19

Анонимен

преди 7 месеца

Евреите са номади и никога не са имали нито земя, нито държава.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Не мисля, колкото терорът след унищожаването на ала кайда и други терористични организации спря, толкова и след унищожаването на хамас. Да си връщат границите от 1948 година най-доре на първо време. Стъпка по стъпка, но чрез диалог, а не, чрез война.

17

Стрелянето...

преди 7 месеца

...и убийството по и на цивилни палестинци, особено деца, ще отвори напълно нова страница в ислямската история и начин на мислене, дано израел знаят какво правят, защото това ще ескалира на друго ниво...след време и процесът ще стане необратим.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Значи според този, да удариш летище на чужда държава, малко преди там да кацне делегация на трета страна е нормално. Нямало как да се допусне иранско влияние в Сирия. Само краварско ли влияние може да има? Цялата статия е много субективна, сякаш писана от Посолството.

15

какво значи?

преди 7 месеца

До Нека да има Израел Че цялото население е дошло от чужбина? Че от Българиуя наясно ли си колко десетки хиляди евреи, ако не и стотици хиляди се изселиха в Израел? Още след 1935 година?

14

Щерю

преди 7 месеца

Това становище ще евоюлира и утре ще звучи по следният начин: - Ликвидирането на всички инакомислещи е единственият начин да се сложи началото на юдео-ционисткото господство (всъщност - робство) над света...

13

ww

преди 7 месеца

Трябва да не се унищожат, а да се интегрират, да им се даде убежище на всички и твърд месечен доход, коли и жени, за да има мир - пример европа.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Ами то и Израел, ако бъде ликвидиран, ще настъпи мир в района.

11

Анонимен

преди 7 месеца

"Някакви много шизофренни обяснения дава тоя " ....съвестта му изплува от време на време, докато ни обяснява опорките. Не са го обучили много добре още

10

Нека да има Израел

преди 7 месеца

Но хайде да не се залъгваме че 2000 години ги е нямало и цялото еврейско население е дошло от чужбина . Кой може да ме убеди че палестинците имат по малко право да имат държава от това израел да ги притежава ?

9

Не Израел,

преди 7 месеца

а Пентагонът ще ликвидира Хамас и не само него...

8

Анонимен

преди 7 месеца

И как ще стане като с Палестина са,Иран, Южна Корея, Русия Китай всички арабски емирства май ще ви се стричи дъвката

7

Анонимен

преди 7 месеца

Къв тоя капацитет

6

До анонимен 4

преди 7 месеца

То и по времето на хан крум не е емало цветни телевизори и Палестина сега не е като преди 150 години . Пък и това с палатките и камилите си го измисли

5

Анонимен

преди 7 месеца

Някакви много шизофренни обяснения дава тоя - хем твърди, че Израел завзема територии и прогонва палестинци от местата, които обитават от поколения, хем дейността на Хамас трябвало да бъде ликвидирана. Че нали Хамас се бори точно заради това с Израел!

4

Анонимен

преди 7 месеца

До Ай -Няма, но няма и нужда. Преди 150 години е имало 200 палаткини 1000 камили в региона, так апе без глупости.

3

aaaa

преди 7 месеца

кажете го на индианците във Америка.Те най добре го знаят този момент от дивак гражданин да те направят.

2

Ай сега

преди 7 месеца

Ами ако се създаде палестинска държава няма ли да се сложи край на конфликта ? Като махнеш хамас други ще ги заместят . Всеки иска да е свободен ! Никой няма да се примири да бъде под чужда власт

1

Анонимен

преди 7 месеца

Все едно да ликвидират Левски и Ботев :)))