57

Цар Долар

преди 10 месеца

Вижте се, бе. Пускат ви едно манипулативно заглавие, забравяте всичко, късате ризите и скачате на амбразурата. Защо сте толкова първосигнални, бре другари?!

56

3-няционални ката--

преди 10 месеца

--строфи точно по тая линия говорят за много слаби политици ! Със неправилните си решения загробиха България и унишожиха огромния и потенциал ,сега можем да се вайкаме колкото си искаме и разни карачубанчета да си упражняват красноречието без да го накривят на някого ! Сърбето излязоха няколко пъти по-умни от нас и спечелиха ! Макетата са посръбчени от всякъде дори и правописната им реформа е про-сръбска езика им се отдалечи много едно говореха преди 30 г сега не им разбирам --вече са сърби !016

55

извън темтата

преди 10 месеца

София беше в плен на сръбската чалга поне от средата на 80-те години на 20-ти век. Цялата и пошлост беше възприемана като "западна свобода". Факт.

54

Анонимен

преди 10 месеца

По време на разкопки, македонски археолози открили шлема на Александър Македонски. Продължили да копаят окрилени от находката и след няколко дена се натъкнали и на моторът му. Продължили с надеждата да изкопаят монети от онова време. Днес са изровили кредитната карта на Македонски в *** за айфон. Сега търсят къде е айфона.

53

Георги Кимонев

преди 10 месеца

Там няма да ги арестуват, но в българия е редно да арестуваме петьо блъсков и ръководството на тукашното вмро за насаждане на омраза и застрашаване на нацоналната сигурност.

52

Пожарникар,каратист

преди 10 месеца

тенесист ,футболист ,артист от всякъде със нарочен диалект уж че е човек от народа -ама не е беден като народа а е със магическо шкафче !

51

Анонимен

преди 10 месеца

Това, че сърбите са владели Македония няколко десетилетия през 14 век не я прави стара сръбска земя.

50

Анонимен

преди 10 месеца

Впрочем Крагуевац е стар български град. Името му идва от старобългарското крагуй - сокол.

49

Анонимен

преди 10 месеца

Ами Сърбия владее Македония през 13 и 14 век.Факт е, че ние сами я предаваме тогава братски и подкрепяме Стефан Душан за цар- император на сърбите.Коронясва го в Скопие нашия патриарх в присъствието на Иван Александър.Явно тогава сме били по -умни на Балканите.Съртудничели сме си , вместо да се правим на кой е по- по най.Не си играйте с национализма, журналята.Не знаете нищо!

48

Малко за политика

преди 10 месеца

До Космонавт: Тъкмо това е "ценното" при американците - те могат да обесят и Садам и пак да не знаят къде е Кувейт. Както вече писах, пазят си собствените интереси, това е сигурно. Дали има достатъчно какво да заграбят оттук? Злато - канадската фирма и без това го изнася и то с концесия за пет пъти по-ниска цена от подобни в Африка. Туризъм - мижава работа - Турция и Гърция са по-стойностни дестинации. И какво остава - да ни продадат самолети за някой и друг милиард, а кога ще ги получим .....

47

ффф

преди 10 месеца

албанците мислят друго..е те и Косово бе Сръбия ама ко стана

46

Анонимен

преди 10 месеца

Др., балканските селянд$ри не трябва да се занимаваме с международна политика, вие вкл.

45

Анонимен

преди 10 месеца

На сръбска земя с български език що е то?

44

Василев

преди 10 месеца

Наистина няма друга държава в света като България!Руската Империя,СССР и днес Руската Федерация постоянно ни забиваха и днес ни забива нож в гърба заради Сърбия и Македония я отцепиха безвъзвратно от България , а *** пазят и спят пред паметника на ***!Агент Рейчъл Бернадет!ЦРУ!!!

43

?!?

преди 10 месеца

Цар Самуил публикува снимка, в която Сърбия и Македония са изконна територия на България. И сега те се явяват екзестиялна заплаха за България.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Сърбе яли сте риба ! Опитайте пак !

41

Анонимен

преди 10 месеца

Статията изписва публикувана преди 10 мин, а първите коментари от преди 2 часа.

40

пришълецът

преди 10 месеца

Сърбите не сте и последна дупка на кавала:))) отива си в полза албанеца и католика:)))сърбия е изконна българска земя....:)))

39

Анонимен

преди 10 месеца

Е па сръпска си е макединията . Никой не го оспорва.

38

Анонимен

преди 10 месеца

Сърбия няма излаз на море. Това им е болката на сърбите. Всеки съсед ги мрази заради безкрайния им шовинизъм.