95

Анонимен

преди 4 месеца

Скъсахме ги с тези санкции :-)

94

Анонимен

преди 4 месеца

Процъфтява ,но за сметка на държавните военни поръчки. Не се произвежда нищо, което да се продаде и да вкара пари в страната. Баси и икономиката.

93

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 91: Има руска техника в Китай. Русия строи в Китай поне две АЕЦ - говорим за стоки за масово потребление. Аз лично отдавна не съм си купувал реактори...не за друго ми не са ми трябвали скоро. Иначе и високотехнологичен самовар не ми е трябвал скоро. Ако ми потрябва мога да си го внеса и от русия. Само на копейките им забранявали. То и айфоните са забранени за колхозниците ама като има търсене има и предлагане. Не съм чул някой да търси великия им телефон "убиецът на айфоня" хахах

92

123

преди 4 месеца

До Анонимен 93. Е кой те преметна, че руските стоки са забранени в България. Е сега мога да ти кажа от къде да си купиш Лада (Шоурума им е в София в Младост 4 зад Бизнес парка) или бус Газ (на околовръсното при Суходол фирмата е Омникар). Само че не ми се вярва да си толкова см.тан.

91

до Малко за политика

преди 4 месеца

Абе стига си писал простотии никой няма да иска да вземе територии от Украйна те вървят с дълговете. На Поляците им мина апетита като разбраха каква сума трябваэда платят на кредитора а конфликта не е свършил. За пореден път публикуваш една и съща простотия.

90

Анонимен

преди 4 месеца

Хахаха

89

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото повече натискат Русия, толкова по-силна става тя. Русия е страна - континент. Може и сама. Няма нужда от никого. Както и САЩ впрочем.

88

Подсказвам

преди 4 месеца

държавата плаща на военната индустрия. Докато свършат парите на държавата ....

87

Анонимен

преди 4 месеца

Икономиката на Русия процъфтява имат си всичко литър безин в Русия е 51 рубли това е 1лв и 1 стотинка ! За ко говорим господа ? Имат си абсолютно всичко и дори заплатите им са по високи от нашите в България . По нашето черноморие имат над 500 000 луксозни ваканционни имота къщи котеджи апартаменти тяхна собственост ! Колко българи има ваканционни апартаменти на морето сигрно нямат и 50 000 .Е затова пък ще участваме с 9 милиарда евро в помоща от 50 милиарда която ЕС харизва на наркомана Зел

86

Анонимен

преди 4 месеца

2321- айде кажи нещо за успехите на антируската коалиция в СВО...

85

Анонимен

преди 4 месеца

За руската икономика винаги се е твърдяло, че е като на бензиностанция с ракети, а сега вече е факт.

84

2321

преди 4 месеца

До Малко за политика. Тия глупости копейките ги пишете от 2 години и все е след няколко дена, а като не стане просто забравяте и минавате на следващана опорка

83

Анонимен

преди 4 месеца

Русия е губила войни, Русия е печелила войни! Русия е жива и ще продължи да бъде фактор в света! Да му мислят тези, които са герои само на хартия! И са се обявявали за победители в спечелени от други войни...

82

Анонимен

преди 4 месеца

За руската не знам, но европейската не върви на добре съдейки по обедняването и протестите.

81

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 83. В магазините Берьозка почти няма стоки произведени в Русия - де да ги знам кво има. Само като им видиш името и е ясно кви мизерии продават. Ако щат да си плащат данъците и налуната.

80

Не е баш тъй

преди 4 месеца

До Анонимен 91: Има руска техника в Китай. Русия строи в Китай поне две АЕЦ, а това е високотехнологиче продукт. Малко държави го могат.

79

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен .... Ами като руската стока е забранена да се внася , как ще я видиш по магазините ? Както преди 30 години беше забранена да се внася и западната стока ? Толкова ли си ...остър ... че не можеш да вдянеш ?

78

Малко за политика

преди 4 месеца

А Украйна е фалирала държава. Полша вече се надява да си върне Лвов и принадлежащата му западна част, Румъния се надява да си прибере Бесарабия, Унгария - Задкарпатието. И най вероятно през следващата година ще могат и да си ги получат без дълговете. Тогава ще имаме удоволствието да видим как същите тези евроатлантици, които сега с пяна на уста доказват, че не може да се анексира територия от суверенна държава (без Косово естествено) ще започнат да разправят, че тези анексии са добри и правилни.

77

Анонимен

преди 4 месеца

Няма руска техника щото не струва, не щото някой е забранявал и в Китай няма..

76

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 83. В магазините Берьозка почти няма стоки произведени в Русия