82

Анонимен

преди 9 месеца

Това славяните са И стига сте ни навирали в новините тези нагли, арогатни, без срамни, продажни същества, в *** като минимум има 5 милиона ц... И който са екстремно нагли.

81

Анонимен

преди 9 месеца

Най-парадоксалното е, че Украйна е имала оръжие и боеприпаси само за първите 3 месеца от войната по думите на екс министър на отбраната. Просякът Зеленски е успял да изпроси всичко останало до момента. Но корупцията е изяла много голяма част от помощите. Според статия на Сиймур Хърш - Зеленски и обкръжението му са присвоили 400 млн. долара от средствата за дизелово гориво. Зеленски купувал през посредници гориво от Русия на завишени цени и свръх комисионни. Краде се като за последно.

80

Red hardliner

преди 9 месеца

Пропагандната помия се лее в ушите на лековерните и далеч от темата обикновени хора.В същото време ден след ден хиляди окраински тамагочита гинат като мравки на фронта.Русия ще победи , Окрайна ше загуби огромни части от територията си,ако въобще остане да съществува като държава 404.

79

Анонимен

преди 9 месеца

Преди около 2 месеца британското разузнаване описа в доклада си, че трънките и гъстата гориста местност забавили украинците за контраофанзивата, но през това време руснаците направили бетонови укрития. Тогава им пречеха трънките, а сега ще започнат да описват докладите, че дъждът и калните терени пречат на украинците. Оправдания все ще се намерят.

78

Даскала

преди 9 месеца

Тая " борба" на Украйна е израз на неистовото желание на САЩ да продължат с изтребление на два славянски народа! Продажните управници на Украйна трябваше отдавна да капитулират ,а не да подлагат народа на тотално унищожение!Ясно е че Русия няма да допусне фашизъм на границите си! Предстои да видим дали и НАТО няма да се оттегли от границите на Русия!

77

България над всичко

преди 9 месеца

ще се надиганем за можем по-лесно да ги изгоним с ритник отзад

76

Анонимен

преди 9 месеца

Направо да му пращаме на Зе"Лю всички търтеи, които само бездействат по хотелите на българското черноморие. Тук се разкарват с джипове като на курорт. Или да отиват да се бият или да свалят Зелю.

75

Анонимен

преди 9 месеца

И бесарабските българи ли ще депортираме?

74

L.

преди 9 месеца

Ако България получи заповед за депортирането на 30000 млади украинци за да се бият на фронта, целият български народ трябва да се надигне това да не се случи. Събитието ще е съизмеримо със спасяването на българските евреи през ВСВ - Втората световна война, за неграмотните ***.

73

Анонимен

преди 9 месеца

Австрия обяви, че няма да депортира украински мъже на мобилизационна възраст, след като режимът в Киев отправи официално искане към ЕС.

72

Анонимен

преди 9 месеца

Полското издание Rzeczpospolita съобщи, че процеса депортиране на украински мъже бежанци, подлежащи на военна служба е започнал в Полша. Украйна отправи искане към ЕС за депортиране на всички украински мъже от 18 до 65 години.

71

Пижо

преди 9 месеца

Зеленски го очаква каnymoлоция и декапитация.

70

Анонимен

преди 9 месеца

Очаква се Зеленски да издаде указ за депортация на всички дезертьори от войната. В Австрия са преброили 14000 млади мъже до 30г. възраст. В България няма официални данни, но са минимум 30000 млади мъже в мобилизационна възраст. Скоро ще ги депортират.

69

Някой

преди 9 месеца

До 28 Анонимен Мокри сънища! Събудете се! Пролетта на коя година сънувате?

68

Анонимен

преди 9 месеца

16 декември 2021г. Върховната рада прие закон N 5831 според който за извличането на органи от деца вече не са изисква писменото разрешение на родителите. Детско сърце, черен дроб, бъбрек вървят от 5хил евро нагоре. На интернет сайта си Държавният център за иновации и медичних технологiй при академията на науките на Украйна официално търси професiйних хiрургiв за анонимна работа в определени области за процеси виконуються анонiмно и не разголошуються. От година и половина в ЕС вече няма недостиг на органи.

67

Българин

преди 9 месеца

Добре че имаме достъп до телеграм каналите, че ако ви чете човек, който няма достъп до друга информация ще си помисли, че украинците са вече до Азовско море. Реален напредък украинската армия няма никъде. За последния месец изтласкаха руската армия от едно село с население 200 човека (Работино) и самите те не могат да се позиционират там, защото са под руски обстрел от три страни. В същото време руската армия има успехи на север и може и повече площ да е взела за последния месец от украинците.

66

Анонимен

преди 9 месеца

Президентът на Руската Федерация Владимир Путин обяви провала на контранастъплението по време на срещата в Сочи с турския си колега Реджеп Ердоган. "Контраофанзивата не просто "буксува", тя е провал", обяви президентът на Руската Федерация Владимир Путин. Русия, напомни Путин, "никога не е отказвала преговори": "И сега не отказваме". С Москва обаче не са обсъждани нови инициативи за уреждане на ситуацията в Украйна. "Затова не възприемаме нищо ново". Русия е готова да приеме всякакви условия които и бъдат предложени и които са изгодни за нея и които напълно я удовлеторяват.

65

Анонимен

преди 9 месеца

От 1 октомври 2023 г. ще започне мобилизацията на жiнки, засега медицински работници, но в бъдеще се предвижда да бъдат призовани готвачи, IT специалисти, шофьори и такива с други важни за Въоръжените сили на Украйна специалности.

64

Анонимен

преди 9 месеца

Съгласно заповедта на МО следните групи заболявания не са основание за обявяване на лице за негодно за военна служба: 2в клинично излекувана туберкулоза; 4в вирусен хепатит; 5в ХИВ; 12в хронични заболявания на кръвта и кръвообращението; 13в заболявания на ендокринната система; 14в краткотрайни болезнени прояви на психични разстройства; 17в невротични, стресови и соматоформни разстройства (фобия, тревожност, адаптация, неврастения, реакции на силен стрес); 21в бавно прогресиращи заболявания на централната нервна система; 22в епизодични и пароксизмални разстройства.

63

Анонимен

преди 9 месеца

Войната свърши, ноември пак слагаме маските, нова ковид вълна