339

Вторични суровини

преди 1 година

Въоръжените сили на Украйна са загубили по-голямата част от парка американски бойни машини на пехотата Bradley в Запорожие, пише AFP. Бойните машини са били унищожени от руските войски близо до град Орехов по време на настъплението на въоръжените сили на Украйна при Работино-Върбовое, уточнява информационната агенция. Според AFP от 9 бойни машини на пехотата, които имаше механизирано подразделение" (има предвид 47-*** бригада на въоръжените сили на Украйна), 6 бяха напълно унищожени.

338

Анонимен

преди 1 година

"Русия може да ги приключи за часове, обаче.." - Виждаме. До тук са около 13 000 часа в които ги приключва все още. Може би за още около 278 948 часа може и да успее, ако не фалират до тогава както стана 89г.

337

Анонимен

преди 1 година

Новина от последните буквално минути, няма да я публикуват във ватните ви канали и групи - РДК е пробила в Курска област, напредва към границата с Воронежка област. Очаквайте скоро интересни събития.

336

Анонимен

преди 1 година

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация публикува в канала Telegram снимка на Площада на независимостта в Киев със знамето на Русия в центъра. Той придружи снимката с надпис: "Честит ден на Русия!"Друг надпис под снимката, на която руският трикольор е издигнат, обяснява: "Майдан на независимостта. Скоро - площадът на Русия"...

335

Ресто обратно

преди 1 година

До Анонимен 344: В Деня на Русия 127-а дивизия на въоръжените сили на Руската федерация предприе мощна контраатака срещу изгубената част от Времеевския издатък на фронта. Руските войски, с масивна въздушна подкрепа, настъпват към Нескучное, изхвърляйки врага от Макаровка. Действат оръдия и реактивна артилерия.

334

Боби

преди 1 година

До Анонимен 344 Ано Умни Бахмут целия да кажем Регион дето се ВАГНЕР спретна МЕСОМЕЛАЧКА НА ВСУ е 30*40км Лелел Величко ВСУ за вече 6 дни контра настъпление са си върнали 2км на север и 4 км от Юг За сведение зоната на активни бойни действия надхвърля 1000км сухопътна + 250км морки бряг + 2000км От Харковска област до Полша. До тук са доказано унищожени 10% от всички доставени БМП Брадли. поне 10 БРЕМ и то доста са на шаси Леопард. И наистина 8 леопарда на тъй наречената Алея на Бредли Оле.

333

Историк

преди 1 година

Наполеон превзе Москва навремето. После я напусна по собствено желание. Не претърпя нито едно загубено сражение с руската армия. Сега руснаците се хвалят, че са "победили" Наполеон. През 2-рата световна американците дават на руснаците 750 000 автомобила, 14 000 самолета, милиони снаряди, патрони, консерви и т.н. Бият се с германците в Африка, Европа, Азия, Океария. Сега руснаците се хвалят, че са победили Германия.

332

реалист

преди 1 година

руската армията е по небоеспособна от роми от трудови войски а с командир ах,,мак като путин дори още по жалка

331

Анонимен

преди 1 година

Украинците са освободили територия колкото Бахмут за една седмица На руснаците им трябваше 1 година за да го'' превземат '' Смятайте ...

330

Пян_Гъ

преди 1 година

"няколко села ... Москва мълчи": Ако не беше тъжно, щеше да е смешно. Разберете, пропагандата не печели войната на терен. Там положението за Украйна е УЖАСЯВАЩО! Русия може да ги приключи за часове, обаче "войната" е само една от многото шахматни дъски, на които се играе геополитически шах по дедоларизацията на световната икономика = САЩ няма да е глобален лидер, а само един от големите играчи. Сложно е за про-ост-и хора...

329

Анонимен

преди 1 година

Do298 zarvul Rusia nikoga njma da zagubi vsemi si vaselin sa sledvastia komentar

328

Анонимен

преди 1 година

1 одбранителна линия замина за4истването на втората и Основна за руснята те4е ... след това са само гола степ и едини4ни окопи за артилерията

327

СЪВЕТ:

преди 1 година

Преди заглавието напишете "Виц на деня" и така статията ще стане по-разбираема :)

326

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 342: Да, да, сигурно им е открит пътят, ама на приказки. Ще стигнат до Горно Нанадолнище.

325

Анонимен

преди 1 година

Peace? No peace. Трябваше да мислите преди 24 февруари 2022. Сега ще изпиете чашата до самото дъно и под него.

324

А ние накъде?

преди 1 година

България е превзета от американското посолство. Ето бат' ви Бойко. Бивш комунист и милиционер, но достатъчно беше да дойде Хилари Клинтън в България за да спре строителството на АЕЦ Белене. А тя досега можеше да бъде построена и да работи. Нямаше да се чудим как да спираме ТЕЦ-овете без да започнем да внасяме ток.

323

Анонимен

преди 1 година

Новодаровка, Благодатное, Нескучное, Макаривка, Лобково - превзети. Пътят към Мариупол е открит.

322

Какво следва

преди 1 година

Труден стана животът на евроатлантиците. Ако някой каже, че не вярва на приказките на Зеленски, го обявяват за русофил. Ако някой се осмели да говори за мир, а не за продължаване на войната - също.

321

генерал смърт

преди 1 година

до две седмици жив мускал няма да остане до морето ... алалджийте им от агит одела ако щат зап,,,ъртък да родят

320

В САЩ недоволни

преди 1 година

Западните медии отразяват последните събития в разрез с официалната картина от Киев. Водещи американски и европейски издания твърдят, че офанзивата е започнала. И публикуват информация, която е неприятна за украинските власти. CNN съобщи, че въоръжените сили на Украйна са претърпели големи загуби в хора и техника. Подобно несъответствие между украинския и западния дневен ред може да означава, че Вашингтон и Брюксел не са много доволни от успеха на своя източноевропейски васал.