130

Анонимен

преди 5 месеца

Да се преименуваме на Малката Индия поне.

129

Анонимен

преди 5 месеца

Я у лево бе, Хари Потър. Демографията ще се оправи ако се оправи стандарта на живот в държавата, а не като дадеш по една пачка на братята.

128

Този Който

преди 5 месеца

Тоз бълнува ли, силни наркотици ли взема?! Ако обявят такава мярка, в рамките на месец-два всяка бхаратка, която може да забременее, ще забременее.

127

20 000 лв

преди 5 месеца

От моя джоб за бъдещата работна ръка на Унгария и Австрия...?....Същото, като висшистите - ние ги обучаване с нашите пари и после бягат на други да работят....... НЕ ТАКА..!!

126

Чок Гюзел

преди 5 месеца

132 Какво означава калдаръм на БеГе

125

хм

преди 5 месеца

Тоз пък. Няма нормален, образован българин, който да купиш с 20 000 лева, за да "направи" дете. Той ако е решил и го иска и без тези пари ще го направи. Обаче какво става с ***. Всяка година ще са на конвейра. 20 бона на куп, отделно детски, жените направо ще излязат от пазара на труда, а и мъжете им. Толкова пари за ядене и пиене ще има, те ще ходят да бачкат!!! Стимулите са: нови детски градини, помощи за училище, помагала, лекарства, качествено здравеопазване, а не пари на калпак.

124

Анонимен

преди 5 месеца

120 стана 118. Коментар 130 се отнася за него. N 128 също му отговаря. Дано да е разбрал.

123

Анонимен

преди 5 месеца

Заради такива баху ри, като "България над всичко" нещата не вървят тука. И ти, като ония, които пляскаха калпаците по калдъръма, от Записките по възстанията. Ако си ги чел, де. Много сте смешни повечето, само врява вдигате.

122

до Чистка

преди 5 месеца

А така! Трябванда се направи нещо!

121

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 120 Не е толкова трудно. Здрав ли е физически? Здрав е. Щом е създал деца, ще работи, за да ги храни. Всяка държава е в правото си да решава своите специфични проблеми. Миналото тук не го бъркай, защото то няма нищо общо. Онези лагери са били създадени по поитически причини. Тук говорим за елементарна лична отговорност. Ще дочакаш и по-тежки решения. Въпрос на време е.

120

Гетото

преди 5 месеца

16 х20 000 =320 000 ЛВ.......... давай бате.... давай бръже парите и да бегаме пак в Холандия да просиме....

119

Чистка

преди 5 месеца

"Джеритата си умират от смях, като ви четат фантазиите" - Не знам какво са джерита, ама не ни се струват да с априятни, даже не са и хора .. Ами са гнууууууууусни и отвратиииителни и ще има чстка чисткааа

118

Анонимен

преди 5 месеца

Такава мярка ще ни довърши по успешно от всяка война.

117

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 128 Как да ги задължиш да отгледат и изучат децатаси? Нали разбра какво определение им дадоха неотдавна чехите, които също имат доста главоболия с техните бхаратци? "Неадаптируеми към култура, различна от тяхната", плюс още едно определение относно интелектуалния им капацитет, но ако го напиша тук ще ми сложат бан.

116

Бг Гражданин

преди 5 месеца

Нева да ви храня с парите от мойте данъци бе па ра зи тиии!Като немате пари нема да правите чавета!

115

до Браво

преди 5 месеца

Беаво бакаа! А тоя де ти е сложл мнуса, и на нго ще му се случи случка! СМАО БЪЛГАРК ОЛЕ!

114

Браво

преди 5 месеца

Няма да се даваме, да се руши българщинката!!! Един професор обясняваше на студентите си, че било лошо това и даже се натискаше на едно момипе, ама нейния мъж го оздеби и го преби, а посе му навря една бухашка в дупарта хехиеихихиихих ... Само така ше ги чистим! България нат сичко

113

Анонимен

преди 5 месеца

Пак повтаря основната грешка от последните 34 години. Иска да се дават пари на тези, които и без да им се дават пари раждат по много деца, без да им създават подходящи условия за живот и се прескачат тези, които не създават деца поради недостатъчни според тях доходи.

112

галфончо

преди 5 месеца

Абе Николайчо чи те в мухлята ша са скъсат да цвъкат.

111

Анонимен

преди 5 месеца

хубаво ама трябва да са задължени да го гледат и изучат. Ако не, просто ще правят и изпиват парите.