15

Анонимен

преди 1 година

Според нашите медии и платените драскачи Укропите са си върнали Крим и всички области. Обаче реалноста е друга освен, че немогат да напреднат и метър вчера на три места Руските сили са придвижили доста напред. Скоро очаквайте щурм на Харков 164к групировка с над 3500 танка и бронирани машини и още 25К груровка за подръжка е вече готова. Шойгу преди няколко месеца спомена, че края на юни ще бъде преломен. Ако това е визирал значи наистина скоро ще очакваме щурм на Харков. Ще отпорят НАЦИСТА!

14

Анонимен

преди 1 година

Пригожин докопа ли се до куфарчето с червеното копче ще унищожи целия ЕС + ФАЩ. Той не е мекушав като Путин.

13

Анонимен

преди 1 година

НЕ МЕ ВЪЛНУВА КАКВИ СА ЧЕРПАЦИТЕ НА КАТОРЖНИКА ПРИГОЖИН. ЩОМ БТВ И НОВА ГИ ВЪЛНУВА ДА СИ БЯХА СПРЕЛИ РЕКЛАМИТЕ И ДА ПРЕДАВАТ В ТОВА ВРЕМЕ ЗА ЧЕРПАКА!!!

12

Разиграват театър

преди 1 година

Времето работи за Русия, а това е най-страшното за запада. Защото те разчитаха, че като наливат пари и оръжия в Украйна конфликта ще се проточи много дълго, те са богати и могат да си го позволят и дори и не помислиха за план Б, как може русия с икономика 2% от световния БВП да устои на страни които имат над 50%, това е невъзможно, Русия няма да издържи. Оказа се, че Русия издържа, а те вече не издържат и сега са в паника.

11

Белгород тръгна хора

преди 1 година

Братя, Белгород тръгна!!! И няма спиране!! Заложени са торпедота Посейдон по 50 мегатона термоядрени глави по прайбрежието на фашистката империя ФАЩ! Ще ги залива ядрено цунами високо колкото пирамидите в Египет! Във Вашингтон са в ступор!

10

Анонимен

преди 1 година

Пригожин е стръв да видят кой ще клъвне сега вс петоколонници в Москва се ловят по местоживеене вс момент спират и Интернет в Москова

9

Ще целувате

преди 1 година

Ще целувате! Ще целувате краката на ВОВА и ще молите да ви пусне Сармата и да ви отърве. Но ВОВА няма да ви изключи от щепсела толкова бързо и безболезнено.

8

Анонимен

преди 1 година

Пригожкин при Капуткин!

7

Анонимен

преди 1 година

Някакъв си генерал Глен казал /дал ултиматум/, че 1) РФ трябва да предостави отчет за броя на "Сармат" и "Посейдон" в своя арсенал и 2) РФ трябвало да предостави на колективния запад /Пиндостан/ образци от тези свои супер оръжия. Руснаците веднага отговориха, че могат да изпратят "Сармат" на собствен ход. Щял да стигне до Вашингтон за 10 минути.

6

Ку-ку

преди 1 година

Путин да не е отишъл в Сибир?

5

Вова излезна и каза

преди 1 година

ВСИЧКИ МЪЛЧАХА!

4

Анонимен

преди 1 година

Да видят малко руснаците какво им е на украинците.

3

Анонимен

преди 1 година

Най добре е когато съветските умници се самозахапват

2

Анонимен

преди 1 година

Абе уж големи врагове запада и Кремъл и се как трябвало преврат да става в Москва, а като им дойде преврата на тепсия по тихи от водата? Що така, да не се врагове само като трябва да *** украинчета и русначета

1

Анонимен

преди 1 година

Bad boys, bad boy, they come for u Володя си знае. Как сте русофилите?