130

Сара Аштън-Чирилло

преди 10 месеца

Символ на съвременна Америка, символ на демокрацията, символ на запада.

129

Христо Христов

преди 10 месеца

До 142 ти остави, ми от тези дъждове като поникве нова трева ще дтане още по-трудно на натовската техника да настъпва.

128

Анонимен

преди 10 месеца

... Пийте си хапчетата навреме русофили *** иТъпи или свършете нещо полезно за себе си вместо да си избивате комплексите в сайта с безсмислени и неадекватни коментари !

127

Анонимен

преди 10 месеца

Западът е обещал да даде на Украйна 10 изтребителя F-16, а Русия има 1000. Като се има в предвид, че Русия е технологично изостанала и не разполага с високи технологии, и за децата става ясно, че един западен изтребитeл се равнява на 100 руски, и това е напълно достатъчно руските изтребители да бъдат унищожени. Западните изтребители пристигат, украинската армия напролет като изсъхне почвата минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва. Само трябва да сапортваме Украйна с пари и оръжия дотогава, каквото и да ни струва това, няма начин Украйна да не победи, няма начин.

126

Христо Христов

преди 10 месеца

Водещият холандски металургичен завод на Тата стийл се отказа от зелените си планове да мине на водород (въпреки милиардите от ЕС и зеленясалите правителства) и преразглежда останалите озеленителни планове базирани на електричество. Погледите са насочени към инвестици в коксовия процес.

125

Анонимен

преди 10 месеца

До 131 Е дойде от смъдливста дупка да се обясняваш ,ама не помня някой да те е викал,та чак и общество говориш само дето тук не ти е Украйната ти и обществото може и да не се интересува от нея

124

Анонимен

преди 10 месеца

Преди няколко месеца Антъни Блинкен каза, че Украйна е получила всичко необходимо за да проведе успешно контранастъпление. Защо се бави?

123

Анонимен

преди 10 месеца

Продължавайте с фантазиите и лъжите русофили неграмотни... Ха-ха-ха! Само те са ви останали... Ха-ха-ха!

122

ха-ха-ха

преди 10 месеца

Закъснялата контраофанзива приключи предсрочно.Над 43 000 укропа вече се пренесоха в отвъдното само през юни и юли.Други над 100 000 не искат и да чуят за фронта.Остава да върнем на Зельо дезертьорите ,които пиянстват денонощно по нашите земи.

121

Анонимен

преди 10 месеца

Защо е закъсняла? Чакаха да мине Зеленски на просия из ЕС. Докато Зеления обиколи държавите като просещ турист - руснаците си построиха заслони и бункери с бекон. Бетонираха се, а Зелю се мотаеше да дава акъли на държавите. Не стига тръгнал да проси, а и напада България вербално. Дори каза, че България е малка държава и няма шанс срещу 160 милионна Русия. Само, че не можа да каже защо ще ни напада Русия.Нека му сега!

120

Анонимен

преди 10 месеца

Китайските коли 2022г показваха по-добри тестови резулгати за сигурност от европейските и японските.

119

Анонимен

преди 10 месеца

Вчера един приятел се върна от ЕС, и разправя че ресторантите са пълни, хората си карат колите по магистралите и прават тапи, няма криза в ЕС, русофилите само лъжат.

118

Анонимен

преди 10 месеца

До122.Гошо ти екстрасенс ли си?Само дето Путин няма да бъде натопен за Зеленото джудже.Войната ще приключи най рано лятото на 2024 година с разгром на Украйна.Вовата ще си вземе Източна Украйна и Одеса а остатъка ще е на Запада.В НовоУкрия ще останат да живеят 10 милиона укри.Останалите си остават роби на Запад като им спрат помощите.

117

Анонимен

преди 10 месеца

Вчера един приятел се върна от на запат, и разправя че икономиката се развива, заплатите растат, хората потребяват и купуват все повече, приозводителтеи правят печалбни и инвестират в нови производства, производството расте, цените падат. На запат няма криза.

116

Анонимен

преди 10 месеца

Дъртите си русофилски лъжи може да си ги zaврете в zaдника нeмит товарищи! Нямате достатъчно интелект за да манипулирате хората по форумите и социалните мрежи.

115

Анонимен

преди 10 месеца

До 125 Само дето уркопите се набутаха тук да се обясняват и не разбират колко жалки изглеждат

114

Анонимен

преди 10 месеца

Много зависима за всичко тая "независима покрайна", и безсилна да каже не на клането "свободна покрайна", и много военен наци диктат в тая "демократична покрайна"

113

aZ-ът

преди 10 месеца

Стига бе, нали ПОБЕЖДАВАХТЕ ... Не победихте ли още ?

112

Анонимен

преди 10 месеца

А как е почвата, как е почвата? Суха ли е почвата, суха ли е почвата? Щото скоро започват есенните дъждове.

111

Анонимен

преди 10 месеца

... Продължавайте с фантазиите и лъжите русофили неграмотни... Ха-ха-ха! Само те са ви останали... Ха-ха-ха!