24

Анонимен

преди 9 месеца

Целта на Киев е да напредне директно на юг към Азовско море, като прекъсне руския сухопътен достъп до окупирания Крим. .... А дано ама надали :)))))

23

до 24

преди 9 месеца

Така е. Втората след тази на НАТО. И в момента се противопоставя на оръжията на НАТО.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Удариха в земята македонците.Група украински археолози съобщиха за уникална находка по време на разкопки в района на Житомир - учени откриха гробанаХеркулес.Откритието е направено през лятото, но разшифроването на надписите върху надгробната плоча отне много време. Резултатът шокира дори видни учени - както се оказа, Херкулес е погребан в квартал Попелнянски.хаха

21

Българин

преди 9 месеца

Да не са взели някое ново село? С тази скорост след 30 години ще стигнат до Крим .. ако има украинци останали, които да стигнат.

20

Сата НАТО

преди 9 месеца

И все пак, про стачета, не забравяйте, че руснаците са окупатори и вие защитавате една военна агресия и защитавате военни престъпници. Путин им го върнал в Африка! :))) Бе, вие бълнувате ли? Те им унищожават стратегическите бомбардировачи и транспортници по вътрешните летища с дронове, убиха им цялото командване на Вагнерите, и той бил направил нещо в Африка...

19

нафърфорий

преди 9 месеца

""Белият дом: Украйна постиигна забележителен напредък"" ---- Абсолютен успех...., до последния укроФитек!!!!!!!! -)))

18

Анонимен

преди 9 месеца

Къде това,в хахaвaтaглава на Бидоня ли?

17

преди 9 месеца

Русия защо не настъпва ?Може да атакува и превземе направо Киев и войната да свърши. Нали това беше първоначалният план ? За целте може да изпозлва специалните си части, новите модели танкове, самолети, вертолети и неспираеми ракети. Все пак това е втората армия в света нали така ?

16

Анонимен

преди 9 месеца

Задействаха тролчетата да слагат минуси на коментарите. Браво центаджий, за 2 минути по 10 минуса. Май не ви допада истината, важно е да има пари за бира и насипен тютюн...

15

Сата НАТО

преди 9 месеца

Нищо не чакат руснаците, освен края си. Просто такава тактика им прилагат - изтощаване. Просията не може да насмогне на загубите, а НАТО може да си позволи да воюва бавно, но сигурно. Ще ги чегъртат колкото е нужно, но накрая ще ги пробият. А колкото до самолетите и с тях ще се действа постепенно и на порции. И колкото и да са малко, ще повлияят на баланса на силите. Не се залъгвайте, че лесно ще се справят с тях.

14

Смях

преди 9 месеца

Напредъка е феноменален . Превзели са и плевнята на Роботино . В края на селото има и една овцеферма . Превземат ли я и нея да му мислят руснаците .

13

До 15

преди 9 месеца

Русофилски опорки ли? Моето момче следя близо 20 канала в ютуб и всичките са англоговорящи на американски военни и геополитически анализатори. Дъглас Макгегър -пенсиониран полковник от американската армия, Джефри Сакс -професор в Харвард, все натурални руснаци. Айте бягай до Козяк, че ти стана време да си прибереш надника!!!

12

7:1

преди 9 месеца

При загъби от 7 към 1 при нападението, руснаците само чакат разходния материал да се свърши че да им е по-леко при ре-контраофанзивата!

11

До Сата НАТО

преди 9 месеца

Верно ли мислиш, че тия допотопни таралясници ще дойдат този месец? И верно ли мислиш, че 16 самолета ще променят нещо. Ходи да тролиш другаде. Украйна изгуби войната моето момче. Само пълен лунатик мисли, че развоя ще е различен.

10

позната история

преди 9 месеца

До Сата НАТО: влезе ли и Ф-16 ще се свършат като леопардите. И руснаците ги чакат междо другото! :):)

9

участука Роботино

преди 9 месеца

прилича на ножица. Явно нарочно е замислен за месомелачка. Укропитеците са в ниското и с целия си западен акъл прииждат ли прииждат.

8

Сата НАТО

преди 9 месеца

В края на Септември, влезе ли и Ф-16, на руснаците ще им се стъжни.

7

Сата НАТО

преди 9 месеца

Вклиняването в руската отбрана на участука Роботино е факт. Просто ВСУ се върна към предишната си тактика на бавно и упорито дълбаене на един малък участък докато се получи пробив. Видя се, че концепцията за тотално настъпление на няколко направления, не е продуктивна. Сега навсякъде държат отбрана, а в посока Токмак дълбаят бавно и методично и това ще даде резултат.

6

СПОРЕД статията

преди 9 месеца

Целта на американците е да втежни положението на руската военоморска база в Крим. Укропитеците нали са балами - ако щат всичките да свършат!

5

Анонимен

преди 9 месеца

Втората линия ли? Завалиите още драпат по първата линия и *** като пилци. Добре, че има поне 100-тина канала, които показват къде се водят бойни действия, та не трябва да се надяваме г-н Кърби да ни осведомява за "забележителния напредък" както сте го написали в кавички. Мелачката е брутално жестока- говори се за средно хиляда украински войници загинали на ден за последните 3 месеца. Аз само се чудя докога тази лудост в името на САЩ ще продължава.