31

Тагарев казва истина

преди 7 месеца

До Тагарев лъже! "Министърът посочи, че от години има проблем с числеността в армията като отбеляза, че най-тежко е състоянието в сухопътните войски и проблемът не е от това правителство." За кое?

30

Анонимен

преди 7 месеца

бухахахахах, руският публичен дом в парламента се е пуснал на промоция, Костя най-дашна

29

Анонимен

преди 7 месеца

ае Тагарев, кой иска да служи в армията на Нато, да ства пушечномесо за американски итереси и ти да си му шеф

28

Сержант

преди 7 месеца

Проблема с курсантите е от 10-12г. Всяка година се приемат много по-малко от заявените, но последната година са приети едва 20%от обявените места(тук министъра послъга). Но да виниш министъра на отбраната за нещо, което от 10-15г е ясно е само с една цел, дезинформация и загуба на време. А на Костя да кажа, на курсантите се плаща, защото ЗОП е така написан. Ако не спазиш закона пак си в нарушение.

27

Тагаренко

преди 7 месеца

Всички путинофилчето скоро в Бахмут на фронта! Моблизационните писма са готови! Слава Украине!

26

Фитьо

преди 7 месеца

Поредният вот "губене на време".Нали сме в НАТО,какъв е спорът?Иначе ми е ясно,че Мечка няма как да се спре да направи това що си е наумила колкото и да викаме по нея "Не те ли е срам"!

25

Бай Дрън

преди 7 месеца

Бийте се, не се карайте! Аз нямам нищо против Тагарев, стига да оправи нашата армия и да я превъоръжи. Но не както той иска за го направи-с договори на държавно ниво, а с директи договори правителство-производители. Когато правиш договорите на държавно ниво, първо всичко е скъпо и второ, ставаш зависим от дрга дърава, в случая САЩ. Иначе съм ЗА 1000 Брадли, стига да са последен пистк на модата, не тия остарели ковчези на колела.

24

Хегел по военному.

преди 7 месеца

Теза, антитеза, синтеза е класическата философска формула на битието ТЕЗА- Миналата седмица Тагарев награди Ластарджиев за високи успехи и принос в развитието на военнообразователната система.АНТИТЕЗА- Системата е пълен колапс и провал на приема както за военни училища, така и за военна академия. СИНТЕЗА - ЗА ТЕЗИ ОТГОВОРНИ ФАКТОРИ, СЕГАШНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ПРОВАЛ Е ВИСОК УСПЕХ. Това самопризнание ли е? Действия подронващи отбранителната способност на Републиката ли са провеждани? М?!?!

23

Анонимен

преди 7 месеца

Време е за Възраждане!

22

Българин

преди 7 месеца

Тагарев както винаги е прав: Възраждане и БСП нарочно заплашват с "нероден Петко", за да създават допълнителен хаос в армията. Неслучайно кмета на Възраждане пусна фейка, че го викат в армията и щели да го правят мобилизиран.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Хайнрих Химлер Тагаренко и Гьобелс Денков ще открият нова ферма за ***! Всичките нацистки *** ще крякат мощно Гьобелс, Гьобелс, Гьобелс!

20

ГАВАРИТ МАСКВА

преди 7 месеца

ТАГАРЕВ ИЗТАГАРИ РААШКИТЕ, ЗА ТОВА МИТРОФАНОВА ПОИСКА ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ! Я КАК ПОДСКАЧАТ БСП И КОСТЯ ПО ТРИБУНАТА?

19

Анонимен

преди 7 месеца

Ще пускате затворниците накрая да ви воюват, както направи и Путин.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Фирмите осигуряващи храната се съдят и затова в търновското училище няма хранене за курсантите. Въртят се на смени на лафката за да вържат някак. Дават им полагащите се пари, но в края на месеца. Ако мама и тати не пратят записа, умираш прав.....Ако не са приклещени с договорите за неустойка, поне половината ще си хвърлят рапорта още утре.

17

Анонимен

преди 7 месеца

на копейките хич не им се иска българия да се въоръжава! ногу дубре си е така

16

Анонимен

преди 7 месеца

Всеки разумен човек би разбрал, че Тагарев е проблем в това правителство и за народа. Денков би си осигурил доста по спокойни дни, а и за народа ако се отърве от него. Като типичен нерешителен човек обаче той не иска да вземе това решение, а чака Петков и посолството да го решат вместо него. Е, този вот на недоверие няма да мине, но 3тия ще е фатален за кабинета. 6 месеца. Не повече. Тогава некадърността и наглостта на това правителство ще стане нетърпима

15

joreto

преди 7 месеца

Чи коя е тая дето е забременяла от влечуго. Алоооу, има ли медици/генетици в тая уж държава?

14

Анонимен

преди 7 месеца

До Рада Асенова "при сравнително реалната опасност" Възраждане и останалите небългари продължават да разпространяват фейкове. Вто за това говори Тагарев.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Руската кофра Коцето пак изкара фалцета :))))))))) Мачкай Бай Тодоре таз тор русофилска!

12

Анонимен

преди 7 месеца

Продажния русофил се пяняви какъв бил многоброен и силен, а се крие по дупките, вместо да ходи в армията.