14

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

Много добре си спомням как Винету беш качил Вучич на хеликоптер и му показваше руската тръба която е построил, тръба която ще пренася газ за Сърбия и никаква файда за нас. Винету се хилеше в лицето на Вучич и му се мазнеше. Викаше "Вие сте все президенти а аз съм едно малко премиерче". Така се мазнеше на Вучич докато летяха в нашия хеликоптер а Вучич го гледаше и му се подсмихваше в лицето.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Каквото и да говорите, сега и в миналото, вероятно и в бъдещето, Сърбия винаги ще бъде уважавана страна от целия свят, за разлика от вас! Сърбия я знаят всички, България само МОСАД, КГБ и ЦРУ, а турците ви считат за тяхна сопственост.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Братски народи били... Сърбеенето в Македония е известно от къде е натрапвано.

11

Фед Красивия

преди 4 месеца

Чудесно,време е Войводина да излиза от тая Белградска област.Име на столица,което е дадено от и е българско.Само на прави сръбе ша ми станете.По-мръсни българи и от македонците.Титови загубеняци.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя какви глупости говори?Ако не е била България тия сърбите изобщо нямаше да имат държава.Жупани, племена,неандерталци са били когато ние сме били държава.Изобщо защо се бърка в Конституцията на друга държава тоя?!От Кремъл са му наредили явно да дрънка небивалици.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Само аз ли се обърках или по-има смисъл ,резон и можеш да се доверим на албанци и турци,отколкото на тези два мерзки народа ,скоито се разбираме без преводач?Най-страшни са комплексирани до болка,исторически несъстояли се общности- украинци,македонци,сърби, намирате ли прилика?!

8

Анонимен

преди 4 месеца

Браво Вучка, значи си признаваш, че Черна Горка и Косово са ви чужди. Така е.

7

Алекс

преди 4 месеца

Путин изпрати клоуна си да позабавлява македонците.Македонците да погледнат докъде Вучич докара Сърбия.От почти западен стандарт при Тито,до една от най-бедните европейски държави при Вучич.Ако им хареса,да му уйдисват на акъла.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Истина е -леките жени са си най-близки по манталитет! Трябва да спрем всякаккви контакти, носята болести!

5

до 9

преди 4 месеца

Ти що не се прочистиш от комунистическото си наследство, ами тикви, ластуни и ДС си поставил да те управляват, маскирани като евроатлантизъм, колкото да усвояват пари от ЕС! Иначе са верни на Кремал до един! От престъпното си наследство кога ще се очистиш и извиниш на сърби, гърци и македонци, където стоят плочите с имената на невинните жертви на българският окупатор!?

4

Бау

преди 4 месеца

Е, па, братски народи са! Историята го доказува! По са си близки исторически, езиково и манталитетно!

3

Ще се разплача

преди 4 месеца

Стоите си с най-близките извън ЕС. Къде са Словения и Хърватска, като част от Югославия, къде сте вие с най-близките? Външен човек не може и да предположи, че сте били една държава вече. Всичко заради сръбския ви шовинизъм и мания за величие. А най-близките ти имат за премиер Али Ахмети. От тези, които не ви имат за много близки. България трябва да работи с албанците и да не допуска нито Македония, нито Сърбия в ЕС. Докато не се прочистят от комунистическите си наследства.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Знаем колко са ви близки, при разпада на Югословения ги оставихте без оръжие срещу шиптарите.

1

Анонимен

преди 4 месеца

вучич да ни връща двувластните имоти в западните покрайнини