколадови бонбони "Милка". Сега им оства само да планират по-нататъшното развитие на контраОтступа !

67

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "Русия е велика сила и разруши икономиките на запада за 2 години." - Русия не е разрушила икономиките на запада. Това което стана е, че Западът не успя да разруши икономиката на Русия, а икономиката на запада е само разклатена, и едва сега започват необратими процеси които ще продължат години докато се разруши икономиката на ЕС, а САЩ ще си останат силна и богата държава.

66

Да

преди 6 месеца

Губернатора на Запорожка област съобщава,че Руските войски са влезнали в стратегическият важният район Работни и напредват.

65

(-_-)

преди 6 месеца

И да знаят, и да не знаят плановете - ще ви пердашат до последното укропитек. Така искат господарите!

64

Анонимен

преди 6 месеца

на калпа ракета космоса и крив

63

Анонимен

преди 6 месеца

Първо изтрепахте цялата руска армия в Украйна, после искате примирие с тех, последно какво е Зеленски, да не се оплете в пропагандата си :)))

62

OZZY

преди 6 месеца

Ха,Зеле имал план да подготви няколко плана!Ми хайде де,на хората им свършват пуканките, твоето "one man show" вече им писна!

61

Анонимен

преди 6 месеца

"До Анонимен 3. Абе съмняваше ме че тоя АнонимеН работи за руснаците." --- А сега сериозно. До сега се майтапих, но ситуацията е наистина много сериозна. Този tъпак от години пише изключителни олигофрении тук и се заяжда с всеки, който не му приема шизофренията. Хората са на различни мнения относно тази изключителна трагедия. Загиват хора. Ужас! Но това не значи, че трябва да търпим шизофреници да ни поучават, докато си избиват комплексите тук. Лека вечер.

60

Мислете

преди 6 месеца

Колкото по рано Русия ни отърве от този толкова по добре за всички.

59

Анонимен

преди 6 месеца

Войната ще продължи още дълго, няколко години. Докато не умре и последния украинец, или докато не затгворят заводите в ЕС, тогава край на войната. САЩ ще загубят, но какво от това - и Сирия загубиха, и в Афганистан загубиха и да не би да се разпаднаха, ще се договорят с Русия, Украйна ще изчезне като държава, а ЕС се разпада, отива на кино.

58

Анонимен

преди 6 месеца

Този се подиграва с убитите украинци.