32

Лютов

преди 8 месеца

Шойгу трябваше да спре контрата на укрите до днес. Да видим как ше залъже пуйлото понеже работата не отива на добре за оркската армия, въпреки някои попадения върху украинските доставки за фронта.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Щли да правят ... Идустриашна зонааа .... Аххахахахахайхахахаххахаа

30

Анонимен

преди 8 месеца

Явно има някаква далавера и не е ясно дали някой не използва миньорите и енергетиците за политически саботаж на правителството. Трябва да се покаже какво пише в този "план за възстановяване".

29

Анонимен

преди 8 месеца

Планчето за възстановяване и развитие на родата на Киро с един милиард евро бил внесен, разбира се, че ще си внесат техния си план, никой не им го е чел, никой не им го е одобрявал, обявяваме го за НИЩОЖЕН! Защо още не е призован Съвета за национална сигурност? Искаме "вихрушката" на Киро и Киро да си понесат отговорността за потайните си дела против националната ни сигурност и плана им да бъде обявен за нелегитимен. Никой не застава зад него, освен баджанаците в комисията по енергетика в НС.

28

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 8 месеца

Енергетиците Да Спрат -Тока На Посолството и На Плъъхчето.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

27

Анонимен

преди 8 месеца

Болшинството работещи там имат големи кредити за връщане и наистина са притеснени да останат без 3000 лева заплата, а и повече защото имат и други членове на семейството които също ще увиснат. Като прибавим и стотици частни фирми които са на яка хранилка там... положението става страшно... Търговията в региона също ще умре покрай липсата на достатъчно хора с добри доходи.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Явно някои хора не разбират какво е режим на тока. Млади са, не са преживели този ужас. Аз бях дете когато през 3 часа тока спираше за 6 часа. От Пловдив съм. Стоях на прозореца и гледах кога ще загасне всичко в квартала отсреща. Дядо (лека му пръст) ме завиваше с 5 одеала. Пишех домашни на свещи, (но и свещите свършиха) а дядо спеше с шапка. Комини няма във всяка стая.Палеха една нафтова печка в детската стая когато имахме нафта. Парното замръзна.Хора починаха от студ. Питайте вашите да знаете!

25

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 8 месеца

Бравоооо Момчетааа........Плъъхховете Да си Ходят в Тексас......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

24

Гиб Мелсън

преди 8 месеца

Аман от разглезени мамини синчета. Има влакове. Никъде не е записано в конституцията, че *** задължително трябва да си придвижва телесата с автомобил. Имало блокада. Ами ще заобиколиш или ще хванеш влака. Гледам вчера по телевизията един римлянин се оплаква от блокатада. Имало много полицаи и това го притеснявало. Ами да се връща в махалата като го е стах от полицаите. А тираджиите тамън ще си починат малко, тях ги експлоатират и без това на макс.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Антибългарите..... спрете се! За два цента майките си ще продадете!

22

Увалиев

преди 8 месеца

Я пратете жандармите да им напукат канчетата, така би направил тавариш Путин и всички щяха да го аплодират.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Колко трябва да си малооумен,ТЕЦ-вете така или иначе отиват в небитието,това не е наша политика а световна такава,вместо да се възползват максимално от това и да си осигурят максимална премия-обезщетение за това,че остават без работа и препитание те несъзнателно(съзнателно)обслужват нечии червени корпоративни интереси в тая сфера!

20

Анонимен

преди 8 месеца

Безгранична наглост - все едно на мен някой ми е длъжен да ми намира работа, и ако не - излизам да протестирам! Ами като не ставаш, като не ти иска никой продукцията, си хващаш шапката и си заминаваш и си търсиш нещо друго - примерно шофьори, пазачи, миячи, се търсят постоянно!?!

19

Анонимен

преди 8 месеца

Време е да се насочат към центъра на злото София

18

Анонимен

преди 8 месеца

Браво, България сега вази гледа!

17

до 22

преди 8 месеца

Не могат да идват до София и да се връщат на работа. В момента протестират на ротация. Изкарват си смяната и се сменят с хората, които са почивали. Почиват е силно казано, но все пак протестират когато не са на смяна. Трябва за спрат работа и да оставят България без ток. Нищо друго няма да помогне. Планът за закопаване на България е внесен вече в Брюксел.

16

До 15

преди 8 месеца

Каква Русия, какви пет лева? Нищо общо няма с Русия. Токът няма да достига. Ще трябва да внасят ток, но технически няма от къде. Не бъдете параноични! Путин няма общо.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Просто се предайте. ЕС печели

14

до 16

преди 8 месеца

Те си имат генератори. Не им дреме за нищо. Киро само бой ще го уплаши.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Таваришчи, в Русия има дефицит на миньори.